עבור לתוכן

איך נוצר העולם?

איך נוצר העולם? 702 הצבעות

1. 1. איך נוצר העולם?

• המפץ הגדול
    • הקדוש ברוך הוא ברא אותו
    • שילוב בין איזשהו כוח עליון לאבולוציה
    • אחר

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

זה לא שנוצר חומר יש מאין

אנרגיה ביקום תמיד היתה, והיא זאת שיצרה את החומר (השערה שלי, לא מבוססת, אז אל תתפסו אותי במילה)

החומר נדחס, ובגלל כוחות משיכה חשמליים עצומים הכל נדחס לכדור, כשהכדור היה דחוס, הלחץ היה עצום ולכן הוא התפוצץ...בגלל אותם כוחות חשמליים, הפעם כוחות דחייה

ידוע שמאז המפץ הגדול הגלקסיות מתרחקות זו מזו, לכן באה ההשערה של המפץ הגדול, זה הגיוני...

מה שכתוב בתנך זה דומה, רק בתנך דחסו את זה ל7 ימים (שזה גם יכול להיות באותה מידה 7 מיליון שנה)

וייחסו את זה לה'.

לפי איך שאני מבין את זה, זה כמו לכתוב 2 דברים אותו דבר בדרכים שונות.

והנה דבר שמתאים לבני אדם,

כל דבר שהם לא מבינים הם אומרים: "זה - אלוהים".

• תגובות 108
  • צפיות 14k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

sunny jim מה בדיוק לא הבנת. הבאתי לך 3 שאלות בנוסף לשלך שצריך לענות עליהם לפני שאתה שואל על העולם.

אנחנו אפילו לא יודעים מאיפה אנחנו באנו, וחקרנו תצמינו תחת מיקרוסקופים ומה שלא תרצה. הרוב הצביעו מפץ גדול מפץ גדול,

איזה כוח גורם לדברים להתרחב ואז להתקווץ חזרה......... תנסה לחשוב על התשובה לבד ולא לבחור בהשארה של מדענים

שניראת לך הגיונית, כי למיליון מוסלמים הקוראן נירא הגיוני. אם הוריך לא היו אומרים לך שאתה בן לא היתה יודע בכלל שיש

2 מינים. אז בבקשה מה זה הערות האלה.

פורסם

1. scriewy כמה קלישאות בהודעה הראשונה שלך.

2. אני חושב שהיקום לא נגמר (ועם זה נוגד את התנ"ך אז הדעה שלי מבוטלת בלי לחשוב פכמיים בכלל) כי מה תחשבו אתם נוסעים בחלל (לא אתם בדיוק אלא איזה חללית של נאס"א) במהירות של 10,000 קמ"ש במצב של ריק מוחלט ורק שחור מכל הצדדים פתאום "שלט" עצור אין לאן להמשיך עוד הסתובב?! לא נראה הגיוני.

3. rk אל תדבר עם אתה לא יודע! אתה אומר כאילו התנ"ך זה ספר של רם אורן (אדיוטי וחסר תכלית) אז לידיעתך כמעט ב95% מהמקרים מה שהמדענים טוענים מתאים עם התנ"ך ולא מה שלא יודעים לא ישר אומרים זה ה' כי יש כאלה שלא מאמינים בו, וגם בקשר לתהליך הבריאה אז מצויין בתנ"ך שה' ברא את העולם במשך 7 תקופות אבל לא מצויין זמן אז זה יכול להיות 7 ימים 7 שנים 7חודשים או 7 מיליון שנה וככה הלאה (אחורה) אז אף אחד לא יכול להגיד זמן מדוייק ותבדוק את הדברים שלי עם אתה לא מאמין.

4. לכל אלה עם התאוריות המטורפות שלהם לכו היום (יום שישי) לבית-כנסת לתפלת ערבית (אולי מנחה עם יצא לכם) זה כולה שעה אין לכם מה להפסיד, ותראו איך תרגישו טוב עם עצמכם ותראו את המילים שיש שם ותהנו........

פורסם

יש תאוריות מדעיות שמחזקות את תאורית המפץ הגדול ויש כאלו שנוגדות אותה, אבל בכל מקרה, משפט כמו "ואם זה נוגד את התנ"ך אז הדעה שלי מבוטלת בלי לחשוב פעמיים בכלל" הוא מפחיד למדי.

פורסם

3. rk אל תדבר עם אתה לא יודע! אתה אומר כאילו התנ"ך זה ספר של רם אורן (אדיוטי וחסר תכלית) אז לידיעתך כמעט ב95% מהמקרים מה שהמדענים טוענים מתאים עם התנ"ך ולא מה שלא יודעים לא ישר אומרים זה ה' כי יש כאלה שלא מאמינים בו, וגם בקשר לתהליך הבריאה אז מצויין בתנ"ך שה' ברא את העולם במשך 7 תקופות אבל לא מצויין זמן אז זה יכול להיות 7 ימים 7 שנים 7חודשים או 7 מיליון שנה וככה הלאה (אחורה) אז אף אחד לא יכול להגיד זמן מדוייק ותבדוק את הדברים שלי עם אתה לא מאמין.

אני לא אמרתי שהתנך אידיוטי וחסר תכלית

מאיפה הבאת את זה?

ושאמרתי לבני האדם, התכוונתי לאלה שמאמינים בה', במידה כל שהיא ולא מפקפקים בשום דבר (בערך כמוך, "ואם זה נוגד את התנך הזעה שלי מבוטלת".....)

ובקשר ל7 תקופות, זה בערך מה שאמרתי...

מה שכתוב בתנך זה דומה, רק בתנך דחסו את זה ל7 ימים (שזה גם יכול להיות באותה מידה 7 מיליון שנה)
פורסם

למה כל דבר צריך להיווצר ,תחשבו על זה כך חלל תמיד היה ו תמיד יהיה ו פשוט קוראים בו דברים שונים ו אולי סתם יום אחד קרה משהו ו נוצר כדור הארץ ו אולי גם תישאלו איך האדם נוצר כדי לנפח עוד את הדיון? ולגבי התנך 99% הכל בולשיט היה פשוט אדם שהעם שלו סבל ו הוא רצה לעלות את המורל שלהם ו כתב ספר. או אלוי הוא פשוט בלבל בין "ה" ל עבמים שהם יצרו את האדם תחשהו לשניה האדם בנוי מהרבה חלקים מן הסתם ו הוא לא גוף יחיד אלא הוא עובד על "דלק" שזה הוא האוכל ו המוח האא המעבד ו עכשיו אנו מנסים ליצור סוג אחר של בן אדם שדומה לנו אבל עסוי מחומר אחר הברזל ן העבמים יצרו אותנו מחומרים אורגניים ו גם הם נוסו ליצור משהו שדומה להם ... מי שרוצה לדעת על התאוריה שלי עוד שיבקש.... ועוד משהו לגבי הדנאוזאורים זה הגירסה הראשונה של העבמים זה כמו מחשב מפתחים עם הזמן והאדם זה היה הדגם הלפני סופי שלהם לפי דעתי כי האדם יצא לא מושלם ויש באגים פו ושם מי יודע אולי הם יצרו בכוכבנים אחרים לגבי היווצרם אולי היה תהליך כזה גם לגבם זה פשוט לא סופי...

פורסם

men created god, men created sience, sience killed god.

the universe is infinit. when talking about the universe size it means the distance between the two farest galaxices.

פורסם

men created god, men created sience, sience killed god..

True

פורסם

Internal אני יש לי גם תאוריה כזאת. כמו שלמשל בני אדם קדמוניים שמצאו תגולגולות שלהם ובבדיקות פחממות

נירא לי הם מצביעים שהם קרוב ל 2 מיליון שנה. ויש כמה ממצאים ארכיולוגים ומצאו שיש איזה 5 קבוצות של בני אדם

שחיו לפנינו וכל קבוצה בתקופה שונה. ופה התאוריה למה הם לא נשארו בחיים. כנירא כל סוג היה ניסוי שלא הצליח

ואז מחקו אותו. ועכשיו תורינו להצליח . אחרת גם אותנו......... חחחחחחחחחחח ;D

וכשאני רואה סרטונים שהרבה קוראים להם מזוייפים של עב'מים שמרחפים מהארץ לכיוון החלל, אני חושב, איזה כיף להם,

הם מרחפים לאן שהוא וזה לא כדור הארץ. ולגבי התנ'ך נירא לי גם, מישו טיפה יותר מבריק משאר האנשים באותה תקופה

החליט לכתוב ספר להכניס בו כמה מקומות אמיתיים למציאות, שמצאו בימינו, ואנשים אז לא היו מתקדמים מי יודע מה,ומדבר הכי קטן כמו רשמקול או לייזר או שוקר חשמלי של 100.000V היו מתפלאים כמו מ ה' היה קל לפול בפח. אבל השאלה מה הם באמת

ראו כשחשבו שזה ה' או כשאבירים נלחמו נגד דרקונים יורקי אש.

פורסם

אנשים,

אם הייתם באים היום לכנס של האגודה הישראלית לאסטרונומיה, מספר טענות ושאלות שהועלו פה היו נענים.

הייתה הרצאה על כל העסק...

חבל :P

פורסם

RK כנראה לא הבנתי את ההודעה שלך וחשבתי שהיא בנימה צינית טוב לא נורא עבר.

Internal מעניין שאתה חושב שטות כזאת כי גם מדענים שלא מאמינים בה' מסכימים עם התנ"ך כמעט בכל דבר, ואיזה שטות זאת חיזרים יצרו אותנו ממש טמטום כי עם הם יצרו אותנו מי יצר אותם?! וכך הלאה וזה לא יגמר זה הרי חייב להתחיל מאיפה שהוא לא?!

אז כמו שכתוב בתנ"ך "יחיד ואין יחיד לאחדותו, וקדום ואין קדום לקדמותו" .

פורסם

שמע EDA אני אערער אותך טיפה אתה נצמד חזק לאמונה. ברגע שפוגשים חייזר ברור יהיה מעניין לדעת מי יצר אותו,

עובדה מספר 1 : אתה יודע רק מה שאומרים לך.

2 : לאדם יש דמיון פרוע

ויש עוד כמה שחשבתי עליהם לא זוכר אבל. בנתיים מספיקה עובדה מס' 1. הוריך או הב'ס סיפרו לך על ה'. להם הוריהם סיפרו.

האדם הראשון אם ראה משו " ה' " לא היה יכול לתאר זאת. כדי לתאר צריך ספה. בכלל איזה שטויות זה העולם בן 5 אלף שנה.

ממתי בא הספה. אדם לא יכל פתאום לחשוב בוא נמציא שפה. זה כמו אם לא תלמד ילד ש 2+2=4 הוא לא ידע. שפה שפה

הדבר הראשון זה שפה. המוח שלנו מעבד. בלי שפת תיכנות שום תוכנה ושום דבר לא יעבוד. מחשבות כאלה עושים לי

שחור בעיניים. ניהיה לי ריק מכל זה. כי אף 1 לא יודע כלום. והדתיים. ה' זאת התשובה ה' זאת התשובה.....

אמונה נועדה לדבר 1 בעיני, להחזיק אנשים תחת שליטה. שלא יחשבו מעבר. ואחרי זה באו המדינות והממשלות.

אתה יודע מה זה ממשלה ? אירגון שבתמציות מלפני אלפי שנים תפקידו היה להגיע להסדר בין קבוצות אנשים

או שבטים. בטח כל פעם כשהכל יצא מוצלח היו משבחים תראשי שבטים. יותר מאוחר כמה ממזרים ראו שאפשר לחיות מזה

טוב. ואז החליטו לגבות תשלום. צריך לחשוב על דברים בסיסים. מאיפה בא הפרה למשל. פרות חיות בהדרים.

אבל איך שהן זזות אין להן שום סיכוי לברוח מטורף. עד עכשיו היו צריכות להגמר כל הפרות. לפני שהתחילו להחזיק אותן

בחוות. איך התחיל הקטע של חוות. עוד פעם איזה מני*ק 1 חשב מה אני רץ אחרי טרף אני יכול לגדל אותו בבית ולאכול.

וזה היה לפני יותר מ 5 אלפים שנה . וסליחה חייזרים זה לא שטויות. זה טיפה יותר מציאותי מ ה'. בקטע של ה', יש

כוחות שסובבים אותנו. אפשר לדבר איתם אפילו. הם יודעים את כל השפות. לפחות 3 על בטוח רוסית עיברית אנגלית

חחחחחחחחחח כמו שגיליתי. אי יאי יאי מה קורה בעולם

עריכה : ילד שכבר בגיל 8 מרכיב משקפי ראיה. מקריאת תנ'ך, איך לא יצא אדם דתי. עם שטיפת מוח כזאת.

בגלל זה עוד הרבה זמן לא יהיה שלום בין פלשתינאים וישראלים. לילדים שלהם עושים שטיפת מוח, בנוסף לזה כל המשבר

והעוני. אדם עני מכל אמונה יכעס על זה שטוב לו. אלה אם זה אדם ממש רגוע ומחובר חזק לצד הרוחני

פורסם

כמה פאקינג בולשיט בהודעה אחת אל תדבר על מה שאתה לא מבין אני אפילו לא יאלץ את עצמי לענות לך!

פורסם

שמע EDA תמשיך בחיים שלך כבר התבשלת בסביבה שלך כנירא. עכשיו אי אפשר לסובב אותך. זה כמו שלילד קטן

אומרים לא לקחת ממתקים מאנשים זרים. זה נכנס חזק לתת מודע. אבל אחרי גיל מסויים זה משתחרר כי האדם כבר בוגר.

אבל זה חזק כמו קליפה של קוקוס. אי אפשר לשבור את זה אם ההורים מלמדים תילד טוב לא לקחת ממתקים מזרים.

כשתבין פסיכולוגיה תבין קצת איך אדם חושב ומה זה בכלל חשיבה ורגשות ומוח. ושאתה לא יותר ממכונה.

עריכה : אתה גם חושב שאנחנו עם מובחר ? בגלל זה ה' פנה אלינו. ולאף שבט מרוחק על אי בודד שבחיים לא שמע

על שום ישות עליונה. מעניין איך זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים