עבור לתוכן

אז הנה עברו שלושה חודשים מיציאת המשחק והצ'יטרים המוגזמים הגיעו איתם

Featured Replies

פורסם

ההבדל הגדול בDLCים של COD לעומת BF הוא בתוכן..

בCOD, בדרך כלל, כל DLC הוא MAP PACK של 4 מפות עבור 15$ וזהו

בBF, בדרך כלל, כל DLC הוא expansion. כלומר, הרחבה מלאה של המשחק (מפות חדשות, נשקים חדשים, כלי רכב, מצבי משחק וכו)

לדוגמא, ב BC2 היה את Vietnam שכללה - 4 מפות, 15 נשקים חדשים, 5 כלי רכב חדשים ושינוי מלא של המשחק (עיצוב אחר, סקינים לשחקנים, סאונדטרק אחר וכ"ו) והכל ב15$

בBF3, ההרחבה שקיימת כרגע, BTK, מכילה - 4 מפות, 10 נשקים חדשים, 4 כלי רכב, מצב משחק חדש ומערכת assignments. כנ"ל עבור 15$ (או חינם למי שעשה preorder)

אני מקווה שDICE/EA ימשיכו ללכת בקו הזה ויוציאו expansions ולא סתם חבילת מפות אבל נראה, הכל יכול להשתנות בהתאם להצלחת המשחק

• תגובות 39
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רק שכחת שלBC2 יצאו עוד איזה 7 MAP PACKS שגם הוסיפו מפות חדשות וגם שינו מפות מסויימות להתאים לסגנונות משחק שונים (RUSH,CQ וכו')

דווקא VIETNAM הייתה חריגה שעלתה כסף והוסיפה מפות ונשקים אחרים - היא גם היתה מנותקת מBC2 מבחינת UNLOCKS וכד'.

פורסם

רק שכחת שלBC2 יצאו עוד איזה 7 MAP PACKS שגם הוסיפו מפות חדשות וגם שינו מפות מסויימות להתאים לסגנונות משחק שונים (RUSH,CQ וכו')

דווקא VIETNAM הייתה חריגה שעלתה כסף והוסיפה מפות ונשקים אחרים - היא גם היתה מנותקת מBC2 מבחינת UNLOCKS וכד'.

אתה מדבר על MAP PACKS שהיו חינמיות לPC, אני לא סופר אותם..

אם אני זוכר נכון, הDLC היחידי שעלה כסף היה VIETNAM ולפיו אני משווה

פורסם
  • מחבר

חבילת ההרחבה Vietnam מאז ומתמיד נראתה לי כמו משחק אינדיבידואלי מרוב ההשקעה, מקווה שיהיו דברים כאלה ודומים.

לא אכפת לי לשלם 15$ על חצי משחק חדש.

פורסם

אתה מדבר על MAP PACKS שהיו חינמיות לPC, אני לא סופר אותם..

אם אני זוכר נכון, הDLC היחידי שעלה כסף היה VIETNAM ולפיו אני משווה

למה אתה לא סופר אותם? החבילות הראשונות והאחרונות הוסיפו לנו מספר יפה של מפות לשחק בהן בסגנונות הנפוצים של RUSH וCQ.

זה בסה"כ מראה על השקעה של המפתחת שלא וויתרה והוציאה עוד מפות...

אז נכון שהיחיד שעלה כסף היה וויטנאם (והיה גם את חבילת הSPECACT שהוסיפה 4 נשקים ורשימת הישגים) אבל אי אפשר לא להתייחס לחבילות מפה.

מה שיהיה עם הDLC שיצא בעתיד הקרוב יכול להיות בתשלום ויכול להיות שלא - עוד מוקדם לדעת....

פורסם
  • מחבר

יש צפי לזמן יציאה מסוים איפשהו? או שכלום?

פורסם

לא חושב שיש תאריך ספציפי - על הכל DICE מדברים ב-"בקרוב"

פורסם

למה אתה לא סופר אותם? החבילות הראשונות והאחרונות הוסיפו לנו מספר יפה של מפות לשחק בהן בסגנונות הנפוצים של RUSH וCQ.

זה בסה"כ מראה על השקעה של המפתחת שלא וויתרה והוציאה עוד מפות...

זו לא הייתה כוונתי. אמרתי שלטובת ההשוואה של מחיר/תמורה מול COD, צריך להתייחס למשהו שמשלמים עליו..

מן הסתם אני לא מתלונן על כך שמקבלים חבילות מפות בחינם, זה רק מחזק את הטענה שלי :)

פורסם

וזה מה שקורה ברגע שסוגרים דיון ראשי ופותחים פורום ייעודי... מדברים על ארבעה נושאים לא קשורים בשרשור אחד...

מישהו בחלונות הגבוהים מצלם את זה?

פורסם

אני לא רואה תבעיה פה :s05:

אנשים מדברים פה רק על באטלפילד ולא שום משחק אחר , אז הם עברו מצ'יטרים לDLC... אוי אוי אוי לא נשרף העולם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים