פורסם 2012 בינואר 1913 שנים יש מקרים שאם תשלוף סכין ידקרו אותך איתה.במקרים כאלו עדיף לברוח כל עוד נפשך בך.
פורסם 2012 בינואר 1913 שנים לא ראיתי הכול אבל הוא באמת יצא משם רק עם אף שבור? איזה 6-7 אנשים קפצו עליו וזה כל מה שקרה לו?
פורסם 2012 בינואר 1913 שנים לא ראיתי הכול אבל הוא באמת יצא משם רק עם אף שבור? איזה 6-7 אנשים קפצו עליו וזה כל מה שקרה לו? בטח בגלל שהוא אוכל הרבה סושי (או גפילטעפיש ).
פורסם 2012 בינואר 1913 שנים בטח בגלל שהוא אוכל הרבה סושי (או גפילטעפיש ). חחחחחחח עם כל החוסר סימפטיה שלי כלפיך במשך השנים פה בפורום, הצלחת להצחיק (: ואנונימוס האלה מטורפים, שאפו!
פורסם 2012 בינואר 1913 שנים מחבר מה הקשר אנונימוס ? העלו את הסירטון ליו טוב וכל מי שהכיר אותם דיווח עליהם Symbore אם היה לי אקדח הייתי יורה במישהו אבל במדינה קשה להשיג אמצעי לחימה לכן אני שקלתי לפתוח חנות לממכר יהלומים.כדי שמשרד הפנים יאשר לי להחזיק נשק אבל הסתבר לי שאין לי אגורה שחוקה על התחת. אם אתה מכיר מקום טוב שמוכר אקדחים בזול יידע אותי שאוכל להרוג כבר מישהו.
פורסם 2012 בינואר 2013 שנים 7 Felons in Custody involved with: Asian man getting attacked by 7 guys !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.