פורסם 2012 בינואר 1213 שנים שלוםקיבלתי מחבר לתקן ספק כוח של LITEON של 310W.מסתבר שהמאוורר היה תפוס.פתחתי הכל ושימנתי את המאוורראבל הוא לא הסתובבפירקתי אותו והיה נראה שכנראה כל הסלילים התחממו מידי ולכן הוא לא מתפקדמכיוון שלא היה קונקטור מסודר, חתכתי את החוטים שלו והלחמתי במקומו מאוורר אחר שיש לי (בדקתי אותו מול ספק DC שהוא עובד, והוא באמת תקין).אחרי ההלחמה סגרתי הכל וחיברתי למחשבהספק פועלאבל המאוורר כאילו בהתחלה נותן תזוזה קטנה, אבל לא מסתובב.האם יתכן ובספקים כאלו המאוורר צריך לפעול רק אחרי טמפ' מסויימת? או שמשהו דפוק במעגל? (בדקתי שוב, המאוורר תקין).חשבתי שאולי אני יכול למשוך מתח במקביל מאחד המולקסים.
פורסם 2012 בינואר 1213 שנים שלום לך המאוורר אמור לעבוד בספק כח ברגע שהספק מתחיל לעבוד,כך שרוב הסכויים שהבעיה מהספק כח.תבדוק עם מולטימטר אם מגיע DC למאוורר ,ואין סיבא שהוא לא יעבוד אם הוא מחובר נכון ...
פורסם 2012 בינואר 1313 שנים כך שרוב הסכויים שהבעיה מהספק כח.לא תמיד!נתקלתי כבר בלא מעט ספקים (גם ג'נריים לגמרי!) שהמאוורר שלהם מקבל את המתח דרך מעגל קטנטן שמווסת את מתח המאוורר על פי טמפרטורה.לפותח הת'רד: חבר את הספק הזה ותן למחשב לעבוד קצת... רוב הסיכויים שהמאוורר יתחיל להסתובב.אם אתה רוצה "ללכת על בטוח" - חבר את החוטים של המאוורר לחוטים צהוב ושחור שיוצאים אל המולקסים מהספק (תלחים אליהם בתוך הספק), זה ייתן למאוורר מתח 12V קבוע.
פורסם 2012 בינואר 1413 שנים ספקים של Liteon (ספקים איכותיים מאוד, בכלל לא גנריים) בנויים להיות שקטיםהם נותנים למאוורר מתח נמוך מאוד כזה שלא שומעם אוו, אבל ב Liteon 280W שיש לי המאוורר מסתובב כבר מהתחלהיתכן שהמתח שהסק נותן כשהוא קר אמור להספיק למאוורר המקורי אבל לא למאוורר שאתה החלפתלבדיקה תשאיר את הספק לעבוד במחשב כמה דקות, תראה אם המאוורר מתחיל לעבוד, אם לא אז משהוא דפוק ופשוט תחבר אותו מבפנים ישר למתח
פורסם 2012 בינואר 1613 שנים כנראה המתח לא מספיק בשבילו והמאוורר המקורי היה מתחיל לעבוד במתח נמוך יותרתבדוק אם אתה יכול למצוא את הבקרה של המאוורר, אוליי תוכל לשנות שם איזה נגד כדיי להרים לו קצת את המתחאם לא אז פשוט תחבר מאוורר ישר ל 12V או דרך נגד של כמה עשרות אם כדיי להוריד לו את המהירות בצורה קבועה, אבל שיקרר מספיק גם כשהספק בעומס
פורסם 2012 בינואר 1713 שנים מחבר השאלה אם אני יכול להסתפק בזה, ולהניח שברגע שיתחיל להיות חם הוא ידלק ממילא?
פורסם 2012 בינואר 1713 שנים מחבר אין הרבה זמן פנוי.את הספק קיבלתי עם מחשב נטול מעבד, אז אין לי מחשב זמין שאני יכול להשבית ולבדוק, והמחשב שאני כן יכול לבדוק, לא יכול להעמיס על הספק, כי אין לו מעבד.מצד שני, יש לי מאורר אחר שבדקתי במעבדה עם ספק DC משתנה, הוא מתחיל לעבוד כשיש לו מתח של 2.8V הבעיה היחידה שהטבעת של שמאבטחת את הלהבים התעופפה למקום לא נודע. במידה וזו אכן הבעיה, האם ניתן להשתמש בו?עריכה:עניתי לעצמי.המאוורר ששמתי מתחיל לעבוד רק ב3.9V, הצלחתי להביא אותו לאפקט דומה באיזור המתח הזה
פורסם 2012 בינואר 1813 שנים מחבר אכןהחלפת המאוורר בספק במאוור שהתחיל לעבוד ב2.8 נותנת לי ספק טוב עם מאוורר עובד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.