עבור לתוכן

לוח אם עם מעבד גרפי מובנה חזק

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש לוח אם למעבדי I5/I3 עם כרטיס מסך חזק יחסית - לא למשחקים/תוכנות עיצוב אלא לאפליקציות משרדיות, אבל כאלו שדורשות יכולות גרפיות משמעותיות.

פורסם

אתה מדבר על הדור הראשון או השני של מעבדי i3/i5 ? כי בדור השני (SB) אין מעבדים גרפיים מובנים בלוחות, במקום זה יש ליבה גרפית מובנה במעבד (שהלוח יודע או לא יודע לנצל).

ומה זה "אפליקציות משרדיות שדורשות יכולות גרפיות"? אתה יכול לתת דוגמא?

פורסם

אמרת GPU מובנה, אמרת Fusion של AMD. הפתרונות הגרפיים שלהם הם טובים בשוק וללא תחרות.

מעבד מרובע A8-3XXX או A6 יהיו מצויינים לשימושים שלך.

לשימושים משרדיים סתם, כל מעבד שתי ליבות מודרני יספיק. היחידה הגרפית במעבדים אלה עושה את ההבדל.

פורסם

ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.

כדי להפוך את הכותרת לעניינית הוסף לה את הפלטפורמה (או דגם המעבד) שלה מיועד הלוח, את תמצית הדרישות ואת התקציב.

כפי שציין yonizaf, יישומים משרדיים לא דורשים יכולת מיוחדת משבב העיבוד הגרפי. חשוב רק להקפיד שיש לך את כל יציאות הוידאו שלהן אתה זקוק.

כדאי גם שתפרט מהם השימושים שלך (כמה שיותר מידע יותר טוב) כדי שניתן יהיה להמליץ לך על הפלטפורמה המשתלמת ביותר עבורך (לדוגמה, ליישומים "משרדיים" ממש אין צורך במעבד Core i5) אם אתה עומד בפני קניית חדשה.

פורסם
  • מחבר

אין כרגע מגבלת תקציב ואין פלטפורמה מסוימת שלה אני נדרש.

בחברה שבה אני עובד החליטו לבדוק לבקשת הלקוחות את תאימות התוכנה שלנו(מערכת פיננסית המציגה מספר גדול של גרפים וטבלאות עם מידע משתנה כל שניה) ל-WINDOWS 7.

כשהפעלנו את המערכת עם מעבד I3 וכרטיס מסך OB(אין לי כרגע פרטים, אם זה קריטי אצרף), התוכנה שלנו עבדה לאט.

גם הורדת כל המאפיינים הגרפיים של WIN 7 למינימום לא פתרה את בעיית הביצועים.

כשהוספנו כרטיס מסך ATI 6760, התוכנה חזרה לתפקד היטב.

אני לא יודע אם הלקוחות שלנו ירצו להשקיע בכרטיס מסך בנוסף ללוח ולכן כדי לא להעמיס עוד פריט, אני מבקש על המלצה ללוח אם שלדעתכם יוכל לספק ביצועים משביעי רצון.

לגבי ההערות שלכם :

yonizaf - אין חשיבות מבחינתי לדור המעבדים(SB או לא), כל עוד הם נותנים לתוכנה שלנו לעבוד היטב.

בור ועם הספר - הלקוחות שלנו מוטי אינטל כך ש-AMD הם לא אופציה בנושא מעבדים/לוחות.

About:blank - כפי שאני מקווה שהובן מההסבר שלי, הכותרת לא יכולה להיות יותר מפורטת... כמו שהסברתי היישום שעליו אני מדבר

הוא יישום עסקי פיננסי עם הרבה גרפים וטבלאות מידע משתנה כל העת, אין צורך בהאצת 3D, AA או שאר יכולות

גיימריות....

תודה על על עזרה והצעה.

פורסם

כפי שהוסבר, אין יותר שבבים גרפים משולבים בלוחות של פלטפורמת Intel, הם עברו לתוך המעבד. הם עדיין קיימים בדורות ישנים יותר אבל אני מניח שאתה מחפש לבדוק פלטפורמות עדכניות יותר. אם הליבה הגרפית לא מספיקה אז כנראה שכן נעשה פה עיבוד גרפי כלשהו שנופל על המעבד הגרפי ושהליבה הגרפית הקיימת לא מסוגלת להתמודד איתו כפי שאתם מצפים. כאן אתה (לא אתה ספצפית כמובן, הכוונה היא לבית התוכנה), צריך לדעת מהן בדיוק הדרישות של התוכנה מהחומרה כי אם אתה לא יודע, אז אנחנו בטח לא ולכן הכל בגדר ניחוש ולירות באפלה.

בתור התחלה יעזור אם תוכל לברר באיזה מעבד השתמשתם לצורך הבדיקה.

התקנתם את מנהל ההתקן העדכני ביותר לליבה גרפית שאיתה בדקתם?

אם התוכנה שלכם משתמשת ב-JAVA או DirectX או כל טכנולוגיה אחרת, וידאתם שהכל מותקן במערכת כפי שצריך?

אין פלטפורמה מסוימת שלה אני נדרש.

בור ועם הספר - הלקוחות שלנו מוטי אינטל כך ש-AMD הם לא אופציה בנושא מעבדים/לוחות.

אז קודם כל כן יש פה מגבלה מסוימת. המגבלה הזאת מקלה ומקשה בו זמנית. מקלה כי יש לך מגוון קטן יותר של פלטפורמות לבדוק ו/או להתאים אליהן את התוכנה ומקשה בדיוק מאותה סיבה בהנחה שאף אחת מהן לא מספקת פתרון ראוי.

אני לא יודע אם הליבה הגרפית של פלטפורמת FM1 תשנה משהו, אבל אם לצורך הדיון נניח לרגע שכן, אז אם הלקוחות שלכם מעדיפים Intel ותמורת זה לשלם יותר על כרטיס גרפי ייעודי (שיכול להיות שהוא עצמו מבית AMD למרבה האירוניה, בדיוק כמו הכרטיס הגרפי שאיתו בדקתם), אני באופן אישי לא מבין את ההגיון.

פורסם

מחזק את הדברים האחרונים שאמר About:blank , ומוסיף , בכדי שבחברה שלך פחות ישברו את הראש ויוציאו פחות כסף על מערכות משודרגות אני מציע אך ורק את פלטפורמת FM1 , המעבד יסתדר עם הדרישות , המעבד הגרפי גם הוא יסתדר יפה מאוד עם הגראפים שלכם ,

רק בכדי לחזק את מה שאני מציע - אם הייתי במקומך , הייתי הופך הכל אבל בסוף משכנע אותם (החברה שלך) לקחת את הפלטפורמה שהכי הגיונית מכל הסיבות לשימושים של החברה (שהיא פלטפורמת FM1 כמובן) , כי במקרה שלך אני לא רואה שום סיבה לקחת פלטפורמת אינטל , היא רק תעלה יותר כסף , אם החברה לא אכפת לה והיא לא רוצה לחסוך בזבוז מיותר אז כבר משהו אחר .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים