עבור לתוכן

בקשת מפרט-2000 שקל

Featured Replies

פורסם

המטרות הם אינטרנט CS:S ועבודות לבית ספר

זה מפרט לחבר שלי ואני לא מצליח להזיז אותו מהמפרט הזה:

מעבד :Intel Core i3 530 Tray עולה 385 שקל

זכרון :Kingston KVR1333D3N9/4G עולה 118 שקל

כרטיס מסך :Gigabyte GeForce GTX 550 Ti GV-N550OC-1GI עולה 689 שקל

מארז פשוט ב99 שקל

דיסק קשיח :Western Digital Caviar Blue 500GB WD5000AAKX עולה 430 שקל

לוח אם :H61M עולה 240 שקל

ספק כוח :500W בין 60-100 שקל ..

הוא תקוע על המפרט המחורבן הזה ואי אפשר להזיז אותו ממנו :s07: :s07:

תמצאו איזה משהו שיהיה אפשר להזיז אותו מהמפרט הזה

מקסימום אני ישתמש בכוח בשביל להזיז אותו מהמפרט הזה :bash:

פורסם

חחחחח הוא הראה לי את האתר וגם פתחתי אשכול על זה ..

את הדיסק קשיח אני לא צריך CAVIAR WD יש של טושיבה ב379 שקל ראיתי ..

אני רוצה מעבד I3 או I5 (מעדיף 5)

4G זכרון

לוח אם שיתאים למעבד

ספק כוח שיתאים לחלקים

מארז פשוט פשוט לא צריך מעל 150 שקל

וכרטיס מסך זאת הבעיה שלי .. אני רוצה להשקיע עליו משהו טוב טוב בסביבות ה500-700 שקל .. שנגיד כל החלקים ביחד בלי הכרטיס מסך יעלו 1400 שקל בערך והכרטיס ישלים את זה ל2000 שקל ..

תודה ..

פורסם

חסרים פרטים מתוך השאלון כמו שקט + חנות מועדפת.

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 1999 שקל

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50-100 שקך

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו CSS ,GTA

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.CSS ,GTA

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני חושב 21-23 אינץ E2340 של LG

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אפשר בלי הצורב אבל לציין כמה צריך להוסיף כדי לקנות

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? להראות מחיר עם הרכבה ובלי.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.איזור המרכז , לא חשוב כ"כ משלוח\איסוף עצמי

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). מעבד I3\I5 , 500GIGA דיסק קשיח , 4G זכרון וכרטיס מסך טוב+ מצוין.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

בעיקרון אני צריך למשחק CSS שירוץ לי על FPS 200-300 ובכללי מחשב ביתי כי CSS לא משחק כזה כבד ..

פורסם

אני חדש פה אבל עברתי על החוקים וראיתי שאם אני מוסיף משהו חדש ורלוונטי אני יכול לעשות דאבל אבל מראש מצטער ..

ראיתי באתר של NVIDIA את זה :http://www.nvidia.com/object/geforce_family.html

אני יותר הלכתי לכיוון 550GTX ומצאתי אותו ב700 שקל אבל את ה460GTX נגיד ביותר יקר .. יש הבדל בין ההכי פחות חזק של הGTX שזה 460GTX לבין ההכי חזק של הגרסת GTS שזה 450GTS ? אני יודע שזה גירסאות שונות אבל יש השוואות ביניהם ..

בקשר למפרט אם מישהו יוכל למצוא לי מפרט זה יהיה מעולה , אך אני לא יודע אם יותר שווה לי בחלקים לקנות ולהרכיב או הרכבה שם ..

עוד התלבטות שהייתה לי : עשיתי בזאפ השוואה של חלקים בנפרד מחנויות שונות ויצא לי המחיר הזה של החלקים , האם שווה לקנות חלק מכל חנות או הכל מחנות אחת ?

לגבי הכרטיס מסך 550GTX אני מוכן להתפשר לכרטיס מסך יותר זול אבל שיעבוד בצורה טובה ויריץ לי את המשחקים שאני רוצה על הFPS המבוקש .. (עדיף של NEVIDIA מהגרסאות החדשות (GTS\GTX) )

פורסם

ברוך הבא לפורום.

למשחק כמו CS לא תצטרך כרטיס מסך חזק ובטח לא מעל 60FPS (מגבלת המסך בכל מקרה).

למשחקים כבדים כמו GTA תצטרך כבר כרטיס מסך חזק + מעבד חזק.

ב-2000 ש"ח לא תשיג משהו נורמאלי יותר ממחשב בסיסי עם כרטיס מסך בינוני.

פורסם

לא IV , לא אוהב את הגרפיקה של הIV יש לי את המשחק בסוני ..אני מתכוון לSA ..

לסורס זה משחק יחסית קל אני יודע שלא צריך יותר מ60 FPS אבל אני רוצה שיהיה לי בין 150-250 ..

מעבד I3 , חצי טרה דיסק קשיח 4G זכרון לוח אם שמתאים למעבד ו450GTS וספק 400W לא יכול להיות ב2000 שקל ?

אני לא צריך צורב ולא ציוד נילווה , הכל יש לי .. מצאתי ב1700+- אבל עם הכרטיס מסך 520GT והוא כרטיס מסך לא כזה טוב .. אם אני אוריד אותו ואוסיף במקומו 450GTS ?

מישהו יכול לבנות לי מפרט של זה ? אני לא צריך מערכת גיימיניג גבוהה , מספיק לי בינונית ..

פורסם

ה-450 עולה כ-500 ש"ח. I3 עם קירור עוד כ-550. לוח 300, מארז+ספק 350, זיכרון 100 וקשיח עוד 500.

וזה בלי הרכבה ומשלוח.

פורסם

תוכל לשלוח לי קישורים לאיפה אני יכול לקנות את זה ? קשיח אני יודע ראיתי ב380 שקל של 500 GIGA

הלוח כמו שאמרתה 250-300 שקל אבל אם הכל היה בחנות אחת בחלקים זה היה טוב משלוח אני יכול להגיע לכל מקום אני גר במרכז הארץ והרכבה אני מרכיב בבית ..

פורסם

500GB ב-380 ראית אולי ב-2011. אפילו דיסקים איטיים במחיר הזה כבר אין.

פורסם

התייאשתי ..

זה מספיק טוב בשביל הצרכים שלי ? :

מארז : איכותי ביותר, יציאות קדמיות ל USB 2.0, אוזניות ומיקרופון + ספק כח 600W

מעבד : Intel® Core™ i3 2120 3.3GHzלוח אם : INTEL DH61WW B3 Woodworth זיכרון :4GB DDR3 1333MHZ

דיסק קשיח : HITACHI / WD / SEAGATE 500GB 7200RPM SATA3

כרטיס מסך : GEFORCE Pci Express X16 GTS450 2GB (VGA + DVI + HDMI)

כרטיס קול :Intel® High Definition Audio

כרטיס רשת :Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec)

כונן אופטי : צורב DVD שכבה כפולה X22 כולל מנגנון נגד רעידות

שנת אחריות על המחשב שלוש שנות אחריות על לוח אם ,מעבד וזיכרונות

פורסם

הספק כנראה גנרי ולכן לא הייתי נוגע בו.

עוד על ספקים גנריים אתה יכול לקרוא בסטיקי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים