עבור לתוכן

שאלה בנוגע למע"מ מכס על הזמנת כרטיסי ביקור מחו"ל

Featured Replies

פורסם

תבקש הצהרה על סכום נמוך מ $50 ותיהיה בסדר. אף פקיד במכס לא יתעקב על כרטיסי ביקור..

פורסם

הכל יחסי בגודל החבילה ובכמות החבילות אני מזמין דיי הרבה מ EBAY מעל ל 50$ כולל משלוח בדרך כלל על חבילות קטנות הם בכלל לא מסתכלים אבל אם באה לי חבילה דיי גדולה ישר מזמינים אותי לברור אבל עדיין המע"מ שאתה משלם הוא סכום זעום לעמת המחיר שתשלם בארץ על פריט

רוב הפעמים שאני מזמין אני מבקש מהמוכר שיסיכים שאני ישלם לו על משלוח בנפרד

פורסם

הכל יחסי בגודל החבילה ובכמות החבילות

מה זאת אומרת כמות החבילות?! לא נראה לי שמישהו סופר את כמות החבילות שאתה מזמין.

בדרך כלל על חבילות קטנות הם בכלל לא מסתכלים אבל אם באה לי חבילה דיי גדולה ישר מזמינים אותי לברור

מניסיונך, מאיזה גודל בערך עוצרים במכס?

פורסם

חבילה גדולה מחשבים לפי משקל ולפי הגודל של החבילה בסדר גודל של קופסת נעליים ומעלה שזה כבר יעלה חשד אצלהם.

מנסיון שלי כל פעם שהזמנתי חבילה ששוקלת מעל 2 ק"ג ההייתי צריך ללכת למכס לשחרר אותה אבל היו פעמים שהחבילות הגיעו אליי בלי בעיה.

בוא נגיד שאם תזמין שעון שעולה 100$ הסיכוי שלך יותר טוב לקבל אותו בלי בעיה אבל אם תזמין נעליים שעולות 100$ הסיכוי שלך לשלם מע"מ גדול יותר.

אבל יש להם גם פאשלות לפני חודש הזמנתי סאב לאוטו שעלה לי 150$ ו גריל לסאב שעולה 15$ מאותו מוכר

אחרי שבועיים אני מקבל 2 הזמנות לדואר אחת לסניף הקרוב ואחת למכס כבר חשבתי שאני צריך לשלם מעמ על הסאב אבל מסתבר שהם התבלבלו כנראה מה שבסוף הסאב הגיע לסניף הקרוב לבית ולא הייתי צריך לשלם אבל הגריל שעלה 15$ הייתי צריך ללכת ולהראות להם קבלה שהוא לא עולה יותר מ 50$ .

ככה שמזל לפעמים משחק פה

פורסם

על החבילה עצמה חייב להיות כתוב מחיר המוצר?

אם אתה רושם פחות ממחיר המוצר, והחבילה ניזוקה, יש לך למי לפנות?

פורסם

על החבילה לא כתוב המחיר מה שכן יכול להיות שהמחיר יהיה כתוב על המוצר עצמו וזה גם לא בטוח ואף אחד במכס לא פותח חבילות בלעדייך!

סה"כ רשום השם שלך כתובת מגורים והכתובת להחזרה.

עכשיו אתה לא יכול לרשום פחות ממחיר המוצר מכיוון שיש לך קבלה ואם החבילה נתפסת את חייב להציג קבלה מקורית

בנוסף לזה ברגע שהחבילה נתפסת יש למכס ספר עצום עם כל המחרים וכל המוצרים ככה שהם יודעים בדיוק מה המחיר של אותו מוצר.

אבל אם אתה קונה מוצר שעולה 100$ ואתה מדבר עם המוכר שתשלם לו 40$דולר +משלוח ואת שאר ה60 בנפרד ככה שתקבל קבלה מקורית בס"ה של 40$ ולא 100$ הרווחת כמובן שהכל בפרופורציה

פורסם
  • מחבר

אז אחרי שבדקתי אצל חברה ישראלית שעושה כרטיסי ביקור בחיתוך לייזר וכו'.

רצו ממני סביבות ה4-8 שקל לכרטיס ביקור אחד!

אני רץ לשלם עכשיו 4,000-8,000 שקל על אלף כרטיסי ביקור. חיים בפאקינג סרט.

מחר בודק אצל חברה נוספת, אם לא - חו"ל.

פורסם

וזה כולל מע"מ?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

באיזה עיר אתה עובד?

לאיזה עיר אתה מנסה לשווק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים