עבור לתוכן

צריך ספק כוח \ מטען DC 8.4V 1A

Featured Replies

פורסם

יש לי פנס שעובד על 4 סוללות 18650 מחוברות יחד, כשכל העסק בנוי בצורה כזו שיוצא כבל מהפנס עם קונקטור בקצה, וארבעת הסוללות מולחמות יחד ומהם יוצא כבל עם קונקטור בן-זוג.

למה אני טוחן את כל הסיפור? כי המטען שבא יחד עם הסוללות בשביל לטעון אותן, לא עובד מהקופסא. אני יודע שהערכים שלו לא סטנדרטיים (בכותרת), אבל מישהו יודע איפה אפשר למצוא אחד כזה ומקסימום להלחים לו את הקונקטור הנכון?

הפנס מדגם P7 מDX, אם מישהו מתעניין.

תודה רבה!

פורסם

יש סוג של מטען אוניברסלי למצלמות וידאו שיש לו המתח הזה.

http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idproduct=8472

(תתעלם מנתון ההספק של 2500W...)

לחלופין, לאחרונה הייתי זקוק גם למתח לא סטנדרטי כלשהו, ולצורך זה פתחתי ספק אוניברסלי ממותג (של BEST, אם מישהו מתעניין) שברירת המתח בו מתבצעת ע"י נגדים שונים. החלפתי את כל הנגדים בפוטנציומטר, וכך יש לי כל ערך רצוי. עוד משהו, לפלייסטיישן 2 יש ספק 8.5V, שזה מתאים גם כמובן.

פורסם
  • מחבר

להשקיע בספק כל כך הרבה כסף כשהפנס עלה 130 שח זה לא אופציה, ולצערי אני לא מבין מספיק באלקטרוניקה כדי לשנות אחד לצרכים שלי. אני אבדוק לגבי ספק של PS. רק בירור קטן, התוספת למתח לא תקצר את חיי הסוללות? ואני מבין שהוא מספק אחד אמפר אם המלצת עליו. תודה רבה, עוד רעיונות יתקבלו בברכה,

פורסם

איזה סוג של סוללות ומה עומד בין המטען והסוללות ? יתכן שתוכל לתת לו סתם 9V מספק לא מיוצב אם יש לו בקרת טעינה מובנית

פורסם
  • מחבר

http://www.dealextreme.com/p/p7-water-resistant-ssc-p7-3-mode-1200-lumen-white-led-bike-light-with-battery-pack-set-82734

פה כל המידע שיש לי על סוג הסוללות...

בקיצור, שאלה אחרונה. אם אני קונה ספק של PS2 ומלחים לו קונקטור מתאים, הוא לא יפגע בסוללות בטעינה לזמן ארוך? או שאצטרך להקפיד לנתק אותו לאחר זמן מסויים? ואיך אני מחשב את הזמן הזה? בפרטים של הספק לPS2 אני רואה שהוא מספק מעל 1A, לא ישרוף לי את הסוללות?

פורסם

צריך להזהר כטוענים סוללות ליתיאום.

מה כתוב על המטען שלא עובד ?

פורסם

מעקב

פורסם

http://www.dealextreme.com/p/p7-water-resistant-ssc-p7-3-mode-1200-lumen-white-led-bike-light-with-battery-pack-set-82734

פה כל המידע שיש לי על סוג הסוללות...

בקיצור, שאלה אחרונה. אם אני קונה ספק של PS2 ומלחים לו קונקטור מתאים, הוא לא יפגע בסוללות בטעינה לזמן ארוך? או שאצטרך להקפיד לנתק אותו לאחר זמן מסויים? ואיך אני מחשב את הזמן הזה? בפרטים של הספק לPS2 אני רואה שהוא מספק מעל 1A, לא ישרוף לי את הסוללות?

כבר עדיף לך האוניברסלי. ספק לPS לא יהיה זול יותר.

מבחינת המתח, אין בעייה. גם ככה זה לא מדוייק על עשירית הוולט, וזה משתנה לפי הצריכה (יש נפילת מתח על הכבל עצמו) לגבי הזרם, זה רק זרם מקסימום. אין בעיה לצרוך פחות.

פורסם
  • מחבר

בניתי על להזמין אחד מפה... לדעתי מה שבא יחד עם הפנס לא באיכות גבוהה מזה.

הבנתי את העניין לגבי המתח והזרם, רק שאלה שעוד לא קיבלתי עלייה תשובה זה עניין הטעינה עצמו מספק כוח שכזה, מה שרלוונטי גם לספק לPS2 וגם לספק האוניברסלי שקישרת לי לפה.

האם צריך להקפיד לנתק את הסוללות מהטעינה אחרי זמן מסויים (אחרי הזמן שלוקח להם להטען...)? ואם כן, איך אני מחשב את הזמן הזה?

מצטער על הבורות ותודה רבה, בז'נגלו.

פורסם

זה תלוי אם הספק מטעין ישירות את הסוללות, או שיש מעגל טעינה כלשהו בינהם. אם יש מעגל, הוא בנוי כך שהזרם ירד לאפס בטעינה מלאה. אם אין, הזרם גם ירד (הסוללות יגיעו למתח הכניסה) אבל לא לאפס, ורצוי לנתק בסוללות ליטיום.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב נפל לי לידיים שנאי שלכאורה מתאים לי, מצורפת תמונה.

האם אכן אפשר להתאים אותו להטענת הסוללות? ואם כן, פה אין שום מעגל טעינה. איך אני יודע לחשב את זמן הטעינה כדי לנתק את השנאי מהחשמל לאחר שהסוללות טעונות?

וכמובן סכימה כלשהי שתסביר טיפה יותר לעומק על השימוש בגידים הכחולים והשחור בשביל לקבל 8.5V תתקבל בברכה.

תודה רבה, בז'נגלו

[attachment deleted by admin]

פורסם

אתה חייב מעגל טעינה לסוללות ליתיום יון. בלי מעגל טעינה הסוללה יכולה להגיע לטעינה מלאה דיי "מתי שבא לה" ולהתפוצץ (ואתה מוזמן לחפש exploding laptops ב youtube איך זה נראה)

בדרך כלל המעגל טעינה נמצא בציוד עצמו / בתחנת טעינה ולא בספק כוח - תבדוק אם יש מעגל שם

מה שכתוב אל השנאי אומר :

יש 8.5 V בין כל חוט כחול לחוט שחור ו 17V (כלומר 2x8.5V) בין 2 החוטים הכחולים

יש 12 V בין כל חוט אדום לחוט שחור ו 24V (כלומר 2x24V) בין 2 החוטים האדומים

מכאן גם שניתן לקבל מתחים של 3.5V ו 20.5V (כלומר 12-8.5 ו 12+8.5) בשילובים שונים של חוט אדום אם חוט כחול (תלוי איזה אדום אם איזה כחול)

אבל :

המתחים של השנאי הם ב AC. אם אתה ממיר אותם ל DC אל ידיי דיודות אתה מקבל מתחים של X1.41 מהמקוריים - למשל 8.5V AC הופך להיות 12V ב DC, או 12V ב AC הופך להיות 17V ב DC וכו

השנאי לבד לא נותן מתח מיוצב כלומר המתח שלו הולך להשתנות בהתאמה לעומס, שינויים במתח של החשמל (שאמור להיות באיזור של 230-240 אבל במציאות הוא יכול להיות אפילו פחות מ 220 או יותר מ 250 - בלי שתשים לב כי לרוב מכשירי החשמל זה לא הבדל מתחים גדול)

פורסם
  • מחבר

זאת אומרת שהוא לא מתאים. תודה. אני אמשיך לריב איתם על פיתרון לחרבון הזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים