עבור לתוכן

עזרה בקניית טלויזיה 32"

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות טלויזיית 32" LED או LCD בתקציב של עד משהו כמו 3,000.

מסיבוב קצר בחנויות באזור הבנתי את הדברים הבאים מהמוכרים ורציתי לדעת עד כמה זה נכון:

טלויזיות LCD ראיתי כמעט רק Full HD ברזולוציה 1920x1080 והבנתי שזה מה שטוב לקנות.

טלויזיות LED התפלאתי לראות שהרוב היו HD Ready ברזולוציה 1366x768. המוכרים בחנויות השונות אמרו לי שבטכנולוגיית LED זה לא משנה ממש אם זה Full HD או HD Ready וגם שבגודל 32" זה עוד יותר לא משנה.

מה אתם אומרים? האם זה משנה? האם להתעקש על LED עם Full HD, או שזה לא משנה ואפשר גם LED עם HD Ready, או שאולי בכלל בגודל הזה עדיף LCD עם Full HD?

פורסם

קח בחשבן כי חשוב להתאים את הטלוויזה לשימושים שלך:

אם יש לך ממיר HD או שאתה נוהג לצפות בהרבה סרטים באיכות High Definition, כדאי לך ללכת על מסך שהוא Full HD, בין אם מדובר על טלוויזיית LCD או LED.

במידה ואתה לא מרבה לצפות ולצרוך תכני HD, אתה יכול להסתפק ב-HD Ready, אך במבט קדימה, נראה כי בשנים הקרובות יהיו יותר ויותר תכני HD זמינים, ומכיוון ורכישת טלוויזיה נעשית אחת לכמה שנים, כדאי לתכנן קדימה.

מקווה שעזרתי,

אורי נציג קבוצת ח.י.

פורסם

רגע... הם טוענים שאין הבדל בין FULL HD לבין HDR ב32" בגלל... שזה LED? שטות גמורה

אני מקווה מאוד שהם באמת טיפשים ולא מנסים לשקר ללקוח.

שורה תחתונה, אל תתפשר על רזולוציה, LED/LCD הכל אותו דבר, אחד דק יותר מהשני - לא מעניין.

התאורה האחורית שונה וזה הדבר היחיד שאמור לעניין אותך. אבל זה לא הופך את זה לשיקול לגבי האיכות.

התקציב שלך מעולה גם ל37", אז ההצעה הנ"ל תקפה גם לגודל הזה.

יש את הסמסונגים והפיליפסים החדשים, הם שולטים בשוק כרגע...

לסמסונג יש את הC530 ואת הC550. שניהם FHD, שניהם LCD, שניהם מלאי ביקורות טובות ולי יש את הC530 32"

ההבדל הוא פרטים שוליים כגון חיבור HDMI אחד נוסף ב550 ועוד שטויות דומות, אני לא ממש זוכר הכל.

הכל מקרה, זו הבחירה שעשיתי לפני חצי שנה וזו הבחירה שאעשה שוב אם אצטרך, לא מצטער.

תתחדש. :)

פורסם

ברוב המקרים המוכרים בחנות לא מבינים כלום ממה שהם אומרים,כל המטרה שלהם היא שאתה תקנה מה שהם צריכים למכור

פורסם

ממיר HD, למיטב ידעתי, מוציא 720P (גם בהוט, וגם ביס), לכן זו לא סיבה להעדיף את הHD על הHDR.

אם אתה יושב במרחק של מטר וחצי לפחות מהטלויזיה, אני לא בטוח שתרגיש בהבדל (תבקש מהחנויות להקרין את אותו הדבר, ותביט בטלויזיות ממרחק הצפיה שלך בבית).

לפנסוניק, פיליפס היטאצ'י ולLG (לגבי LG אני לא בטוח, ובטח יש עוד חברות שלא ציינתי) יש פאנל IPS (חשוב, למרות שפאנל לבד לא מספיק, חשוב גם המעבד). הפאנל חשוב יותר מסוג ההארה (פלורסנטי או LED).

פורסם

ממיר HD, למיטב ידעתי, מוציא 720P (גם בהוט, וגם ביס), לכן זו לא סיבה להעדיף את הHD על הHDR.

לא נכון, ממירים מוציאים 1080p (או לפחות 1080i).

פורסם

חצי צודק.

יס (ולפי מה שבדקתי, גם הוט) משדרים ב1080I או 720P.

http://www.yes.co.il/special/HD_AboutFaq.aspx "באיזה פורמט HD תשדר YES?"

מה שכן, אם תריץ סרט של 1080P מדיסק און קי, כמעט תמיד הוא יראה טוב יותר מזה שהממיר מוציא (כנראה שהם עושים אפסקייל, או שזה נובע מהאינטרלייסינג).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים