פורסם 2012 בינואר 1913 שנים קיבלתי תרגיל לבנות תוכנית בג'אווה שמאפשרת לי לצייר ריבועים בגרירה של העכבר(בדומה לצייר) הבעיה שלי היא שלמרות שנתתי לו את הפקודה me.getX() הוא לא מקבל את הY/X המדוייק ומצייר את הריבוע ליד.למישהו יש מושג?
פורסם 2012 בינואר 1913 שנים כדי שיוכלו לענות לך על השאלה כדאי שתעלה את הקוד (תוסיף אותו בתוך תגיות קוד).
פורסם 2012 בינואר 1913 שנים מחבר public class Mouse1 extends JFrame { Mouse2 m2; int x,y; public Mouse1(){ setDefaultCloseOperation(EXIT_ON_CLOSE); setTitle("drag"); addMouseListener(new ML()); addMouseMotionListener(new MML()); add(m2=new Mouse2()); setSize(300, 300); setVisible(true); } class ML extends MouseAdapter { public void mousePressed(MouseEvent me) { m2.XY(me.getX(),me.getY()); } } class MML extends MouseMotionAdapter { public void mouseDragged(MouseEvent me) { m2.XY2(me.getX(),me.getY()); m2.repaint(); } } public static void main(String[] args) { new Mouse1(); }
פורסם 2012 בינואר 1913 שנים מחבר טוב הצלחתי לפתור את הבעיה הזאת אבל למישו יש מושג איך אני יכול לצייר ריבוע נוסף בלי שהוקדם ימחק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.