עבור לתוכן

בזק בינלאומי לא מאפשרים לנצל את יתרונות הכבל החדש

Featured Replies

פורסם

אין כל שינוי בפינגים מרוב מדינות אירופה.

התקשורת לאירופה עוברת דרך לונדון, דבר שלא מאפשר ליהנות מפינגים נמוכים יותר.

פורסם

היי gamer3,

מה הוא הפינג שאתה מקבל?

לוטם

פורסם
  • מחבר

הפינג תקין אך זה לא העניין, אתם הבטחתם latency נמוך יותר.

פורסם

gamer3, במהלך פברואר תוכל להתנסות בפתרון של CCC וטמרס-טלקום.

פורסם

באמת כמעט ואין שינוי (10ms זה לא מה שציפינו) וגם אני התאכזבתי בעקבות ההבטחות שפוזרו לגבי זמני התגובה, אך מי יודע אולי הם עוד יבצעו אופטימיזציה של הכבל ואם לא בפבואר נראה אם יש אלטרנטיבה או שבאמת ישראל מצב אבוד מהבחינה הזאת...

פורסם

בלי שgamer3 יתן מספרים לא נדע איך לעזור לו. היום הפינג שלי בארץ הוא 8-10 מילי על VDSL ובעבר עם ADSL2+ הוא היה 16-20 . הפינג לאנגליה ירד מ100-90 לכ65 אבל זה עם VDSL . אני מעריך הפינג ללונדון בADSL2 הוא בסביבות ה 70-75 . לגרמניה אם זכור לי נכון אני מקבל גם איזה 60 .

בכל מקרה לפי peering db ל014 יש 50gbps לIX בגרמניה, ו60GB ללונדון ,בריטניה. מקום שני בנתיים זה 012 עם 60gbps לאירופה סך הכל ל013 יש איזה 20gbps . אני בסך הכל שלפתי שמות של ספקים את CCC לא מצאתי שם. באמת כדאי לחכות לCCC ולראות איזה פינג מקבלים עם הכבל של טמרס .

פורסם

עם VDSL+הכבל החדש באמת הפינג השתפר בהרבה לעומת ADSL+הפינג שהתקבל בכבל הישן, אבל אם מסתכלים על השינוי בפינג רק בין הכבל הישן לחדש זה פחות או יותר 10ms אולי 12-13 ואני אישית חשבתי יותר לכיוון ה25 (שזה מה שהבטיחו פחות או יותר). לאנגליה הייתי מקבל בערך 90ms ועכשיו זה 78-80ms סתם לדוגמה.

פורסם

אין כל שינוי בפינגים מרוב מדינות אירופה.

התקשורת לאירופה עוברת דרך לונדון, דבר שלא מאפשר ליהנות מפינגים נמוכים יותר.

אגב יש לי הרגשה שגם בחיבור ללא חייגן בכבלים יש שיפור משמעותי בגלישה לחו"ל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים