עבור לתוכן

איפה ניתן לשמור את כל הציוד שייש לי?

Featured Replies

פורסם

יש לי בעייה עם המשימה שאני צריך להכנס למסיבה ולפני כן אני צריך למסור את הציוד שייש לי (לא ניתן את כל הציוד)

בסוף המשימה רשום שציוד (מה שלא מסרתי) חזר אלי, אבל עדיין חסרים לי הרבה פריטים שצברתי- הרוב נעלם :'(

יש מקון כל שהוא שניתן לשמור בו את הציוד שאספתי?

פורסם

איך נקראת המשימה ?

תבדוק בויקי של המשחק, בטוח יש שם איזכור לגבי התופעה, ואולי גם פיתרונות.

פורסם
  • מחבר

את המשימה עושים ב- Thalmor embassy, מצאתי אותה בויקי , אבל אין שם את הבעייה שלי (מצויין באד דומה ללא פתרון)

פורסם

אתה יכול לשים דברים בכל אחד מהבתים שאפשר לקנות במשחק, או בחדר שמקבלים מהגילדות, או בחדר של ראש הגילדה אם סיימת את הקווסטים שלהם וקיבלת את התפקיד.

פורסם
  • מחבר

תודה, נצטרך לדחות את המשימה הזו לאחר שאני אשיג בית (אפילו בחיים הוירטואלים קשה להשיג בית :bash: ), או שאני ימכור את כל מה שצברתי.....

פורסם

הבית בWHITERUN הכי זול.

5K אאל"ט.

או שסתם תצטרף לגילדת הקוסמים או משהו ושים בתיבה/ארונות בחדר שיתנו לך.

פורסם
  • מחבר

לא הצלחתי לשים כלום בחדר שנתנו לי בגילדת הקוסמים, כלומר האפשרות היחידה היא רק Search

איך אני קונה בית בWHITERUN ? למי פונים? וכו'

פורסם

המממ אתה מודע לזה שדרך search אתה יכול גם "להפקיד" דברים?

פורסם
  • מחבר

אכן, יש אפשרות ל- store :s07:

פורסם

לפי מה שהבנתי החדר של הקוסמים לא בטוח לאכסון, כמו רוב מקומות האכסון במשחק. שים לב שלוקח המון זמן עד שדברים נעלמים, אני אישית לעולם לא חיכיתי מספיק זמן כדי לבדוק, אבל ראה הוזהרת. אפילו אם באינטרנט כותבים לך שהמקום "בטוח", תבדוק טוב כמה זמן הם חיכו לפני שהם קבעו שלא נעלמו להם שם דברים. אם הם רק חיכו כמה ימים, תתעלם ממה שהם כותבים, כי כבר ראיתי אנשים שאומרים "חיכיתי כמה ימים ולא נעלם כלום" ואחרי זה מישהו בא ואמר שאם מחכים מספיק זמן אז הדברים שם נעלמים.

אם הבנתי נכון, בית שאתה קונה והוא נעול צריך להיות בטוח לאכסון.

בקשר למשימה:

http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Diplomatic_Immunity

When you return to Delphine with the information, don't forget to take your items from the chest in her secret basement.

פורסם

אני חושב שאתה טועה ומטעה.

אצלי היו דברים מאוכסנים בחדר שקיבלתי בגילדת הקוסמים במשך תקופה ארוכה בלי שום בעיה.

אולי אנשים שמו בחדר הלא נכון, או שאולי סתם אנשים הזהירו כי לא היו בטוחים.

בכל מקרה אתה טועה לגבי החדר בגילדת הקוסמים(החדר הימני בקומת הקרקע במגדל הימני).

פורסם
  • מחבר

לבסוף קניתי את הבית בWHITERUNושמתי שם את כל הציוד הרב שצברתי (וזה לאחר שרוקנתי כסף לכל מי שיכולתי)

התקדמתי ("קצת")מאז המשימה עם המסיבה

מאז שקניתי את הבית לינדה תמיד מחכה לי שם, האם כדאי לצרף אותה אלי? היא באמת עוזרת? או שהיא סתם תפריע ותמות מהר מדי?

פורסם

אם אתה רוצה COMPANION שלא יכול למות תמצא את הQUEST עם הכלב המדבר ואל תסיים אותו.

פורסם

לינדה הזו מחסלת כל דבר בלי להתאמץ בכלל, והיא יכולה למות רק אם גם הורידו לה את כל החיים וגם פגעת בה בעצמך או פגעו בה בטעות עם התקפה שכוונה למישהו אחר. בעקרון, ברגע שהיא מגיעה לאפס חיים, היא יורדת לכריעה והאוייבים עוזבים אותה, אבל שוב במקרים נדירים היא יכולה למות, אז צריך לשים לב ולעשות load כשהיא מתה אם אתה רוצה לשמור אותה.

יש עוד הרבה אנשים שיכולים לבוא איתך. לא ניסיתי אותם, אבל הם גם אמורים להיות חזקים.

כמו-כן, כשאתה מעלה את רמת הקושי, ה-followers שלך מתחזקים ביחד עם האויבים, ככה שהיא תקרע אותם באותה מידה גם אם תשחק על master.

אם אתה קוסם שלא מנצל enchanting בשביל קסמים בחינם, המאנה שלך יותר שימושית לרפא אותה מאשר לתקוף אויבים...

שים לב שאתה יכול לתת לה ציוד, ואם היא חושבת שהוא יותר טוב מהציוד הדיפולטי שלה היא תשתמש בו. הבעיה היא שלא תמיד היא באמת יודעת מה יותר טוב (נראה כאילו היא רק מסתכלת על כמה שריון ונזק זה נותן לה, ומתעלמת מסוג ה-enchants), אז פשוט תן לה את מה שאתה רוצה שהיא תשתמש בו וזהו.

בחזרה לנושא האכסון:

http://www.giantbomb.com/the-elder-scrolls-v-skyrim/61-33394/my-items-went-missing-from-college-of-winterhold-help/35-524777/

או במילים אחרות אנשים לא באמת יודעים, חוץ מזה שאם אתה קונה בית זה כנראה בטוח. אתה מוזמן לתקוע דברים בתיבה ולעשות wait במשך כמה חודשי משחק כדי לוודא שהיא באמת בטוחה.

עוד דרך לאכסון חינמי זה על ה-follower שלך (אפשר לעשות לו dismiss והוא עדיין ישמור על הדברים). הם יכולים להחזיק הרבה ציוד, אבל לא כמות בלתי מוגבלת.

פורסם

הקומפניון היחיד שאהבתי להסתובב איתו במשחק זאת איילה מהגילדה בעיר הראשונה. היא פשוט רוצחת כל דברוגם לא יכולה למות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים