עבור לתוכן

לאן הגענו? - הצבא מגביל את הנסיעות באוטובוס לחיילים

Featured Replies

פורסם

זינגר לפני שבוע רכבת שהייתה צריכה לעצור בקיסריה לא עצרה, כאשר היא עצרה בחדרה הנוסעים שהיו צריכים לרדת בקיסריה כמעט הרגו את המאבטח המסכן שבכלל לא קשור לזה.

אם תעשה הפגנה ומחאה ותשבית את הרכבת, כלומר תבוא במגע עם עובדי הרכבת תוך כדי המחאה התוצאה לא תיהיה טובה כול העצבים והתסכול המוצדק של האנשים עלולים להוביל לאלימות.

ליצור לחץ על מקבלי ההחלטות? אתה חושב שהם לא יודעים שהרכבת עובדת חרא? הם יודעים והם לא יכולים לעשות כלום כי כול מהלך שלהם נתקל בוועד העובדים המחורבן של הרכבת+ההסתדרות והעומד בראשה שמה שמעניין אותם0 זה רק ליצור עוד ג'ובים למקורבים ולבני המשפחה, ולעבוד כמה שפחות בתמורה לכמה שיותר כסף, ולהיבחר לקדנציה נוספת כראש ההסתדרות עם כרטיס ישיר לפוליטיקה.

כרגע הוועד הוא זה שמחליט, וכול תירוץ שתיתן לו להשבית את הרכבת יגרום להשבתת הרכבת, ולא הם לא עושים דברים לטובת הלקוחות הם עושים דברים קודם כול לטובתם האישית ככה שאתה והמחאה שלך ממש לא מעניינים אותם.

אין לי מספיק ידע כדי לתת לך פתרון, ואם זה היה כול כך קל זה היה נפתר מזמן, אבל סיפור וועד עובדי רכבת ישראל הוא סיפור של הרבה וועדי עובדים חזקים והסתדרות עובדים אימפוטנטית ששווה לת*ת.

אני מקווה שימצא הפתרון, ויפרקו את הוועד הזה אחרת נאכל אותה בעתיד, אני לא יודע איך ממשיכים לפתח את הרכבת בכול הכוח כשהוועד הזה בסופו של דבר ישלוט בגוף המפלצתי הזה שרק התחיל לגדול ונקרא רכבת ישראל.

אולי הפתרון הוא להכשיר חיילים להפעיל את הרכבת(אירוניה) באופן זמני, וכך יהיה אפשר לפטר את כול העובדים/לבצע רפורמות מבלי לדאוג שמישהו ישבית את הרכבת כי כידוע לחיילים אסור לשבות.

קראתי פעם שבארה"ב כול פקחי הטיסה הם חיילים, וככה האמריקאים דואגים שאף פעם שדות התעופה לא יושבתו, אולי הגיע הזמן שגם אצלנו לתקופה מסויימת נהגי הקטר+הסדרנים+הטכנאים יהיו חיילים.

אם מסובך מדי להכשיר כול כך הרבה כוח אדם הייתי מביא נהגים, וטכנאים מחו"ל לא חסר שם משלם להם מה שצריך+חיילים שישמשו כאבטחה/סדרנים, אולי זה יעלה הרבה כסף לתקופה מסויימת אבל אחרי שכול הרעל הזה יוחלף בהדרגה יחסכו הרבה כאב ראש לעתיד.

השאלה איך ההסתדרות תגיב, בטח תשבית את כול המשק.

• תגובות 136
  • צפיות 13.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לא צריך לבוא במגע.

כמו שעושים חרם/הפגנה/מחאה פייסבוקית אז אותו דבר פה.

לא אמרתי לשרוף את התחנה עם כל העובדים בפנים..

במידה ולא יסעו ברכבות יהיה להם פחות כסף וזה משהו שתאמין לי - הם מאוד רוצים.

הרעיון המטורף הזה לא יקרה מסיבה פשוטה - לצה"ל אין כמות מתגייסים בשביל להקצות כל כך הרבה להם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים