פורסם 2012 בינואר 2513 שנים http://www.imodernwarfare3.com/call-of-duty-modern-warfare-3-patch-1-08-now-live-on-xbox/כרגע ל-XBOX , נקווה שבקרוב ל- PC.החדשות הגדולות : מחלישים את כל ה- Akimbo (בשעה טובה) ומחזקים את כל ה- Shotguns מלבד Striker שאותו דווקא מחלישים.
פורסם 2012 בינואר 2513 שנים טוב מאוד נמאס לי מהקופים העלובים שיושבים בפינות עם אקימבואים.חבל על הסטרייקר דווקא.. זה לא שהשוטגנים הם נשק שקל להרוג איתו וRANGE על הפנים
פורסם 2012 בינואר 2513 שנים מחבר טוב מאוד נמאס לי מהקופים העלובים שיושבים בפינות עם אקימבואים.חבל על הסטרייקר דווקא.. זה לא שהשוטגנים הם נשק שקל להרוג איתו וRANGE על הפניםנראה עד כמה בדיוק יחלישו אותם , אכן נמאס מכל האקימבו.
פורסם 2012 בינואר 2513 שנים נראה כי רק אני ואתה דנים בכל העניין של CALL OF DUTY ומסכמים את כל המדור. :D
פורסם 2012 בינואר 2613 שנים מחבר את הקטע הכי חשוב לא כתבת:improved lag comp.אני לא בטוח מה הכוונה וזה רק ל- XBOX לא?
פורסם 2012 בינואר 2613 שנים לא חושב, יצא עדכון למחשב. לא בדקתי אם זה העדכון המדובר אבל כנראה שכן. יש כאן הסבר על הLAG COMPENSATION:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.