עבור לתוכן

מישהו יכול לעשות לי תדרוך קטן בנוגע ל"אתיקות" במשחק?

Featured Replies

פורסם

הF35 עולה ויורד אנכית כמו מסוק לכן זה הופך את זה לקל יותר

יש גם נקודות שהם יותר זמינות. אני לדוגמא הצלחתי בWAKE ISLAND בנקודת הBEACH שהיא יותר פתוחה (D)

הבנתי אז זה רלוונטי רק עבור ה- F35 , ב- F18 זה כבר סיפור אחר.//

• תגובות 42
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הבנתי אז זה רלוונטי רק עבור ה- F35 , ב- F18 זה כבר סיפור אחר.//

אפשרי גם עם מטוסים אחרים, זה פשוט נראה לי יותר קשה ;)

פורסם

בכל המפות הגדולות שאני יכול לחשוב עליהם כרגע יש כביש שמוביל מחוץ למפה עליו אפשר לנחות.

פורסם

כולכם שכחתם את הדבר הכי חשוב, spotting!

פורסם

כולכם שכחתם את הדבר הכי חשוב, spotting!

בוא נעשה רגע סדר , מי בדיוק יכול לעשות Spot?

Recon ומטוסים? מה לגבי קלאסים אחרים? רכבים?

מצטער על הבורות , פעם שיחקתי COD. :P

פורסם

בוא נעשה רגע סדר , מי בדיוק יכול לעשות Spot?

Recon ומטוסים? מה לגבי קלאסים אחרים? רכבים?

מצטער על הבורות , פעם שיחקתי COD. :P

כל התשובות נכונות :)

במילים אחרות, כל אחד יכול (וצריך!) לעשות SPOT. לא משנה איזה קלאס או באיזה כלי רכב/מסוק/מטוס, פשוט תעמוד עם הכוונת על האוויב ותלחץ על Q

פורסם

האמת, שווה קצת להרחיב בנושא כי לא כולם מודעים בכלל לחשיבות כפתור הדיווח (Q)

בנוסף לSPOT עצמו, אפשר להשתמש בQ על מנת לתקשר עם אנשים בקבוצה שלך

לדוגמא, אתה פצוע ויש לידך חובש, אם אתה מכוון עליו ולוחץ על Q, החייל יבקש ממנו ריפוי. כנ"ל בקשת תחמושת מsupport, פקודות התקפה/הגנה של flags/mcoms (אם אתה Squad leader זה אפילו נותן גם נקודות בכל פעם שחייל בSQUAD שלך מבצע את הפקודה) ובקשה מכלי רכב לpickup.

כמו כן, לחיצה ארוכה על Q תפתח את הCommo rose המפורסם - מעין חלון ובו עוד כל מיני פקודות / הצהרות נוספות

פורסם

האמת, שווה קצת להרחיב בנושא כי לא כולם מודעים בכלל לחשיבות כפתור הדיווח (Q)

בנוסף לSPOT עצמו, אפשר להשתמש בQ על מנת לתקשר עם אנשים בקבוצה שלך

לדוגמא, אתה פצוע ויש לידך חובש, אם אתה מכוון עליו ולוחץ על Q, החייל יבקש ממנו ריפוי. כנ"ל בקשת תחמושת מsupport, פקודות התקפה/הגנה של flags/mcoms (אם אתה Squad leader זה אפילו נותן גם נקודות בכל פעם שחייל בSQUAD שלך מבצע את הפקודה) ובקשה מכלי רכב לpickup.

כמו כן, לחיצה ארוכה על Q תפתח את הCommo rose המפורסם - מעין חלון ובו עוד כל מיני פקודות / הצהרות נוספות

יסלחו לי כל הימניים אבל אני שיניתי את המיפוי ואז לא Q אצלי.

מה שם המיפוי שאני אדע איזה כפתור בחרתי...

פורסם

Spot \ Communications

6195307959_e487c1b6ea_b.jpg

פורסם

אֶטִיקֶט ב-BF:

1. לא להשתמש בטילי כתף (SMAW\RPG) כנגד חיילים, אלא אם הם מאחורי מסתור או מתקנים כלי רכב. כנ"ל לגבי מטול רימונים. היחס למטול רימונים יותר סלחני כי הוא נועד כנגד חיילים ולא רכבים בניגוד לטילי הכתף.

2. לא לעשות ספאם של Claymore.

אני נגד החוקים האילו איזה מין כיף לקבל נשק ולא להשתמש בו.אני בכלל נגד הגבלות על נשקים - יש אותם תשתמש. לפעמים המצב קורה לפיצוץ בעיקר שאתה נלחם נגד קבוצה גדולה של אנשים . הclaymore הוא כלי הגנתי מצויין בעיקר בrush אולי כדאי לאנשים שמשחקים להסתובב עם flak .

בכל מקרה בארץ בשרתים בקושי יש חוקים . בvgames רצוי שלא תקלל ,תעשה red line אני לא זוכר מה עוד - יש מישהו שהגזים בbase rape ואמרו לו שאם הוא ימשיך פשוט יעיפו אותו. בשרתים של warriors לא ראיתי חוקים בכלל - חיפשתי באתר שלהם שנפתח אחרי השרתים ולא היה שם שום דבר.

באירופה לא חקרתי כלכך מה יש. אני גם ככה רק מנסה דברים עכשיו אז זה לא כזה נורא.

החוקים הכי חשובים - spot ,PTFO, ו play your role . וכנראה החוק של לא לשחק בשרתים הישראלים גם נכון. לא ראיתי שיש איזה autobalance ולפעמים כשהקבוצות לא מאוזנות כל השרת מתרוקן. אנשים כנראה לא אוהבים אתגרים בארץ.

חוץ מזה אם אתה לא נהנה מאיך שהמשחק מתנהל - תעשה rage quit ותשחק בשרת אחר - זאת השיטה היחידה להעלות את הרמה. חבל לשחק בשרת אם אתה לא נהנה מהמשחק. אנשים שמפסידים עושים לצד המנצח טובה שהם בכלל משחקים. כשאנשים יבינו שיש להם אלטרנטיבה המשחקים יהיו יותר מאוזנים כי אף אחד לא רוצה לשחק בשרת ריק...

פורסם

הבעיה שאנשים לא משתמשים בזה כנשק הגנתי אלא סתם זורקים אותם ברנדומליות ברחבי המפה. אם Claymore היה עושה TK היתה רואה איך פתאום השימוש בו היה משתנה.

ואתה גם כנראה לא יצא לך להיתקל באנשים שהנשק העיקרי שלהם הוא הטילי כתף \ מטול, הם לא מחליפים לנשק הראשי עד שנגמרת להם התחמושת.

פורסם

6. לא להשתמש ב-Tactical Light.

מה? למה?

בשלבים של CQB זה מאוד יעיל.

לא לכוון אותו כמו אידיוט על הקבוצה שלך זה משהו אחר...

פורסם

כשויקיפדיה תפסיק לשבות תקרא את זה.

http://en.wikipedia.org/wiki/Anti-social_behaviour

התשובה שלך לא לעניין ומתנשאת

מטרת ה Tactical light היא לסנוור את היריב, למה שימוש בו הוא "Anti Social Behaviour" ?

פורסם

אתה ברצינות שואל למה סינוור היריב הוא התנהגות לא חברותית?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים