עבור לתוכן

502 Bad Gateway

cloudflare

פוקר טקסס הולדם - כסף אמיתי ו-PayPal

Featured Replies

פורסם

שלום,

שאלה כזאת:

האם אני, כשחקן ישראלי, יכול לשחק בפוקר טקסס הולדם על כסף אמיתי באמצעות PayPal?

האם זה חוקי? מהם השיקולים שעלי לקחת בחשבון, במידה ואני בוחר לשחק אונליין?

האם בימים אלו, בהם משתוללים ה"האקר הסעודי" ותומכיו, זה בטוח?

תודה רבה מראש.

פורסם

אני לא בטוח שאתה ישראלי...

פורסם
  • מחבר

אני לא בטוח שאתה ישראלי...

שנון מאד...

פורסם

יש מצב שזה לא חוקי, אני לא יודע מה החוק המדוייק ואיך החוק מפרש את זה.

אני לא יודע אם החוק אומר שאסור להשתתף במשחק הימורים או אסור לקיים משחק הימורים.

במקרה הראשון הרי מה שאתה מבצע אינו חוקי ללא תלות במיקום השרת, במקרה השני תלוי איך בית המשפט יחליט. יכול להיות שיחליט כי אתה כלקוח אין לך אשמה, יכול להחליט כי המשחק מתרחש על המחשב שלך (דיינו בתוך גבולות המדינה) ואתה אשם, ויכול להחליט שהמשחק מתקיים על השרת (דיינו מחוץ לגבולות המדינה).

פורסם

החוק בארץ מהבחינה הזאת הוא בעייתי, אין חוק של ממש, אלא תקדימים שונים ומשונים. מה שמאפשר למשטרה דיי יד חופשית.

לגבי אתרי פוקר שמקבלים פייפאל אין כאלו - ואם תמצא כזה דבר אז דא שאתה מכניס כסף בכיוון אחד.

יש הרבה אתרים קטנים, אך האתר הכי גדול הכי בטוח ועם השירות הכי טוב זה poker stars.

בהמשך למה ש B.D.B אמר, כרגע כל עניין החוקיות של פוקר מתבסס על תקדים אחד.

בנאדם שביצע רכישה מרחוק דרך האינטרנט כשהחנות הפיזית נמצאת באילת והרוכש נמצא במטולה,

אזי העסקה מבחינה חוקית התבצעה במטולה.

ואז כל חוק שנוגע להימורים\פוקר באינטרנט משפיע עליך, אין שום הבדל אם השרת של האתר נמצא בקפריסין או בזימבבואה.

הבעיה, שאין חוק בארץ על פוקר וכל העניין זה סיבוך אחד גדול.

בסכומים קטנים אין בעיה, במידה ותירצה למשוך כספים אף אחד לא יעשה לך בעיות על סכומים עד 5 אלף ואולי אפילו עד 10 אלף במידה

וזה חד פעמי, אבל אם תירצה להוציא סכומים גדולים יותר, העניין יותר מסובך.

מבחינת העניין של ההאקר הסעודי:

כל עוד אתה לא נרשם לכל מיני אתרים קטנים ומפוקפקים, אלא אתרים גדולים כמו Poker stars לא תיהייה שום בעיה כל ההתקשרות מוצפנת

ובמידה ואתה לא משתמש בסיסמה אחת לכל דבר שאתה נרשם אליו באינטרנט.

פורסם

אתר שיכול לעזור לך: il.pokernews.com

לא חובה להוציא את הכסף דרך Paypal, webmoney, וכו'

יש אפשרות למכור\לקנות מאנשים אחרים ב-live, מי שמוכר עושה העברה באתר פוקר לאותו איש שקונה, אבל לך תידע על מי תיפול.

חומר למחשבה:

פורסם

רק שתדע לך דבר אחד ברור...{מתוך אחד שיודע מקרוב}...

תיהיה בטוח שתמיד תיהיה מופסד... וגם אם איזה יום אחד תביא מכה תמיד אבל תמיד בסיכום הדבר רק תיהיה מופסד ואולי גם תמחשב תצטרך למכור בסוף אם אתה מכור רציני...

הימורים זאת מחלה אפילו יותר קשה מסמים

פורסם

אני לעולם לא אשחק פוקר על כסף אמיתי באינטרנט.

אתה לא יכול לדעת מי יושב מולך, ואם הם משתפים פעולה נגדך בחשיפת הקלפים שלהם בינם לבין עצמם. (יכול להיות שמדובר בכלל בשחקן אחד שמשחק כמה ידיים)

כמובן גם בשולחן אמיתי זה יכול להיות, אבל לפחות שם יש לך צ'אנס לגלות את זה בהתנהגותם.

פורסם

מה אתה אומר....

אתה כנראה שחקת עם ילדים...

או שאתה מתיימר להיות אורי שקר 3

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים