פורסם 2012 בינואר 1013 שנים עד כמה צריך להתעלעל במערכת הפעלה שצריך להתקין אותה מאפס כל כמה זמן?אני לא ראוה שום סיבה להתקין מערכת הפעלה ,אלא רק אם יצא גרסא חדשה שלה או שבוצע החלפת חומרה בצורה קיצונית.
פורסם 2012 בינואר 1213 שנים למי שלא יודע, בעזרת הפקודה הבאה אפשר להוציא את תאריך ההתקנה של מערכת ההפעלה."systeminfo | find /i "install dateכרגע אני לא בבית אז אין לי אפשרות לבדוק אבל אני דיי בטוח ש-XP מותקנת אצלי כבר כמה שנים טובות.
פורסם 2012 בינואר 1213 שנים למי שלא יודע, בעזרת הפקודה הבאה אפשר להוציא את תאריך ההתקנה של מערכת ההפעלה."systeminfo | find /i "install dateכרגע אני לא בבית אז אין לי אפשרות לבדוק אבל אני דיי בטוח ש-XP מותקנת אצלי כבר כמה שנים טובות.אני מניח שזה מראה את גיל הגירסה של הביוס.לי הוא כותב 2005 ומאז החלפתי דיסק קשיח
פורסם 2012 בינואר 1213 שנים מחבר כנראה שהתאריך והשעה של המחשב לא היו מכוונים בזמן שהתקנת את מע' ההפעלה.
פורסם 2012 בינואר 1213 שנים אני לא יודע מה אייתכם, אבל אני לא פרמטתי XP 32bit שש שנים לפני חודש מכרתי את המחשב הזה ועד יומו האחרון הוא עבד חלק בלי בעיות (זה היה המחשב המושקע ביותר שלי. ניקיתי אותו פעמיים בשבוע קניתי לו אנטי ווירוס וכן באמת קניתי והכול בשביל שיחזיק כמו שצריך).ועכשיו אני עם WIN7 ULTIMATE 64bit ואין לי תלונות.
פורסם 2012 בינואר 1213 שנים הנה שבתי ובדקתי, גם שלי הותקן ב-2006, שזה גם מה שזכרתי, רק לא הייתי בטוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.