פורסם 2012 בינואר 913 שנים אני מניח שכולם פה מכירים את התופעה שמשחקים מסויימים רצים רק אם המחשב עונה על הדרישות...קניתי מ GOG את המשחק the witcherומכיוון שיש לי כרטיס מובנה של אינטל (שלמרות הכל לא רע בכלל)המשחק נותן לי הודעת שגיאה ולא רץכי המערכת שלי לא מתאימה לדרישות (אני מניח שזה בגלל הכרטיס, יש לי מעבד נורמלי וכל השאר...)השאלה איך אני יכול לעקוף את זה?אני מניח שיש שני פתרונותא. לגרום לכרטיס שלי להפוך לכרטיס אחרשזה נראה לי כרוך בשינוי איזה פרמט ברגיסטי או משהו כזה?ב. לגרום לכרטיס להתאים לדרישותשזה נראה לי יותר קלאני מניח שיש קובץ דרישות כל שהוא שבא עם המשחק ופשוט צריך לערוך אותומישהו יכול לעזור בעניין?תודה רבה
פורסם 2012 בינואר 913 שנים יש סיבה שקוראים לזה דרישות מינימום. המשחק מתוכנת להשתמש בפונקציות גרפיות של הכרטיס מסך שלא קיימות על הכרטיס מסך שלך, מה שאומר שהוא פשוט לא מסוגל להציג את מה שתכנתו למשחק להציג...
פורסם 2012 בינואר 913 שנים תנסה להריץ את WITCHER.EXE עם הסוויטצ' "dontForceMinReqs-". הINTEL 3000 HD הוא כרטיס מובנה לא רע בכלל, יש סיכוי שהוא יצליח לסחוב את המשחק בהגדרות נמוכות.
פורסם 2012 בינואר 913 שנים מחבר אני אנסההוא בטוח יצליח והרבה יותר מזה(הוא סחב דברים יותר חדשים על HIGH)עריכה:זה עובד(אוי לא כמה שעות אני אשב עכשיו ברצף?)
פורסם 2012 בינואר 913 שנים מחבר יש סיבה שקוראים לזה דרישות מינימום. המשחק מתוכנת להשתמש בפונקציות גרפיות של הכרטיס מסך שלא קיימות על הכרטיס מסך שלך, מה שאומר שהוא פשוט לא מסוגל להציג את מה שתכנתו למשחק להציג...מה למשל?הוא תומך ב shader די גבוהה (לא זוכר כמה אבל המשחק די ישן...)כנל DXאיזה מנוע כבר יש למשחק הזה?לדעתי זה סתם, אני לא רואה איזו טכנולוגיה יכולה להיות במשחק שהאינטל 3000 לא יכול לתמוך בה...
פורסם 2012 בינואר 1013 שנים הכרטיס של אינטל חלש ובקלות אפשר ליצר משחקים שלא יתמכו בו גם עם תשנה כל מיני הגדרות אבל אתה צודק בדבר אחד בהגדרות נמוכות הוא יכול להריץ הרבה משחקים אבל מפתחות עצלניות ובגלל זה מראש לא נותנות תמיכה רישמית
פורסם 2012 בינואר 1013 שנים מחבר הוא מריץ את המשחק על הגדרות בינוניות יחסית לא רעעל גבוהות גם ניתן לשחק אבל ה FPS כבר מורגש...בכל אופן צריך לזכור שזה תלוי במעבד וכו' (המהירות של ה HD שונה בין מעבד למעבד)וגם המעבד שלו מושפע מטכנולוגיית הטורבו של אינטל (ומעלה את המהירות שלו במצב הזה)בכל אופן לי יש I5 וכמו שאמרתי הוא די טובלמי שיש I7 אני מניח שהוא לא נופל יותר מדי מכרטיס חיצוני ברמת כניסה...
פורסם 2012 בינואר 1713 שנים מחבר גמרתי...חוץ מסצינות עם 20 אוייבים (זה קרה לי פעם אחת)הוא רץ חלק על בינוניותאבלנתקע ודורש RESTART מדי פעםאני לא יודע אם זה בגלל ה GPU או בגלל זה שאני מריץ אותו בכלל על WIN8 PRE BETA...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.