עבור לתוכן

מתגייס מחר

Featured Replies

פורסם

רק לזכור שטירונות זה לא הצבא ותמיד יש מישהו שסובל יותר ממך

חשוב

פורסם
  • מחבר

למרות שאני רגיל לאכול אוכל "גורמה" (אבא שף) אני ממש לא מתלונן על האוכל, לרוב אני אוכל רק 3-4 ביצים קשות עם סקי וכשאין את זה אז 3-4 סקי עם ריבה.

על הבסיס עצמו אין לי תלונות וגם על המפקדים לא, אני יודע שהטירונות של הטכני היא ברמת משמעת גבוהה יותר משאר ה-02ים אבל מה שבאמת מפריע זה האיכות המאוד נמוכה של האנשים (לפחות במחלקה שלי), חשבתי שרק אני כזה לא משתלב אבל מסתבר שכל האנשים הנורמליים מינוס מהמחלקה (ויש קצת מאוד כאלה) אומרים שבאמת חרא של מחלקה.

פורסם

אל תתן לאוכל שם לשבור אותך ולנפץ את העובדה שהאוכל בחיל האוויר הוא הכי טוב בצה"ל, כי זה נכון 8)

אני בטוח שתתחיל לתהות אם למפקדים שלך או לשאר האנשים בבסיס יש אוכל יותר טוב, אז תן לי לספר לך שלקורסיסטים יש אותו האוכל, החדר אוכל של המק"סים נראה יותר טוב אבל עם פחות או יותר אותו האוכל, והקצינים\נגדים אוכלים אוכל "אכיל" עד סביר. עברתי את כל חדרי האוכל שם, וממש לא כתורן ;)

איך אני אוהב את האנשים המפונקים האלה שמחליפים לוף בטונה בטירונות, ולא נוגעים בשום דבר בחדרי אוכל בקורסים ובסדיר.

ובגללם גם נזרק חצי מהאוכל שמכינים לפח במקום לתרום לנזקקים (טוב זה כבר היעילות הטובה של הצבא ובזבוז התקציב)

פורסם

לא תורמים את האוכל של הצבא מסיבות אחרות.... ומה רע להחליף לוף בטונה? לוף זה המיץ של הזבל

פורסם

מה הסיבה שלא תורמים אוכל צבאי?

פורסם

אני אשמח לדעת למה זורקים חצי מגשים (ולפעמים מגשים שלמים שאף אחד לא נגע בהם) לפח. שלוש פעמים ביום.

פורסם

בכדי שכמה הומלסים לא ייתאגדו באחד הבקרים וייתבעו לצה"ל את התחת על כך שסיפק להם מזון מקולקל. זו לפחות הטענה הרווחת. ההסבר האמיתי לכך הוא שההתעסקות עם הפצת המזון פשוט צורכת עוד משאבים מהצבא.

פורסם

בדיוק כמו שאלפא אמר... הסיבה המרכזית היא שזה פתח כזה ענק לתביעות שזה לא ייאמן

פורסם

אין ספק שרובם המוחץ של הטירונים בבח"א 21 הם אנשים בעייתים, בלשון המעטה. אל תשכח שזה רק עוד שלושה שבועות וזה עובר.

ובמהלך הקורס התנאים טובים יותר משמעותית, (מבחינה משמעתית ולוח זמנים) אם כי זה עדיין לא כמו בסדיר.

וד"א, גם אלו שנראים דפוקים, לפחות חלק מהם, כשמכירים אותם טיפה יותר טוב, הם אחלה בני אדם. אל תשכח שכשאתה נחשף לסביבה זרה כאשר רובם לא עשו זאת מתוך בחירה או "רצון חופשי" אתה בכל זאת עוטה מעין מסכה ונוהג ליצור שכבת מיגון ובידוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים