עבור לתוכן

נשברתי, צריך עזרה, משחק נתקע אחרי כמה דקות.

Featured Replies

פורסם

קטע מוזר לגמרי, אם אני משחק בSP, אני יכול לשחק כמה שאני רוצה.

ברגע שאני מתחיל לשחק בMP, אחרי כמה דקות המשחק נתקע, לפעמים יש בזזזזזזזזז מהרמקולים, לפעמים הוא נתקע רק אחרי שהמתחלפת מפה.

עכשיו נתקע, שאי אפשר לעשות כלום, לא לצאת בעזרת טאב, ESC, לא קונטרול אלט דליט...כלום, רק הכפתור של הריסט...

עכשיו ניסיתי כבר כל מה שאני מאמין שאפשר, ניקיתי מארז[שוב...] בדקתי טמפרטורות של כל הרכיבים והכל תקין.

ניסיתי להוריד את הרמה של הסאונד למינימום, גם לא עוזר.

הדבר היחידי שאני עוד חושב, שהבעיה זה בכרטיס סאונד המובנה שיש על הלוח אם..ואין לי מושג איך לנתק אותו, ואין לי מושג אם זה בכלל יעזור :x

המפרט:

מעבד - intel e7500

לוח אם - gigabyte ep45 ud-3lr

4 גיגה זיכרון

כרטיס מסך nVidia gtx260

מושיע כלשהו...?

פורסם

אני חושב שיש לך בעיה באחד הרכיבים במחשב אם אין לך בעיה אני ממליץ לך לפרמט את המחשב זה אמור לעזור יכול להיות שיש למעבד ולכרטיס מסך להריץ את המשחק

פורסם
  • מחבר

בדקתי את כל הרכיבים במחשב, במאמץ עילאי מבחינת חום, יציבות, מתחים, הכל.

לפרמט זה לא פרקטי, בטח לא בשביל משחק אחד.

מהשיטוט שלי באינטרנט הבנתי שזה יכול להיות 2 דברים -

1 - הדרייברים של הכרטיס קול המובנה של Realtek, שאני אפילו לא יודע אם יש לי דרייברים שלהם, ואם מישהו יודע אשמח אם יסביר לי איך אני מנתק אותו...

2 - אם יש איזה כלי שאמור לפתוח וינדוס 7 חסום, הREMOVE WAT הזה, או משהו כזה...שזה לא כזה רלוונטי.

פורסם

האם יש לך OC לכרטיס מסך \ מעבד ?

עידכנת לדרייברים החדשים ?

בקשר לדייברים של כרטיס קול ... אני לא חושב שיש חדשים כי גם אני לא מצאתי לעצמי ...

פורסם

יש לך מחשב מאוד חלש בשביל המשחק (אני מניח שאתה מדבר על BF3), גם המעבד וגם הכרטיס מסך, תנסה לשים הגדרות הכל על LOW.

פורסם
  • מחבר

קודם כל, לא נכון...

דבר שני, אין קשר.

אם הם לא היו מסוגלים להריץ או להחזיק את המשחק, התקלה מתרחשת גם בסינגל פלייר.

נ.ב

התקלה נפתרה! זה הייתה התנגשות בין הremovewat לקבצי המשחק...

תודה לכל מי שניסה לעזור (:

פורסם

סבבה, כדאי שתבדוק FPS כשאתה משחק במולטי, גם אם לכאורה אתה מרגיש שזה רץ חלק, כי עדיין המחשב שלך חלש למשחק הזה.

פורסם

קודם כל, לא נכון...

דבר שני, אין קשר.

אם הם לא היו מסוגלים להריץ או להחזיק את המשחק, התקלה מתרחשת גם בסינגל פלייר.

נ.ב

התקלה נפתרה! זה הייתה התנגשות בין הremovewat לקבצי המשחק...

תודה לכל מי שניסה לעזור (:

אם אפשר לדעת איך פתרת את הבעיה?

תודה

פורסם
  • מחבר

משום מה, אני לא יכול לשלוח הודעות פרטיות, אז בנוגע לבחור ששלח לי הודעה, אני אגיב כאן -

קודם כל, צריך להוריד עוד פעם את הגורם הזה - RemoveWAT[ע"פ הגרסא שהשתמשתם, ובתוכנה עצמה, יש כפתור שמשחזר את המצב - לצורך העניין - מוחק את התוכנה.]

מפעילים את המחשב מחדש, ואיזה קטע, הוינדוס פתאום לא מקורי...

עכשיו יש תוכנה שנקראת - Windows Loader by DAZ

אחרי שהסרתם את הרכיב הקודם, הפעלתם מחדש, פתחתם את הלואדר, עשית שם את ההתקנה שלו, שוב הפעלתם מחדש, נכנסתם לאתר של וינדוס כדי לעשות Validate לוינדוס, עכשיו הוא מוגדר מקורי, וזהו.

פורסם

משום מה, אני לא יכול לשלוח הודעות פרטיות, אז בנוגע לבחור ששלח לי הודעה, אני אגיב כאן -

הודעות פרטיות תוכל לשלוח כשיהיו לך מינימום 5 הודעות.

פורסם

^ פעם ראשונה שאני שם לב לזה. למה עשו את זה?

פורסם

ואת זה אני פספסתי? ואוו אני מוכשר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים