עבור לתוכן

PS3 משחקים נתקעים

Featured Replies

פורסם

קניתי PS3 פחות מחודש. גם מספר משחקים.

משחקים שקניתי מPSN עובדים ללא בעיות. אבל משחקים שקניתי בדיסק כבר נתקעו מספר פעמים. (uncharted3, killzone3)

פעם אחת לאחר טעינת שלב בUncharted3, פשוט המסך היה קפוא, ולפני כשעה כשסיימתי שלב בKillzone3, המשחק נשאר להיות שחור. לא שמעתי את הדיסק מסתובב ושום פעילות מההארד דיסק. לאחר שחיכיתי מספר דקות ולא ראיתי שינוי (מסך שחור), הוצאתי את הדיסק, וPS3 עשה restart והיתה הודעה שהמערכת נכבתה לא טוב.

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

אם אני זוכר נכון UNCHARTED 3 גרם למסכים שחורים מידי פעם ב BETA וגם בדמו, דיי נדיר ולא קרה להרבה אנשים.

תנסה להפעיל מאוורר בייתי על הקונסולה, לי זה עזר מאוד.

פורסם

סליחה שאני מתערב לך בנושא ..

אבל גם לי יש בעיה דומה

GT5 זוחל בטעינה של מסלולים ..

אם לפתוח את הקונסולה ולהחליף משחה טרמית MX-3 לדוגמא יתן שינוי למצב ?

פורסם
  • מחבר

אני חושב שזחילות בטעינה זה יותר הכונן בלוריי ולא המעבד, לא?

פורסם

ננסה לעשות MHDD לHDD של המכשיר אולי שם הבעיה ;D

פורסם

זה נישמע כמו בעיה בכונן בלו רי

יש חנויות שמתקנות את זה אבל זה יקר

פורסם

זה נישמע כמו בעיה בכונן בלו רי

יש חנויות שמתקנות את זה אבל זה יקר

אז אם זה באמת הכונן , אז אפשר פשוט להזמין כונן שלם באיביי לפי הדגם ולהרכיב לבד ..

פורסם
  • מחבר

טוב זה כבר מתחיל להמאס עלי. אין לPS3 עוד חודש ולפחות כל יום יש משחק שנתקע. (משחקים יד ראשונה)

קניתי משחקים יד שניה... וזה כבר בלתי נסבל. ניסיתי עכשיו לשחק GOW3 וכל רבע שעה נתקע או על טעינה אינסופית או המערכת עצמה.

אם זה נתקע גם במשחקים יד ראשונה וגם משחקים יד שניה, אני אלך לחנות. אבל מה אני אגיד להם? המשחקים נתקעים באופן אקרעי, הם לא הולכים לבדוק לי את הקונסולה שעה, נכון? מה עלי להגיד להם?

(נקנה מenjoystick.co.il)

פורסם
  • מחבר

האאאאאאאאאאאאאאא

הפעלתי אתמול את הקונסולה. נכנסתי לBROWSER. חיפשתי משהו בגוגל. הכל נתקע. מכבה ומדליק. בדיקה של הארדיסק שנמשך לעוד מספר דקות.

אני מתחיל להתגעגע לXBOX360 ולהצטער שאת הקונסולה הראשונה שלי קניתי מוסבת.

פורסם

1. אל תצטער. PS3 היא שלמות.

2. ברור שזה איזשהו פגם בייצור. תחזיר אותה לחנות, ולא נראה לי שהם יעשו בעיות עם ההחלפה. עדיף שלא תתעסק עם הקונסולה יותר מדי, כי אתה יכול לגרום לעוד נזק ולנטרל את האחריות.

3. סתם בשביל המידע, איזה דגם זה? זה אמור להיות מהצורה "CECH-XXXXX"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים