פורסם 2012 בינואר 1313 שנים שלום,לאחרונה היו לי כל מיני תקלות מוזרות במחשב, המחשב היה נתקע, זמני תגובה ארוכים.החלטתי להתקין מחדש מערכת הפעלה.לאחר שההתקנה בוצעה, הורדתי HD TUNE לבדוק את ביצועי כונן ה SSDוקבלתי התראה על טמפרטורה גבוהה של 128 מעלותהכונן ממוקם בין הדיסקים הקשיחים הרגילים שהם נמצאים בטמפרטורה של 41-49 מעלות.מדובר בכונן OCZ AGILITY 3 60Gיש עוד תוכנה שאני יוכל לאמת את הטמפרטורה הזאת? הכונן דפוק ולממש אחריות?ישמח לשמוע חוות דעתמצורף תמונה[attachment deleted by admin]
פורסם 2012 בינואר 1313 שנים זה לא חדש ssd אף פעם לא מציג מעלות.. יש לי זוג וורטקס 3 ואותו דבר על 128 אין לך מה לדאוג ככה זה.
פורסם 2012 בינואר 1313 שנים ככה זה בכל הוורטקסים, עוד לא ראיתי תוכנה שקוראת נכון את החיישן במידה והוא קיים בכלל.
פורסם 2012 בינואר 1413 שנים מחבר באמת זה לא היה נראה לי הגיוני, נגעתי בכונן עם היד והוא היה ממש קריר.חשבתי אולי זה בעיה בבקר טמפרטורה וכדאי למשש אחריות על הדיסק.אבל אם אתם אומרים שככה זה הוורטקס. עכשיו אני רגועמה עושים בנוגע לביצועים שלו?הכונן מציג ביצועים מאוד נמוכים, המחשב עולה לאט מבעבר (שהכונן היה חדש לפני חודשיים),האמת אני לא מרגיש את ההבדל כרגע בביצועים שהמערכת הפעלה מותקנת על הורטקס או על ה CAVIAR BLACK
פורסם 2012 בינואר 1413 שנים ואללה גם אני.הרגע הפעלתי מחשבון בוינדוס ולא היה שום הבדל.הכל יחסי.בדברים שהיו איטיים להחריד תראה שיפור אדיר.בדברים שהיו מהירים לא ממש תרגיש את השיפור.SSD לא הופך את המערכת ליותר מהירה, רק עושה אותה פחות איטית.
פורסם 2012 בינואר 1413 שנים מחבר כנראה שלא הייתי ברור,אז אני יסביר את עצמי יותר טוב.לדוגמה: זמן עליית המחשב עד להפעלת מערכת ההפעלהעם כונן SSD אמור המחשב להגיע לוינדוס בפחות מדקהאצלי לוקח לו דקה וחצי +לא מדבר אתך על הפעלה של מחשבון בסיסי.
פורסם 2012 בינואר 1413 שנים דקה וחצי זה המון לssd ... אצלי עולה תוך 25-30 שניות וה ssd שלי אמור להיות איטי יותר משלך
פורסם 2012 בינואר 1413 שנים מחבר השאלה אך אני יכול לשפר את זה...?הבנתי שיש עדכוני FIREWER ועוד כל מיני הגדרות כאלה.ניסיתי לעדכן אבל זה לא אפשר, כי הוא הכונן הראשי שלי.
פורסם 2012 בינואר 1413 שנים דקה וחצי לSSD? איפה הוא בדיוק מתעכב?אצלי עם HD 2.5 אינצ' איטי עושה 35 שניות.
פורסם 2012 בינואר 1513 שנים השאלה אך אני יכול לשפר את זה...?בתור התחלה כדאי לנתח מה קורה כשהמערכת עולה.אילו קבצים הוא טוען ועל מה הוא מתעכב במיוחד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.