עבור לתוכן

Counter Strike Global Ofenssive ואף פי אס

Featured Replies

פורסם

לדעתכם Radeon HD6950 1 gb על מסך 23 אינץ או 22 אינץ יריץ את המשחק מעל 100 אף פי אס על הגדרות גבוהות עם אנטיאליאסינג?

פורסם

99% שכן, אם אתה רוצה להיות בטוח כנס ל PORTAL 2 ותנסה, הם אמורים להיות בערך אותו דבר.

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול להכנס כי אין לי מחשב עוד ... אני מתכוון לקנות בערך עוד חצי שנה ,שנה מחשב לשם זה, ואני מתעניין בחלקים במיוחד בכרטיס מסך

בשביל זה . אתה יכול להמליץ לי על כרטיס מסך רציני?

פורסם

אם אתה לא צריך מחשב לעכשיו כדאי לך לראות מה יגיע בחודשים הקרובים, הדשור החדש של AMD מתחיל להגיע ומראה תוצאות מאוד מרשימות (למרו תשהמחיר גבוה מאוד).

פורסם
  • מחבר

לכן אני בונה על הדור הזה של גיפורס למשל על ה570 580... הם יריצו את המשחק על מעל 100 אף פי אס לא ?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה ... הרזולוציה הזאת מתאימה לאיזה מסך? כי אני מתלבט אם לקנות 22 או 23 בגלל האף פי אס במשחקים

פורסם

נראה לי שהיום כל המסכים בגודל הזה הם 1920X1080 (או FHD בקיצור), ממליץ לך ללכת על 23" ולא 22", אפשר למצוא היום מסכים מדהימים בגודל הזה ב 1000 שקל. אתה מוזמן ללכת לשאול בפורום מסכי מחשב.

פורסם
  • מחבר

השאלה שלי אם המסך הזה לא קצת גדול מדי בשביל האף פי אס של משחקים חדשים?

פורסם

כמו שאמרתי, בכל מקרה הרזולוציה היא FHD, הגודל של המסך לא משנה, רק מספר הפיקסלים משנה. מסכי 22" קטנים מידי וההבדל במחיר אפסי, אין שום סיבה לקנות 22" ולא 23 או 24.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים