עבור לתוכן

מחפש מסך 4:3, 19 אינץ' למשחקים

Featured Replies

פורסם

תמיד רציתי לקנות מסך 19 אינץ' 4:3 בנוסף לרגיל בשביל כול המשחקים שלא תומכים במסך רחב, למשל PSX או DIABLO 2 וישנים למיניהם (כן זה העמודות השחורות שמפריעות לי) ועכשיו אחרי שהחלפתי לכרטיס מסך חלש מאוד (נהרס הקודם) ואני באמת משחק לרוב בכאלה חשבתי שהגיע הזמן.

למשחקים בקיצור. לדעתי 1K אמור להספיק לאחד מכובד, יש המלצות?

פורסם

אין יותר מסכים "מכובדים" בגודל הזה. פשוט לא מייצרים.

הדבר היחיד שתוכל למצוא זה פאנל TN סביר עם אפשרויות ארגונומיות, כמו זה למשל:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=758374

(תתעלם מהטמבלים בZAP שרשמו שזה "מסך רחב")

קשה לי לראות איך זו השקעה כדאית. אני לא יודע מהו המסך הרגיל שלך, אך בהנחה שמדובר באיזה 22-24" רחב - מבחינת גובה הם מאוד קרובים ל19" לא רחב. להוציא סכום כסף כזה על מסך בינוני, שישמש כמשני רק למשחקים ספציפיים, בזמן שיש מסך ראשי שנותן את אותה התמורה ויותר מכך, ועל הדרך להסתבך בכל הדברים הקשורים לעבודה עם שני מסכים (מקום פיזי, הגדרת מסך ראשי, משחקים עם הרזולוציה) - נראה לי טיפשי. הרבה יותר קל להתגבר על הבעיה הפסיכולוגית של "עמודות שחורות מפריעות לי".

פורסם
  • מחבר

אין יותר מסכים "מכובדים" בגודל הזה. פשוט לא מייצרים.

הדבר היחיד שתוכל למצוא זה פאנל TN סביר עם אפשרויות ארגונומיות, כמו זה למשל:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=758374

(תתעלם מהטמבלים בZAP שרשמו שזה "מסך רחב")

קשה לי לראות איך זו השקעה כדאית. אני לא יודע מהו המסך הרגיל שלך, אך בהנחה שמדובר באיזה 22-24" רחב - מבחינת גובה הם מאוד קרובים ל19" לא רחב. להוציא סכום כסף כזה על מסך בינוני, שישמש כמשני רק למשחקים ספציפיים, בזמן שיש מסך ראשי שנותן את אותה התמורה ויותר מכך, ועל הדרך להסתבך בכל הדברים הקשורים לעבודה עם שני מסכים (מקום פיזי, הגדרת מסך ראשי, משחקים עם הרזולוציה) - נראה לי טיפשי. הרבה יותר קל להתגבר על הבעיה הפסיכולוגית של "עמודות שחורות מפריעות לי".

ניסיתי, אבל הן מאוד מפריעות לי :nixweiss:

המסך שיש לי עכשיו הוא גם "TN סביר", אין לי צורך ביותר מזה. יש לי כרגע 20 אינץ' 1050 * 1680, אני חושב להחליף אותו ב19 לחלוטין האמתי למה אין לי שום צורך בו ובמילא המשחקים ירוצו טוב יותר על רזולוציה נמוכה יותר. כה חבל על הכסף, תמיד חבל על הכסף, אבל פה לדעתי לא חסרים משחקים ששווים את זה :)

בכול אופן תודה על ההמלצה, אני אקנה אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים