פורסם 2012 בינואר 1813 שנים קטע מוזר לגמרי, אם אני משחק בSP, אני יכול לשחק כמה שאני רוצה. ברגע שאני מתחיל לשחק בMP, אחרי כמה דקות המשחק נתקע, לפעמים יש בזזזזזזזזז מהרמקולים, לפעמים הוא נתקע רק אחרי שהמתחלפת מפה. עכשיו נתקע, שאי אפשר לעשות כלום, לא לצאת בעזרת טאב, ESC, לא קונטרול אלט דליט...כלום, רק הכפתור של הריסט... עכשיו ניסיתי כבר כל מה שאני מאמין שאפשר, ניקיתי מארז[שוב...] בדקתי טמפרטורות של כל הרכיבים והכל תקין. ניסיתי להוריד את הרמה של הסאונד למינימום, גם לא עוזר. הדבר היחידי שאני עוד חושב, שהבעיה זה בכרטיס סאונד המובנה שיש על הלוח אם..ואין לי מושג איך לנתק אותו, ואין לי מושג אם זה בכלל יעזור המפרט: מעבד - intel e7500 לוח אם - gigabyte ep45 ud-3lr 4 גיגה זיכרון כרטיס מסך nVidia gtx260 מושיע כלשהו...?
פורסם 2012 בינואר 1813 שנים אני חושב שיש לך בעיה באחד הרכיבים במחשב אם אין לך בעיה אני ממליץ לך לפרמט את המחשב זה אמור לעזור יכול להיות שיש למעבד ולכרטיס מסך להריץ את המשחק
פורסם 2012 בינואר 1813 שנים מחבר בדקתי את כל הרכיבים במחשב, במאמץ עילאי מבחינת חום, יציבות, מתחים, הכל.לפרמט זה לא פרקטי, בטח לא בשביל משחק אחד.מהשיטוט שלי באינטרנט הבנתי שזה יכול להיות 2 דברים - 1 - הדרייברים של הכרטיס קול המובנה של Realtek, שאני אפילו לא יודע אם יש לי דרייברים שלהם, ואם מישהו יודע אשמח אם יסביר לי איך אני מנתק אותו...2 - אם יש איזה כלי שאמור לפתוח וינדוס 7 חסום, הREMOVE WAT הזה, או משהו כזה...שזה לא כזה רלוונטי.
פורסם 2012 בינואר 1813 שנים האם יש לך OC לכרטיס מסך \ מעבד ?עידכנת לדרייברים החדשים ?בקשר לדייברים של כרטיס קול ... אני לא חושב שיש חדשים כי גם אני לא מצאתי לעצמי ...
פורסם 2012 בינואר 1913 שנים יש לך מחשב מאוד חלש בשביל המשחק (אני מניח שאתה מדבר על BF3), גם המעבד וגם הכרטיס מסך, תנסה לשים הגדרות הכל על LOW.
פורסם 2012 בינואר 1913 שנים מחבר קודם כל, לא נכון...דבר שני, אין קשר.אם הם לא היו מסוגלים להריץ או להחזיק את המשחק, התקלה מתרחשת גם בסינגל פלייר.נ.בהתקלה נפתרה! זה הייתה התנגשות בין הremovewat לקבצי המשחק...תודה לכל מי שניסה לעזור (:
פורסם 2012 בינואר 1913 שנים סבבה, כדאי שתבדוק FPS כשאתה משחק במולטי, גם אם לכאורה אתה מרגיש שזה רץ חלק, כי עדיין המחשב שלך חלש למשחק הזה.
פורסם 2012 בינואר 1913 שנים קודם כל, לא נכון...דבר שני, אין קשר.אם הם לא היו מסוגלים להריץ או להחזיק את המשחק, התקלה מתרחשת גם בסינגל פלייר.נ.בהתקלה נפתרה! זה הייתה התנגשות בין הremovewat לקבצי המשחק...תודה לכל מי שניסה לעזור (:אם אפשר לדעת איך פתרת את הבעיה?תודה
פורסם 2012 בינואר 1913 שנים מחבר משום מה, אני לא יכול לשלוח הודעות פרטיות, אז בנוגע לבחור ששלח לי הודעה, אני אגיב כאן - קודם כל, צריך להוריד עוד פעם את הגורם הזה - RemoveWAT[ע"פ הגרסא שהשתמשתם, ובתוכנה עצמה, יש כפתור שמשחזר את המצב - לצורך העניין - מוחק את התוכנה.]מפעילים את המחשב מחדש, ואיזה קטע, הוינדוס פתאום לא מקורי...עכשיו יש תוכנה שנקראת - Windows Loader by DAZאחרי שהסרתם את הרכיב הקודם, הפעלתם מחדש, פתחתם את הלואדר, עשית שם את ההתקנה שלו, שוב הפעלתם מחדש, נכנסתם לאתר של וינדוס כדי לעשות Validate לוינדוס, עכשיו הוא מוגדר מקורי, וזהו.
פורסם 2012 בינואר 1913 שנים משום מה, אני לא יכול לשלוח הודעות פרטיות, אז בנוגע לבחור ששלח לי הודעה, אני אגיב כאן - הודעות פרטיות תוכל לשלוח כשיהיו לך מינימום 5 הודעות.
פורסם 2012 בינואר 1913 שנים לידיעתכם, כדי למנוע רישום לצרכי ספאם, משתמשים שלהם עד 5 הודעות בפורומים, לא יכולים לשלוח הודעות פרטיות.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=478383.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.