עבור לתוכן

תראו מה העלו היום ליו טוב לעמוד הראשי אתם בשוק

Featured Replies

פורסם

הוא נראה יותר גדול מכולם שם, נראה לי בקושי דגדגו אותו עם ה-NIKE AIR MAX שלהם והכפפות שלג

• תגובות 53
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עוד כמה שנים הוא יהיה מסטר בקונג פו ויתן להם לאכול שלג צהוב.

פורסם

מצב כזה בקלות יכול להכניס אותו לבית חולים או בית קברות...

פגיעות באיברים פנימיים, צלעות שבורות, ריאות נקובות, זעזוע מוח או שברי גולגולת שונים ומה לא.

לינץ' = ניסיון לרצח ולא פחות מזה.

הייתי במצב כזה פעם כשהייתי בתיכון (ניסיון ללינץ' של 8-12 אנשים), רק היום אני מבין באיזו סכנה הייתי.

פורסם

הוא נראה יותר גדול מכולם שם, נראה לי בקושי דגדגו אותו עם ה-NIKE AIR MAX שלהם והכפפות שלג

בבוקר כל הפרצוף שלו יתנפח והוא ישכב חודש בבית.

אני מאחל לכל אותם "גברים" אונס בכלא.

פורסם

הייתי במצב כזה פעם כשהייתי בתיכון (ניסיון ללינץ' של 8-12 אנשים), רק היום אני מבין באיזו סכנה הייתי.

אותי פעם סקלו באבנים חבורה של פרחחים (כשהייתי ילד).

ברחתי מהם ותוך כדי זרקתי חזרה את האבנים שנפלו לפני על הכביש.

הם הפסיקו לרדוף כשהבינו ש(1) אני רץ יותר מהר מהם (2)אני מכוון יותר טוב.

כנראה שכשרודפים אחריך עם אבנים יש תמריץ יותר חזק לרוץ מהר ולקלוע חזרה מהתמריץ שיש לערסים לרדוף אחריך. :lol:

פורסם

אהה, רק שאני לא ברחתי... (לא רץ מי יודע מה)

בכל אופן, למי שיקרא את העמוד הזה, אתן רק טיפ אחד, מי שרוצה לצאת בשלום ממצב כזה - לא ליפול/להתכופף/להשכב על הרצפה.

פורסם

אהה, רק שאני לא ברחתי... (לא רץ מי יודע מה)

בכל אופן, למי שיקרא את העמוד הזה, אתן רק טיפ אחד, מי שרוצה לצאת בשלום ממצב כזה - לא ליפול/להתכופף/להשכב על הרצפה.

במצבים כאלה אם אתה רוצה לשרוד ולא יכול לברוח ואתה לא מתאמן באומנויות לחימה - מכות למקומות כמו עיניים, ביצים, גרון.

לדחוף אצבע בכל הכוח לעין(שיהיה עיוור ויהיו לך חתיכות עין מתחת לציפורן), בוקס(או שוטו קאן למי שמכיר) לגרגרת לשבור את קנה הנשימה, מאיי גרי לביצים(סוג של בעיטה) ותראה איך כולם נופלים אחד אחרי השני, מכה אחת תספיק לכל אחד.

בכל אופן תמיד נוח להיות הגיבור מאחורי המסך שמייעץ אבל גם אני בתור מתאמן שנים בMMA מעדיף לא להקלע למצב כזה, מקרה מצער מאוד.

אף אחד לא שם לב שהוא אומר IM JEWISH?

פורסם

במצבים כאלה אם אתה רוצה לשרוד ולא יכול לברוח ואתה לא מתאמן באומנויות לחימה - מכות למקומות כמו עיניים, ביצים, גרון.

לדחוף אצבע בכל הכוח לעין(שיהיה עיוור ויהיו לך חתיכות עין מתחת לציפורן), בוקס(או שוטו קאן למי שמכיר) לגרגרת לשבור את קנה הנשימה, מאיי גרי לביצים(סוג של בעיטה) ותראה איך כולם נופלים אחד אחרי השני, מכה אחת תספיק לכל אחד.

בכל אופן תמיד נוח להיות הגיבור מאחורי המסך שמייעץ אבל גם אני בתור מתאמן שנים בMMA מעדיף לא להקלע למצב כזה, מקרה מצער מאוד.

אף אחד לא שם לב שהוא אומר IM JEWISH?

מאיגרי למשפעה? יותר יעיל אוצ'ימטה.

אגב בשביל מצבים כאלה לדעתי שווה להתאמן יותר על האבקות ועבודה בקרקע, אנשים פשוטים לא מודעים לנזק העצום שאפשר לעשות בתרגיל פשוט של האבקות, הם חושבים שרק בוקסים פוצעים.

למרות שאני אישית דווקא בתחום המכות ולא ההאבקות.

פורסם

הוא באמת נראה יותר גדול מכולם שם.

אבל הוא חטף כמה מכות חזקות.

מצב לא נעים בכלל.

פורסם

כמה ילדים יכולים להיות אכזריים.. :-\

פורסם

מאיגרי למשפעה? יותר יעיל אוצ'ימטה.

אגב בשביל מצבים כאלה לדעתי שווה להתאמן יותר על האבקות ועבודה בקרקע, אנשים פשוטים לא מודעים לנזק העצום שאפשר לעשות בתרגיל פשוט של האבקות, הם חושבים שרק בוקסים פוצעים.

למרות שאני אישית דווקא בתחום המכות ולא ההאבקות.

שמע זה הכל תלוי בזמן אמת ובמרחק ביניכם. לפני הג'ודו(שזה השלב הכי קרוב) אפשר לשחרר מאיגרי לביצים, מבין את הכוונה שלי?

גם כאפות לאוזניים הולך יופי (:

ועם כל השנים שאני מתאמן בג'יו ג'יטסו - כשאתה מול 7(אפילו פחות) עדיף לך להשאר על הרגליים.

פורסם

שמע זה הכל תלוי בזמן אמת ובמרחק ביניכם. לפני הג'ודו(שזה השלב הכי קרוב) אפשר לשחרר מאיגרי לביצים, מבין את הכוונה שלי?

גם כאפות לאוזניים הולך יופי (:

ועם כל השנים שאני מתאמן בג'יו ג'יטסו - כשאתה מול 7(אפילו פחות) עדיף לך להשאר על הרגליים.

ומי יכול לעשות את זה יותר טוב מאחד שמתאמן על כך?! :hat:

פורסם

ילדים עם מסריח

פורסם
  • מחבר

במקרים כאלה הדבר היחיד שיעזור זה אקדח ואפילו סכין נותנים לכל אחד יריה ברגל בכיוון השוק

עם סכין גדול מניפים את הסכין ב-180 מעלות כאילו לחתוך להראות שכל אחד יכול להיפגע

פורסם

איזה גבר אתה!!!

תגיד ילדון ירית פעם במישהו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים