פורסם 2012 בינואר 1813 שנים אני ברצינות לא מבין אנשים שטוענים שאני לא יכול להתמש באיזה כלי נקש או תוספת שעבדתי קשה בשביל לפתוח כי זה לא בא להם בטוב.עוד מעט טייסים יתחילו להגיד שSOFLAM זה לא הוגן כי אז הflares שלהם לא שווים כלום.
פורסם 2012 בינואר 1813 שנים זה באג מטופש ואני מקווה שיסדרו את זה כבר, לא רק זה אלא שאין גם אזהרה על נעילה.
פורסם 2012 בינואר 1913 שנים הflashlight דווקא מועיל מגלה מיקום של קמפרים ושל סנייפריםצודק נקודות חינם!
פורסם 2012 בינואר 1913 שנים בואו לא נשתמש במסכי עשן (זה גם מפריע לצד השני לראות), לא נשתמש בכוונות (זה עוזר לך לראות), לא נשתמש במטולים, תילי כתף, רובי צלפים, מסוקים, מטוסים וטנקים.ובכלל: תותים!בואי נקנה רק תותים, במקום מכונות של מלחמה!
פורסם 2012 בינואר 1913 שנים אני לא מבין אותכם בכלל ... ניסיתם פעם לשחק בשרת HARDCORE ?שם אין שטויות כאלו ( לרוב ) ואנשים ממש איכותיים ...מזמין אותכם לשחק איתי ועוד כמה חברה אירופאים ... פשוט תענוג !guylederer0
פורסם 2012 בינואר 1913 שנים איך הם דואגים בשרתים האלה שלא יהיו נובים? בHARDCORE? מה מונע מאיזה קלאן של ילדים קטנים להתיישב על שרת ולהרוס?
פורסם 2012 בינואר 2013 שנים בדרך כלל ב HARDCORE לא תמצא: קיל קאם - כשהורגים אותך אז רואים מי הרג ואיפה החיים על 60% וגם הם לא "מתחדשים" אין את השם של האוייב מעליו רק כשהוא הרג אותך או אתה אותו תוכל לראות אין את ה HUD שזה כמה כדורים , חיים כוונת וכ'ו ועוד כמה דברים טובים ומעניינים בדרך כלל לא רואים שם אנשים שעושים שטויות ( כי בדרך כלל זה ילדים קטנים שהרדקור גדול עליהם אז הם מתייאשים ) שוב ... מזמין אותכם לשחק איתי בשרת כזה ... תענוג
פורסם 2012 בינואר 2213 שנים בדרך כלל ב HARDCORE לא תמצא: קיל קאם - כשהורגים אותך אז רואים מי הרג ואיפה החיים על 60% וגם הם לא "מתחדשים" אין את השם של האוייב מעליו רק כשהוא הרג אותך או אתה אותו תוכל לראות אין את ה HUD שזה כמה כדורים , חיים כוונת וכ'ו ועוד כמה דברים טובים ומעניינים בדרך כלל לא רואים שם אנשים שעושים שטויות ( כי בדרך כלל זה ילדים קטנים שהרדקור גדול עליהם אז הם מתייאשים ) שוב ... מזמין אותכם לשחק איתי בשרת כזה ... תענוג תשמע , יש פה כמה בוגרי COD כמוני שבשבילם אפילו סיבוב במטרו זה נחמד Hardcore...
פורסם 2012 בינואר 2213 שנים לא הבנתי מה ניסית להגיד ...זה היה בהלצה כמובן , ש-BF הוא ביסוד שלו Hardcore לעומת COD.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.