פורסם 2012 בינואר 1613 שנים אני צריך את הספרייה הזאת לתוכנה Mcu8051IDE וכל הבעיות התחילו כשראיתי שהדרישות היו חבילות של tk / tcl למי שמכיר..בקיצור יש תת חבילה שאני לא מצליח להתקין בכלל, הורדתי את ה RPM שלה וחילצתי, לא עזר, כנ"ל DEB. כנראה בעיה ב arch-linux עצמו.והאינטרנט לא סיפק לי תוצאות, אני קצת מתעצל לשאול במקום אחר, אולי מישהו פה מנוסה עם TK שאני מקווה שיוכל לעזור לי..
פורסם 2012 בינואר 1713 שנים למה rpm ו deb בארצ' ? O_oתתקין אותם אם pacman -S או אם אתה ללא חיבור לאינטרנט אז תוריד מהאתר של ארצ' ותתקין אם pacman -U והקובץכמו כן אם חסרים לך כל מיניי דברים לקימפול תתקין base-devel - זה לא התקנה אחת אלא group של דברים כמו automake patch ודברים כאלה שצריך להרבה קימפולים ובערך לכל דבר מה AUR
פורסם 2012 בינואר 1713 שנים מחבר אין לדבר הזה חבילת AUR או חבילה רגילה, זאת הבעיה.וכבר יש לי את base-sevel
פורסם 2012 בפברואר 1513 שנים מחבר זה ממש לא עוזר...הכל מותקן חוץ מהחבילת PNG של TK..אהההה[lyoko@lyoko-UL30A ~]$ mcu8051ide --check-librariesMCU 8051 IDE v1.4.3 Checking libraries... 1/8 Checking for library BWidget Library present ... YES Version 1.8 ... YES 2/8 Checking for library Itcl Library present ... YES Version 3.4 ... YES 3/8 Checking for library md5 Library present ... YES Version 2.0 ... YES 4/8 Checking for library Tk Library present ... YES Version 8.5 ... YES 5/8 Checking for library img::png Library present ... NO ! Version 1.3 ... NO ! 6/8 Checking for library tdom Library present ... YES Version 0.8 ... YES 7/8 Checking for library Tclx Library present ... YES Version 8.0 ... YES 8/8 Checking for library Tcl Library present ... YES Version 8.2 ... YES RESULTS: Number of fails: 1 PROGRAM WILL NOT RUN, please install the missing libraries[lyoko@lyoko-UL30A ~]$ זה הלוג של התוכנה, אין לי מושג מה לעשות, נואש מאוד.
פורסם 2012 בפברואר 1513 שנים מחבר עשיתי את זה גם על ידי הפקודה "packer mcu8051ide"[root@lyoko-UL30A mcu8051ide]# mcu8051ide --check-librariesMCU 8051 IDE v1.3.11 Checking libraries... 1/8 Checking for library BWidget Library present ... No protocol specifiedNO ! Version 1.7 ... No protocol specifiedNO ! 2/8 Checking for library Itcl Library present ... YES Version 3.4 ... YES 3/8 Checking for library Tcl Library present ... YES Version 8.2 ... YES 4/8 Checking for library md5 Library present ... YES Version 2.0 ... YES 5/8 Checking for library Tk Library present ... No protocol specifiedNO ! Version 8.5 ... No protocol specifiedNO ! 6/8 Checking for library img::png Library present ... No protocol specifiedNO ! Version 1.3 ... No protocol specifiedNO ! 7/8 Checking for library tdom Library present ... YES Version 0.8 ... YES 8/8 Checking for library Tclx Library present ... YES Version 8.0 ... YES RESULTS: Number of fails: 3 PROGRAM WILL NOT RUN, please install the missing libraries[root@lyoko-UL30A mcu8051ide]# והמצב יותר גרוע
פורסם 2012 בפברואר 1513 שנים בכמה אתרים אחרים שבדקתי נאמר שאחריי הפעלת packer נדפקים דברים נוספיםתעיף ותתקין מחדש את ה IDE (או את מה שאיתו אתה מנסה לבנות אותו) כדיי לחזור למצב הקודם או שתנסה להתקין את כל מה שהוא רוצה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.