עבור לתוכן

מישהו יכול לעשות לי תדרוך קטן בנוגע ל"אתיקות" במשחק?

Featured Replies

פורסם

ערב טוב!

קניתי היום את המשחק לי ולאחי, מההתלהבות והאי תאימות של האגו שלי עם המסך הקטן של אחי הרגתי חבר לקבוצה בסיבוב הראשון שלי :facepalm:

עכשיו אני מתקין את המשחק אצלי (ומה זה פאקינג פאטצ' של 4GB? מה קרה לימים שבהם היית קונה דיסק, מתקין ומשחק?) ולפני שאני נכנס ברצינות למשחק רציתי לדעת קצת על כללי התנהגות מקובלים כדי לא לצאת טרול.

אני חדש לגמרי בסידרת הBATTLEFIELD לכן לא לבנות על נסיון קודם.

• תגובות 42
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני גם לא מומחה ב-BF אבל דבר אחד שמאוד מפריע לי וצריך להיות "אתיקה" זה שאתה נכנס לרכב ואתה לבד , תחכה לעוד אנשים.

זה גם יעזור לך וגם יעזור לאנשים אחרים.

פורסם

אֶטִיקֶט ב-BF:

1. לא להשתמש בטילי כתף (SMAW\RPG) כנגד חיילים, אלא אם הם מאחורי מסתור או מתקנים כלי רכב. כנ"ל לגבי מטול רימונים. היחס למטול רימונים יותר סלחני כי הוא נועד כנגד חיילים ולא רכבים בניגוד לטילי הכתף.

2. לא לעשות ספאם של Claymore.

3. אם אתה עושה Spawn על סנייפר שמסתתר בשיח, לא לקפוץ כמו אדיוט שיראו אותכם, ולא להפריע לו בקו הירי.

4. לא להתרסק עם כלי אוויר על האוייב או על שחקנים המקבוצה שלך.

5. מטוסים ומסוקים שייכים לקבוצה לא לך, אם אתה לא מתכוון להילחם או לקחת אנשים איתך (במסוקים) אז קח רכב קרקעי.

6. לא להשתמש ב-Tactical Light.

7. לא לגנוב רכב מהקבוצה שלך, אם יצאו מהם בשביל תיקון.

8. אם ביצעת TK להתנצל.

9. ב-Rush כתוקף לא להתקמפר אלא לתקוף.

10. לשחק קבוצתי, אם אתה Medic תחייה, אם אתה Support לתת תחמושת, אם אתה Engineer לתקן רכבים. ותמיד לסמן מטרות (Q).

11. והכי חשוב, להנות...

פורסם

^

אמרת הכל במילה אחת חח

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות, במיוחד לB.D.B :yelclap:

תגידו מה הקטע עם המטוסים? איך אני אמור בלי FLARES ובלי טילים להתמודד מול אלה שכבר יש להם? עד עכשיו לא ביצעתי הריגה אחת עם מטוס, אני פשוט עף לי ומבצע נסיונות כושלים ליירט מטרות באוויר עם הMACHINEGUN ....

היה לי קרב צלפים בשרת גרמני אחד, היינו 2X2 בMETRO למעלה בקפה, זה בהחלט החזיר אותי לימים שהייתי משחק H&D 2 ברשת =P

פורסם

תגידו מה הקטע עם המטוסים? איך אני אמור בלי FLARES ובלי טילים להתמודד מול אלה שכבר יש להם? עד עכשיו לא ביצעתי הריגה אחת עם מטוס, אני פשוט עף לי ומבצע נסיונות כושלים ליירט מטרות באוויר עם הMACHINEGUN ....

מצטרף לשאלה :)

פורסם

לא צריך טילים בשביל להוריד מטוסים, אני עוד מעט מקבל service star שלישי עם מטוסים ואני בקושי השתמשתי בטילים. כשלומדים להשתמש במקלע אין שום סיבה להשתמש בהם, מה גם שהרבה יותר שימושי להתחמש ברקטות א"ק מאשר טילי א"א.

בלי Flares זה באמת בעיה. תמריא ותטוס לגובה התקרה, תשאר כ-100 מטר מתחת ותטוס מסביב למפה תוך כדי שאתה מחפש מטרות מתחתיך. כשאתה רואה מטרה תסמן אותה, כדי שהיא תופיע על ה-Minimap (ברגע שנפתח Air Radar, אפשר לדלג על השלב הזה) , תחשב מתי אתה יכול לצלול כך שתהיה מאחוריו. ברגע שאתה מאחוריו, אלא אם יש לו Air Radar או שסימנו אותך, הוא לא יראה אותך ב-Minimap, אבל ברגע שתתחיל לירות, הוא ישים לב אז קח את הזמן לכוון, אבל לא יותר מידי. תשתדל לשם לב איפה נמצא המטוס השני, ותמיד תלך על האחורי מבניהם, אם הם טסים באותו כיוון.

בגלל שאין לך Flares, ברגע שאתה שומע סימן של התחלת נעילה, טטוס לגובה והרחק ממרכז המפה תוך כדי שימוש במבערים. הסיבה לכך היא שזה כנראה חייל (או מסוק), כי לרוב המטוסים לא נושאים טילי א"א מהסיבה שרשמתי מקודם.

לגבי טקטיקת איך לפנות יותר מהר מאחרים כך שתמיד אתה יכול להגיע להיות מאחורייהם, את זה בנתיים אני שומר לעצמי.

פורסם

לא ידעתי שאפשר לסמן מטוסים , איך עושים את זה?

פורסם

כמו כל רכב אחר, עם Q (אלא אם שינית ברירת מחדל).

פורסם
  • מחבר

אחרי עוד קצת ישיבה על התחת והתנחלות אגואיסטית על מטוסים הצלחתי לחסל אחד! מאוד מרוצה ;D

גיליתי שיש אנשים פשוט מטורפים במשחק הזה, עליתי על המסוק עם המיניגונים בצדדים והטייס כל הזמן היה מטר מהקרקע! זה שפוט מדהים מה שהוא עשה עם המסוק הזה, טסנו לנו ככה איזה 5 דקות עד שהגיח משוריין עם AA מאיזה חור....

פורסם

הכי חשוב זה ptfo

play the fucking objective

במקום מה שהרוב עושים להתקמפר או לחפש הריגות כמה שיותר

כנס לסקווד ותתמוך בה בתחמושת בהחייאה או כל מה שצריך

עזוב את הצלף בינתיים ותשחק אקטיבי צלפים לא משיגים נצחונות או עוזרים לקבוצה ממש

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל אני רואה שהרבה מאוד אנשים אוהבים לשחק מטרו ואני לא ממש מבין למה.

בשביל זה יש לי את MW3 שעושה את זה הרבה יותר טוב (לדעתי).

אין כמו לשחק במפות הגדולות , זה BF האמיתי (שוב לדעתי) , במיוחד ב- B2k.

פורסם

טיפ קטן למי שרוצה לפתוח את הFLARES במטוסים מהר -

לכו לשרת practice (שרת שבו אפשר לשחק גם עם שחקן יחיד) במפה שיש בה f-35 (קל יותר) כמו gulf of oman או wake island ותנחיתו אותו על איזה FLAG (זה לא כזה קשה כמו שזה נשמע :) )

מהלקיחה של הנקודה מקבלים 450 נקודות שזה מספיק לFLARES

פורסם

טיפ קטן למי שרוצה לפתוח את הFLARES במטוסים מהר -

לכו לשרת practice (שרת שבו אפשר לשחק גם עם שחקן יחיד) במפה שיש בה f-35 (קל יותר) כמו gulf of oman או wake island ותנחיתו אותו על איזה FLAG (זה לא כזה קשה כמו שזה נשמע :) )

מהלקיחה של הנקודה מקבלים 450 נקודות שזה מספיק לFLARES

אז איך מנחיתים מטוס על נקודה? הרי בד"כ היא נמצאת בין בניינים ולא בדיוק בשטח פתוח.

אני מניח שצריך שטח פתוח בשביל להנחית בהצלחה מטוס לא?

פורסם

אז איך מנחיתים מטוס על נקודה? הרי בד"כ היא נמצאת בין בניינים ולא בדיוק בשטח פתוח.

אני מניח שצריך שטח פתוח בשביל להנחית בהצלחה מטוס לא?

הF35 עולה ויורד אנכית כמו מסוק לכן זה הופך את זה לקל יותר

יש גם נקודות שהם יותר זמינות. אני לדוגמא הצלחתי בWAKE ISLAND בנקודת הBEACH שהיא יותר פתוחה (D)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים