עבור לתוכן

אז הנה עברו שלושה חודשים מיציאת המשחק והצ'יטרים המוגזמים הגיעו איתם

Featured Replies

פורסם

זו אחת הסיבות העיקריות שאני אוהב את DICE ואת המשחקים שלה, הם מקשיבים לקהילה (לטוב ולרע, בדרך כלל לטוב :) )

ד"א, פאטצ חדש צפוי בפברואר -

http://battlefieldo.com/threads/next-bf3-patch-to-be-huge.3278/

נתקלתי בכתבה באיזה בלוג טכנולוגי שקוטלת את Dice על כך שהם לא משחררים חבילות DLC בקצב גבוה יותר.

אני אישית מרגיש שהם מטפלים בבעיות השונות (צ'יטרים, קריסות, בעיות ב ORIGIN) ואני ממש מרוצה מכך.

חברה שמנסה לחלוב את המותג שלה עד תום הייתה רצה מהר ומשחררת עוד ועוד DLC שעולים כסף, לעומת זאת נראה ש DICE קודם כל מנסים לפתור את הבעיות הקיימות ולתת תמורה לכספם של הלקוחות שלה ורק לאחר מכן להמשיך הלאה.

בעיני מגיע להם :xyxthumbs: .

• תגובות 39
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

^אני מסכים.

בהחלט כמות הצ'יטרים ירדה, יותר מדויק לומר שלא נתקלתי בהם בכלל כבר שבוע פלוס שזה נהדר, מידי פעם אני נכנס לשחק קצת ושוב מצליח ליהנות מכל רגע, מצאתי לי כמה שרתים נחמדים באירופה, המשחק חזר לעצמו ועונה על הציפיות, הייתי רוצה איזו חבילת DLC שתשלים את התמונה ותוסיף קצת עניין, כי B2K, אם לומר את האמת, לא כוס התה שלי בכלל.

אני מקווה שיש משהו בתכנון, אני לא ממש עוקב אחרי הפורומים שלהם או משהו כזה, מישהו יודע על חבילת מפות נוספת שאמורה לצאת בעתיד?

פורסם

הייתה איזה שמועה לפני כמה זמן שדייס עובדים על איזה DLC שממוקם בNY , יהיה מעניין לשחק קצת בעיר הגדולה ...

פורסם
  • מחבר

זה יהיה מדהים, אני מאוד מקווה שזה יצא לפועל, יש לך קישור לידיעה במקרה?

פורסם

את האמת... לא נראה מבטיח

זה דיון בפורום מלפני חודשיים על ספקולציה

זה כמו שנגיד שידוע לי מבכירים בתעשייה

שהפה הקרובה תהיה תחנת הכוח בחדרה, אפילו יש יש רשמי למפה

Hadera Power Plant ונעוף על זה כאילו אין מחר בדיון

פורסם

השמועות האלו לא רק המאתר הזה, והאתר הזה נחשב אמין, יש שמועות ויש שמועות, אלו שמועות מהסוג ה'מבוסס'

בקרוב נראה.

פורסם

זה הלינק הראשון שמצאתי כי תלינק המקורי לא מצאתי . כמו שמי שמעלי אמר הידיעה הזאת היא בהמון אתרים ולא הייתי אומר סתם כי אין לי שום סיבה לשקר על משהו שבקרוב נדע אם זה אמיתי או לא .

חוץ מזה גם אם זה לא נכון מה רע בקצת אמונה :D

פורסם
  • מחבר

יפה מאוד! אני באמת מקווה שזה מה שיהיה.

אגב, חבילות ההרחבה בבאטלפילד, תמיד חינמיות, נכון?

פורסם

אני מקווה מאוד!! כסף לDLC אין לי עכשיו וגם לא יהיה לי בקרוב...

פורסם

B2K היא לא בחינם ...

איך נראה לך EA ירוויחו עליך עוד ? ...

ממה שהבנתי בסופו של דבר B2K יהיה חופשי להורדה לכולם ... השאלה מתי ...

פורסם

בסופו של דבר עדיף על אף פעם... חודשים חיכיתי שהDLC של בלאק אופס יקבל הנחה אבל אפילו אחרי שMW3 יצא והגיעו ההנחות של בלאק פריידיי הם השאירו את המחיר כמו שהוא ...

פורסם
  • מחבר

שכחתי שb2k עלה כסף כי מראש קניתי לימיטד אדישן.

כנראה שזה יעלה כסף באמת.

פורסם

קצת גלשנו מנושא השירשור, אבל האמת שאני אהיה מוכן לשלם כסף על DLC, כל עוד זה יתומחר בצורה הגיונית וחבילות ההרחבה יהיו משמעותיות.

קראתי באיזה מקום של MW3 מתוכננים לצאת קרוב ל 20 הרחבות בחודש אחד :screwy: . אם לכל נשק חדש הם קוראים הרחבה ויגבו על זה כסף בנפרד אז Activision פשוט גנבים.

אם ההרחבות יצאו אחת לחודש - חודשיים ויעלו עד 100 ש"ח, אני אהיה מוכן לשלם - אני פשוט מסתכל על זה כמו דמי מנוי לשרתים שלהם.

פורסם

קצת גלשנו מנושא השירשור, אבל האמת שאני אהיה מוכן לשלם כסף על DLC, כל עוד זה יתומחר בצורה הגיונית וחבילות ההרחבה יהיו משמעותיות.

קראתי באיזה מקום של MW3 מתוכננים לצאת קרוב ל 20 הרחבות בחודש אחד :screwy: . אם לכל נשק חדש הם קוראים הרחבה ויגבו על זה כסף בנפרד אז Activision פשוט גנבים.

אם ההרחבות יצאו אחת לחודש - חודשיים ויעלו עד 100 ש"ח, אני אהיה מוכן לשלם - אני פשוט מסתכל על זה כמו דמי מנוי לשרתים שלהם.

זה לא מדיוק , זה רלוונטי רק למי שרכז חבילת Elite וזה אומר שמטפטפים לו את המפות ואת המודים החדשים. הוא שילם מראש על הכל,

השאר יקבלו את זה כנראה בנגלות מסודרות יותר מאוחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים