עבור לתוכן

אז הנה עברו שלושה חודשים מיציאת המשחק והצ'יטרים המוגזמים הגיעו איתם

Featured Replies

פורסם

ראיתי צ'יטים ב COD, אבל בכאלה צ'יטים נתקלתי רק כשהמשחק היה גמור לחלוטין (MW2,MW1).....

אגב, הוא היה בקומה אחרת בכלל מאחורי המון קירות... :kopfpatsch:

נתקלתי בארבעה כאלה היום, בסרברים שונים כמובן.

• תגובות 39
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איך לעזאזל זה קורה כשזה משחק חי? כאילו אני מבין צ'יטים ופריצות על המחשב אבל זה כבר עסק של להשתלט על קודים בשרת לא?

עוד משהו הדיווח על כאלה בכלל עוזר?

פורסם

ענק !

הילד ענק !

אין ספק שזה אחד המקרים הקשים שראיתי

הבחור מעוות ברמות קשות

דיווחת עליו כבר ?

פורסם

בBF3 מערכת הפגיעה מבוססת קליינט, הקליינט מודיע לשרת שהוא פגע במישהו והשרת דואג להוריד לו חיים ולהרוג אותו, הצ'יטים מהסוג הזה פשוט שולחים לשרת כל הזמן הודעה שהוא כאילו הצליח להרוג ומה שקורה זה שהם הורגים בלי לירות כדור אחד, אפילו תסתכל בסטאטים שלו וכנראה תראה שבקושי יש לו הריגות עם כלי נשק, יש לו פשוט הריגות שהגיעו משום מקום.

כביכול השיטה הזאת אמורה לשפר את זיהוי הפגיעה שידוע כלא טוב במיוחד במשחקי הסדרה, אבל כמובן היא הרבה יותר חשופה לרמאויות.

לעומת זאת בכל משחק נורמלי אחר מערכת הפגיעה מבוססת שרת, הקליינט אומר לשרת שהוא ירה כדור והשרת מחשב בעצמו אם הכדור הזה פגע במישהו.

פורסם
  • מחבר

:lol:

אין ספק שמדובר באחד המקרים היותר קשים. בכל אופן. איך אני מדווח עליו? יש ווידאו. יש הכל. :cool2:

פורסם

כבר דיווחתי על 2 כאלה ונראה שהיוזרים כבר לא משחקים. פשוט תלחץ על הכפתור מצד ימין למעלה בפרופיל של היוזר, ותן את הלינק לbattle report.

אבל כן, לאחרונה רואים יותר ויותר חכמים כאלה. מקווה שDICE/EA יתחילו לטפל בזה באופן יותר רציני

פורסם
  • מחבר

נתקלתי בעוד שלושה אתמול. צילמתי גם אותם על כל מקרה. דיווחתי. הם עדיין משחקים. נקווה שיעיפו אותם בקרוב. מוריד לי את החשק להיכנס האמת

פורסם

אף פעם לא הבנתי את הצ'יטרים האלה.

מה אתם מנסים להוכיח? שאתם האקרים או שאתם יודעים לשחק?

מה בדיוק הכיף בלרמות בצורה כזאת?

כנראה שאני זקן מידי להבין את זה... :hat:

פורסם

הם רוצים להיות במקום הראשון אבל אין להם את היכולות לעשות את זה :P לרוב זה ילדים קטנים ועשירים :nixweiss:

אולי במקום להעיף שחקנים הגיע הזמן ש DICE ישבו איזה חודש על המערכת זיהוי פגיעה שלהם ויסגרו את כל החורים שיש שם :P למרות שזה הוכחה שאפשר לגרום למערכת הזו לעבוד אם מאוד רוצים ;D

פורסם

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/BF3W/stats/382249759/pc/

אותו סיפור כמו לפותח הדיון....

שאלה איך מדווחים? יש איזה כפתור מיוחד או דרך פורומים?

צריך לעלות להם הצעה רשמית פשוטה שתפתור את בעיית ההאקים. פשוט שיכניסו בעידכון הבא VOTE KICK. אגב למה לא עשו את זה עם יציאת המשחק מישהו יודע? DICE אמרו משהו בנושא?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

כנראה שדייס הקשיבו לעם והם התחילו לעשות ניקיון רציני, מקווה שאני לא ימות מעוד צ'יטרים מסריחים שיושבים עם PKP PECHENG עם EXTENDED צשע בפינה של המפה והורגים בכמויות...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654777875433247/

פורסם
  • מחבר

מעולה, לפחות dice מקשיבה ללקוחות שלה, אני אישית דיווחתי על מספר צ׳יטרים באיזה שירשור של bf3, אחרי משהו כמו 24 שעות חיפשתי את אותם השחקנים אך כמובן ללא הצלחה. יפה מאוד.

פורסם

מעולה, לפחות dice מקשיבה ללקוחות שלה, אני אישית דיווחתי על מספר צ׳יטרים באיזה שירשור של bf3, אחרי משהו כמו 24 שעות חיפשתי את אותם השחקנים אך כמובן ללא הצלחה. יפה מאוד.

זו אחת הסיבות העיקריות שאני אוהב את DICE ואת המשחקים שלה, הם מקשיבים לקהילה (לטוב ולרע, בדרך כלל לטוב :) )

ד"א, פאטצ חדש צפוי בפברואר -

http://battlefieldo.com/threads/next-bf3-patch-to-be-huge.3278/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים