עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

דרוש מפרט למחשב גיימינג באזור 7k – 8k – רצוי כולל מסך

Featured Replies

פורסם

שני 560TI חזקים משני 6850 בכ-7%. אמנם שני 6850 משתלמים יותר אבל סובלים יותר ממיקרו סטטרינג.

• תגובות 52
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אפשר לקחת את הגירסה הזואת כרטיס מסך:

[..] SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ₪893

הרכבת מחשב:

[..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪893

מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il

למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 3% הנחה!

עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה

ועדיין זה יותר זול Gil28 פעם ראשונה שאני שומיעה את מה שאתה אומר הסבר מזה ביכלל המוסג הזה ממיקרו סטטרינג אוליי לא רשמתה את זה נכון ואתה בדקתה שההבדל בין הכרטסים זה 7%

פורסם

תעצור את הטעינה (Esc) לפני שהם מחשיכים את הדף ;)

בואנה אתה אמור לפרוץ עכשיו למחשבים בסעודיה.. :lol: יפה שעליתה על ה- ESC הזה.. :xyxthumbs:

פורסם

ממש בקטנה...

כשאתה בעיצומו של תואר באונ' אתה צריך ויקיפדיה (ולא בעברית)

פורסם
  • מחבר

ממש בקטנה...

כשאתה בעיצומו של תואר באונ' אתה צריך ויקיפדיה (ולא בעברית)

חחח, אתה צריך Google Scholar, לא Wiki. המרצים שלך היו חונקים אותך אילו ידעו. :lol:

ה-"מיקרו גימגום" הזה קיים ב-SLi וב-Crossfire גם יחד, ע"פ העמוד ב-Wiki. נו טוב, כתוב שב-SLi פחות.

לגבי הזכרונות, אני רוצה לשאוף למהירויות גבוהות יותר כמובן, אבל האם יש פער גדול בין 8 ג'יגה בזמן אחזור של 8-8-8-24 לבין 9-9-9-24 ?

(ברור שיש, אבל האם אני ארגיש את זה, בהתחשב בדרישות שלי?)

בנוסף, יש אופציה של 6 ג'יגה בזמנים: 7-8-7-20.

כל השלושה Crosair 1600Mhz.

פורסם

שלום RingLord כמה שהזיכרון יותר אטי יש חשיבות לתזמונים יותר ואתה לא תרגיש בהבדל תיראה זואת כך למטרות שלך מישחקים אין חשיבות כול כך לכמות יותר מ 6GB וגם לתיזמוים הרבה מישחקים דורשים זיכרון מהיר ולכן עדיף +1600MHZ לגבי הזיכרנות של Crosair אני לא אוהב אותם הם תמיד יותר יקרים בעלי מתח גבוה מהמומלץ והתאמות שלהם לא טובה עושים בעיות בהרבה לחות אם עדיף לבדוק באתר של היצרן הלוח מה הוא ממליץ שעובד טוב ולא עושה בעיות כי זכרנות זה הגורם מ"ס 1 לבעיות של חלנות כחולים וקריסות של המחשב על זכרון אני לה הייתי מיתפשר כמו שיחלק פה באתר אומרים תיקח את הכי זול אין הבדל אז אני אומר יש הבדל למה סתם להגיד ברמה כזואת ועוצמה חזקה למישחקים זה חשוב גם לOC בעתיד למה לא שתהייה אפשרות במחשב כזה יקר תיבדוק את המיפרט שלי רק בימקום הכרטיס מסך 6850 תיקח את 6870 ותהייה מרוצה מאוד ועדיף לא להוריד את הSSD כי זה ישפיר את המחשב והריצה של המערכת ותוכנות הרבה הרבה יותר מאשר עוד כמה MHZ במיעבד או בכרטיס מסך כאשר רואים ובמיוחד עובדים עם SSD אומרים אך עד היום השתמשתי ב HD אטי כי SSD טוב מהיר פי 3 5 מאשר HD וזה מורגש מאוד בהצלחה נ.ב רק תיבדוק את הטמפרטורה של המחשב והחלקים כול מה שתיקנה וקח בחשבון שבקייץ המחשב הייה יותר חם לפחות ב10 20מעלות ברגיל ועד 40 מעלות במאמץ ואוליי צריך להוסיף עוד מאווריר 2 לפי הצורך

פורסם
  • מחבר

אני סגור על הכל, בגדול, למעט התלבטות עם הזכרונות והתלבטות קטנה שנותרה לגבי המסך.

כרגע יוצא שאני הולך על מפרט כמעט זהה למה שגיל הציע, אי שם בתחילת הדיון. (רק שעכשיו אני משכיל פי 10 בכל הנוגע לחומרה של ימינו.)

כל הזכרונות שציינתי הם במהירות 1600Mhz, השאלה הייתה לגבי זמני האחזור שלהם.

לגבי בדיקה באתר היצרן, יש בעיה היות ויש נטייה מוזרה להחליף מק"ט בישראל, כך שבעצם שום דגם לא יימצא ברשימה.

הנה הרשימה של הלוח הנבחר: http://www.asrock.com/mb/memory.asp?Model=Fatal1ty%20P67%20Professional

אני כבר לא יכול לחכות! :jump:

פורסם

RingLord למרות שעדיין המיפרט שלי יותר טוב ורשמתי גם למה כדיי לחשוב עוד קצת מחשב לא קונים כול יום שהייה בהצלחה עם כול מה שתיקח

פורסם
  • מחבר

RingLord למרות שעדיין המיפרט שלי יותר טוב ורשמתי גם כדיי לחשוב עוד קצת מחשב לא קונים כול יום שהייה בהצלחה עם כול מה שתיקח

לא שאני מזלזל, אבל מה הבסיס המקצועי שלך לטעון שהמפרט שלך יותר טוב?

פורסם

אני רשמתי ננתחיל מארז יותר טוב זיכרון 1600MHZ של קינגסטון ל OC יותר טוב ספק יותר טוב כרטסים יותר מישתלמים במיויחד הגירסת 6870 1T HD יותר גדול ועוד אז תחשוב מה יותר עדיף ומישתלם נ.ב הבסיס שלי זה אני פריק של טכנולגיה אני הראשון בארץ שהיהי לי את הציוד הכי חדיש דברים שביכלל לא היו בארץ ולא הייה ניתן להשיג אותם לה היה אינטארנט רוצא יותר פירוט בפרטי

פורסם
  • מחבר

לגבי הכרטיסים, כרטיס Radeon באמת נותן תוצאות Benchmark טובות יותר, אבל ב-Crossfire יש יותר Micro-stuttering מאשר ב- SLi, והפערים ממש מזעריים.

לגבי Corsair, לא מצאתי מילה רעה.

אינטרנט יש די מזמן, אני אישית יושב בו רק 14 שנים, אבל אף אחד לא מושלם.

פורסם

חבל התגובה לא רצנית וילדותית ממש לא מתאים למי שרוצא ליקנות מחשב במחיר יקר קצת לחשוב לפני שאתה רושם תגובה מיותרת חבל שאתה עקשן שלא מוכן לילמוד מינסיון של אחרים שרוצים לעזור ראתי שמחקתה את התשובה הלא רצנית שרשמתה וכן Corsair יש בעיות והזכרנות הטובים שלהם יקרים מאוד רוצה להאמין תאמין לא רוצא זה החלטה שלך אני לא מבין עם הכרטסים Radeon נותנים ביצועים יותר טובים לפי מה שאתה אומר למה אתה מאמין שהדיין יש להם בעיות גם לכרטסים של המיתחרים יש מלא בעיות בוא לא נתחיל עם זה פה רוצה יש פרטי בשביל להסביר יותר

פורסם

נ.ב הבסיס שלי זה אני פריק של טכנולגיה אני הראשון בארץ שהיהי לי את הציוד הכי חדיש דברים שביכלל לא היו בארץ ולא הייה ניתן להשיג אותם לה היה אינטארנט רוצא יותר פירוט בפרטי

וזו לא תגובה ילדותית?

פורסם

לא זואת לא תגובה ילדותית שאלו מה הידעה שלי אז אמרתי זה לא אומר מי שיש לו תעודה אז הוא מבין יותר יש לי ניסיון שלאנשים פה אין למרות שאני לא יודיעה הכול וזה בא בימטרה לעזור לאנשים ולא אני לא מיזללזיל באף אחד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.