פורסם 2012 בינואר 713 שנים שלום,הזמנתי שנאי ללפטופ ממוכר מסין באיביי ב-3/12/2011. החבילה נשלחה ב-5/12 וקיבלתי מספר מעקב. באתר של דואר סין כתוב שהחבילה יצאה משם ב-9/12, אך באתר של דואר ישראל כתוב כל הזמן שאין מידע על פריט עם מספר זה. יצרתי קשר עם המוכר מספר פעמים, אך הוא מבקש כל פעם שאני אמתין עוד מספר ימים לראות שזה מגיע. יש לי הרגשה שהוא סתם מנסה למרוח אותי.מה עלי לעשות?
פורסם 2012 בינואר 713 שנים לחבילות מסין יכול לקחת עד 40 יום להגיע.תחכה לשבוע האחרון לפני שהגת הצרכן שלך נגמרת, שלח לו מייל שאתה מתכוון לפתוח נגדו תיק ואתה שוקל להשאיר לו פידבק רע.וזהו סביר להניח שבאותו הרגע הוא ישבר, אם לא פשוט תפתח מולו אירוע וזהו.
פורסם 2012 בינואר 713 שנים מחבר אבל בזמן הזה כבר הייתי לפחות אמור לראות את הפריט באתר של דואר ישראל, לא?
פורסם 2012 בינואר 713 שנים כן, אבל אל תסמוך על זה. תן לזה כמה ימים ואז תשלח לו מייל התראה לפני נקיטת צעדים
פורסם 2012 בינואר 713 שנים מהניסיון הלא קטן שלי עם קניות מסיןיכול להיות שתוך שבוע מגיעה חבילה, יכול להיות שתוך חודש מגיע חבילה... זה משתנה מאודהחבילה יצאה ב9/12 מסין = תחכה לפחות ל 9/1 בשביל לראות אם זה הגיע או לא לארץ...
פורסם 2012 בינואר 813 שנים גם אל תסמוך על מה שכתוב באתר של דואר ישראל.. הרבה פעמים זה כמו בצבא, אוזן שמאל לא יודעת מה אוזן ימין שומעת.
פורסם 2012 בינואר 913 שנים זה מאוד תלוי בסוג המשלוח שביצעת. בחלק מהמשלוחים הזולים יותר (שמאפשרים לך לקבל מחיר נמוך יותר) לא ניתן לספק מספר מעקב, וגם על הדואר הישראלי לא הייתי סומך יותר מדי. זה רק עניין של סבלנות, ואם סבלנותך פקעה אז אתה תמיד יכול ליצור קשר עם המוכר.
פורסם 2012 בינואר 913 שנים אם אני קונה ממוכר משהו ועובר זמן עד שהחבילה מגיעה.כמה ימים יש לי לערער מרגע המשלוח והאם יש תנאים מסוימים?
פורסם 2012 בינואר 1413 שנים מחבר עדכון: בדיוק כשהתכוונתי לפתוח נגדו dispute הסתכלתי באתר של דואר ישראל ליתר בטחון, ומסתבר שהחבילה התקבלה ב-11.1 ומועברת ליחידת הדואר בירושלים.אין צורך לפתוח dispute בכל זאת כדי להגן על עצמי למקרה שיקרה משהו נכון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.