עבור לתוכן

צריך עזרה בתיקון LCD TOSHIBA REGZA 37

Featured Replies

פורסם

ערב טוב

הקורבן להפעם זה טלויזיה טושיבה רגזה 37 אינץ , הבעיה היא שהטלויזה לא נדלקת, פתחתי בדקתי מה העניין וכמו שחשדתי מצאתי קבל הספק שך 450 V מנופח , נקנה אחד חדש, הוחלף, עכשיו המצב הוא כזה , מנורת ביקורת עובדת ( המנורה האדומה מקדימה ) , לחיצה על הדלקת, שומעים את הממסר נותן קליק אבל אין שום דבר , לא עולה תמונה על המסך , אין שום תצוגה .

אשמח לשמוע לעזרתכם באיזה כיון כדאי לי לבדוק את הבעיה , אני מעלה כמה תמונות

[attachment deleted by admin]

• תגובות 71
  • צפיות 14.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תמונות נוספות

[attachment deleted by admin]

פורסם

תבדוק אם יש רכיבים שרופים אחרים באיזור שלו. תמדוד את המתחים ביציאה מהספק

תבדוק אם המתחים סטנדרטיים - אם כן תנסה לחבר במקום הספק המקורי ספק רגיל של מחשב, אבל שים לב ! טלויזיה בגודל כזה בטח לוקחת לפחות איזה 200W, אז שיהיה ספק איכותי שיכול להחזיק את ההספק חיבורים טובים בכל החוטים

ככה תדע אם הבעיה השניה היא בספק או שנדפק יתר המעגל של הטלויזיה, ויש גם אפשרות לחבר את הספק קבוע

פורסם
  • מחבר

מה המתח עבודה של טלויזיה כזאת, היא הרי מקבלת 220 ויש מעגל שמוריד אותה נכון ?

חוץ מהקבל המנופח הכל נראה תקין מסביב .

יש לי עוד טלויזיה כזאת מהסדרה היותר ישנה ובדקתי, ברגע שלוחצים על הדלקה , יש קליק של הממסר ואז התצוגה עולה .

בטלויזיה הנ"ל אין שום תצוגה שהיא , רק קליק של הממסר.

מבדיקה מהירה של הסתכלות הכל נראה תקין שלם ומחובר כמו שצריך ככה שמוזר לי מאד העניין פה.

בכל אופן תדוה העזרה שלך תמיד עוזרת

פורסם

תפעיל את המסך מול אור חזק, ותשחק בתפריט כדי לבדוק אם יש בעיה רק בתאורה האחורית (ובעצם יש תמונה) או שלא.

פורסם
  • מחבר

תודה אני ינסה את זה למרות שאין שום תצוגה כלל... :\

פורסם
  • מחבר

יש אולי סכמה למישהו של הטלויזיה הזו ? :\

ברמת העיקרון החיבור הוא של שני קונקטורים בצד שמאל של השנאי , לא בטוח שחיבור של ספק יועיל פה . עדכונים בהמשך

תודה

פורסם

החיבורים עצמם לא סטנדרטיים, השאלה היא אם המתחים והזרם בכל מסילה כאלה שניתן לספק אם ספק ATX רגיל, ואין "אותות בקרה" שלא יאפשרו להפעיל ללא הספק המקורי

אם ניתן להפעיל אם ספק אחר (ובצורה בטוחה כלומר : לא ספק גנרי שלא יחזיק את העומס, יישרף וישרוף את הטלויזיה, וכן כשהחיבורים של החוטים לספק מספיק חזקים בהתאמה לזרם) תנסה אם זה עובד

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה אני ינסה לעשות את זה

העניין שקודם נראה לי אני יבדוק את הספק עצמו אם הוא מוציא מתח או לא, אני חושד אולי אחד הממסרי הלך אולי .... הטלויזיה הזאת יום אחד בהיר הפסיקה לעבוד פשוט . :\

פורסם

בדקת את מה ששאלתי?

כי אם אתה שומע את הממסר, סיכוי טוב שלפחות חלק מהספק עובד (ספק מתח סטנד-בי) אתה שומע את הממסר נסגר ונפתח, או רק נסגר?

פורסם
  • מחבר

לצערי לא יצא לי לבדוק מה שאמרת - אני כל השבוע עובד ככה שרק בסופש יהיה לי זמן להתעסק עם זה - לחיצה על הדלקה יש קליק של הממסר - לחיצה על כיבויי קליק של הממסר .

בדקתי עם הטלויזיה הנוספת שיש לי שהיא גם מסדרת REGZA והתהליך הוא זהה, לחיצה על הדלקה ויש קליק ואחרי מספר שניות התצוגה עולה , לחיצה על כיבויי וקליק והיא נכבת .

פורסם
  • מחבר

מאד יכול להיות , אני רוצה לנסות עוד בדיקה ולהצליב בין שני הספקים בין המסך התקין ובין המסך שלא - אני מקווה שזה אותו ספק ואז כבר יהיה יותר ברור מה כיון הבעיה .

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

צהריים טובים

עבר די הרבה זמן וחזרתי לטלויזיה, שלחתי אותה לבדיקה במעבדה- הדיאגנוזה שקיבלתי היא שנשרף ״גוק״ בספק/ כרטיס ספקים - לא ממש דיבר ברור הבחור, קיבלתי הצעת מחיר של בין 700-1000 שקל בעבור הגוק והעבודה מה שנשמע לי יקר להחריד, מישהו יודע על מה מדובר ככה שאוכל להזמין את החלק לבד ולתקן.

תודה :)

פורסם

תמדוד את החלקים אם מולטימטר - זה בדרך כלל מסתכם ברכיבים כמו ממתגים (ולפעמים טרנזיסטור נוסף קטן ששולט בהם) או מיישרים - אלה שדפוקים ייראו מקוצרים או אם התנגדות נמוכה ב 2 הכיוונים

חוץ מהם יכול להיות קבל / פיוז / נגד פיוז / וכו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים