עבור לתוכן

VDSL/ADSL של בזק?

Featured Replies

פורסם

שלום, עברתי לפני כמה חודשים לבזב"ל כי הגיימר של נטויז'ן התחיל להאכזב ואני מבסוט אש מאז, אני מחובר בתכנית של 20מגה+גיימר ומקבל פינג של 70-75MS ללונדון בדרך כלל. עם זאת, התשתית שלי היא NGN 15MB, מכיוון שלא משתלם לי להוסיף עוד כסף בשביל עוד 500KBPS.

נתקלתי כאן הרבה במושגים VDSL וADSL2 ודברים בסגנון, במה מדובר?

הבנתי שיש חלוקה כלשהי בין לקוחות המחוברים בחיבור מעל 15 מגה לבין אלו שמחוברים בחיבור איטי יותר, האם העובדה שיש לי חיבור 20מגה אך תשתית 15 מגה מגביל אותי במובן מסויים חוץ מקבלת מהירות הורדה נמוכה יותר?

ושאלה נוספת - הIP של הXBOX שלי מוגדר כDMZ בראוטר, האם זה באמת פותח לחלוטין את כל הפורטים ומהווה תחליף ראוי לפתיחת פורטים ספציפיים לXBOX אחד אחד, או שלא? הNAT שלי תמיד פתוח אך ברצוני לוודא. :D

פורסם

לגבי הDMZ....כן...פתוח לגמרי...הXBOX שלך מחובר לאינטרנט בלי "firewall" זאת אומרת כאילו חיברת את האקסבוקס שלך למודם וחיברת חייגן.

vdsl זה בגדול תשתית של מהירויות גבוהות(בארץ זה מתחיל מ10 מגה ומעלה "בענק" זה הNGN שבזק מפרסמים)...ואגב אם יש לך מודם ראוטר של בזק שהוא סימנס או אסוס ודברים כאלה...מציע לך להחליף לראוטר שלהם DLINK(רק לא נטגיר)

לגבי הבדלי המהירויות...לא אמור להשפיע מאחר וכל פאקטה ופאקטה שעוברת בין הראוטר שלך ושרתים של בזב"ל רצה על המהירות הנמוכה ביותר ובמקרה שלך זה 15 מגה...זה לא צוואר בקבוק או משהו כזה וזה לא משפיע או לא אומר להשפיע על מהירות החיבור שלך.

פורסם

VDSL מוריד את הפינג למרכזיה.

פורסם

ייתכן שאתה צודק ^^

וגם אם כן, זה תלוי בMSAG אליו תתחבר.

אני אבדוק את הנושא.

פורסם

קטע מעניין ששמתי לב אליו, לפחות עם ה 6740 שלי - כשהראוטר מסיים לבצע את הסנכרון מול ה MSAG, לעיתים מתקבל לייטנסי מינימלי של 5-6 מילישניות ובחלק מהסנכרונים האחרים 7-9. הלייטנסי לא ישתנה עד שהראוטר יבצע סנכרון מחדש, בין אם זה עצמאית או בין אם זה באופן יזום. אם נוצר מצב שמתקבל לייטנסי של 9ms (שזה מעצבן, מאחר וזה משפיע על הדלתא), אני מנסה לסנכרן את הראוטר מחדש.

לא ברור אם זה בגלל הראוטר, או בגלל ה MSAG.

פורסם

לי זה אף פעם לא קרה, לא בסנכרון של 50/5 ולא בסנכרון של TOP100 72/6.5 וגם לא בRATE ADAPTIVE 73/28.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים