פורסם 2012 בינואר 1113 שנים הפכתי כבר את כל הרשת ואין פשוט אין.אין לי כוח לקנות דיסקים בחנויות וגם לא תמיד יש הכל.מITUNES אי אפשר מהארץAMAZON אי אפשר מהארץאז מאיפה אפשר?יש אתר כזה?
פורסם 2012 בינואר 1213 שנים אם כבר נושא על קניות מחול. למה, ומי קובע, שתוכן מסוים כן אפשר למכור בארץ מחול ותוכן אחר לא?למשל חנויות דיגיטליות כמו שפותח הדיון הזכיר, חנות כמו STEAM, חנות PSN של PS3, וכו.
פורסם 2012 בינואר 1213 שנים מחבר מה זאת אומרת אי אפשר מאמזון? בזמנו קניתי משם אלבום!אולי לא הבנת למה התכוונתי.עותק פיזי אולי אפשר לקנות מאמזון, אבל אני מדבר על קניית עותק דיגיטלי שאפשר להוריד משם אחרי הקנייה.וזה אי אפשר. שניסיתי לקנות הביא לי הודעה שהאפשרות פתוחה רק לתושבי US.
פורסם 2012 בינואר 1213 שנים הבולשיט הרגיל של זכויות יוצרים והיתרים על איזורים בעולם... אולי iTunes תפתח אצלינו באופן מלא ורשמי ב 2023 ככה, עד אז תיאלץ לרכוש עותקים פיזיים מאמזון, או מחנויות דיסקים הפרוסות ברחבי הארץ.
פורסם 2012 בינואר 1213 שנים הבולשיט הרגיל של זכויות יוצרים והיתרים על איזורים בעולם... אולי iTunes תפתח אצלינו באופן מלא ורשמי ב 2023 ככה, עד אז תיאלץ לרכוש עותקים פיזיים מאמזון, או מחנויות דיסקים הפרוסות ברחבי הארץ.אבל מי קובע את זה? אם זאת המפיצה של המוצר, במה זה תורם לה?
פורסם 2012 בינואר 1413 שנים מחבר מתייחסים אליך כמו לחרא, ואתה רץ וצועק כן אני חרא תדפקו אותי עוד יותר? המצב שלך עצוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.