עבור לתוכן

נזרק מהסרבר כל כמה דקות בBC2

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון אני לא יכול לשחק במשחק רצוף בלי שזה יזרוק אותי מהסרבר כל כמה דקות עם ההודעה: "Connection to the game server has been lost. Please check you network connection and try again"

הסרתי והתקנתי את המשחק מחדש והPB מעודכן, מה אפשר לעשות?

יכול להיות שזה קשור לספקית שלי (טריפל סי)?

פורסם
  • מחבר

יש לי מודם-נתב שבזק הביאו לי SIEMENS SL2-141 ואני מתקשר דרך החייגן שלו לא דרך המחשב.

יש ספקית שנותנת שם משתמש+סיסמא זמניים כדי שאוכל לבדוק אם CCC זאת הבעיה?

פורסם
  • מחבר

אני בתשתית בזק וכל מי שאני מכיר נמצא בהוט, המשתמש+סיסמא מוגבלים לעבוד רק על תשתית מסויימת לא?

פורסם

יש לי מודם-נתב שבזק הביאו לי SIEMENS SL2-141 ואני מתקשר דרך החייגן שלו לא דרך המחשב.

יש ספקית שנותנת שם משתמש+סיסמא זמניים כדי שאוכל לבדוק אם CCC זאת הבעיה?

כל הספקים היום נותנים לך להתחבר אליהם ללא התחייבות, אתה יכול להתחבר לבדוק ואחרי כמה ימים להתנתק.

לפני חודשיים בערך היו לי כל הזמן התנתקויות מהמשחק "you were disonnected from EA online", וגם אצל אחד הספקים לא יכולתי לשחק ב קו אופ (CCC), התחברתי לשלושה ספקים בו זמנית (בזב"נ, 018 וCCC), עד שמצאתי ספק שאין לי אצלו בעיות, בזב"נ אגב.

כשרציתי להתנתק אחרי שבוע שבועיים בערך, לא היתה שום בעייה להתנתק.

פורסם

אני לא יודע מה איתכם אבל גם לי זה קורה ( ואני בבזק בין לאומי ) ...

זה לא נראה לי בעיה של ספקית אלא בעיה של המשחק שגם ככה מלא בעיות ( וכנראה גם צ'יטרים ) D:

פורסם
  • מחבר

פעם יכולתי לשחק רצוף, רק בזמן האחרון הבעיה התחילה להופיע.

יש מישהו בטריפל סי שיכול לשחק יותר מרבע שעה בלי שהשרת יזרוק אותו?

פורסם

משחק דפוק פשוט, בוודאות, יש לי יוזרים של נטוויז'ן, אקספון ובזב"ל , עם כולם זה מתנתק/לא מתחבר בכלל לפעמים, גם מול חייגן L2TP או PPPOE, שיוציאו עדכון

פורסם

L2tp.

בדקתי גם בכמה מקומות שונים. מחשבים שונים ותשתיות אחרות. אז הבעיה היא במשחק זה שהסתדר לחלק לא אומר שאין בעיה.

אצלי זה די בסדר.

פורסם
  • מחבר

שמעו זה פשוט בלתי נסבל לשחק ככה, עד שיש מולטי שאני באמת אוהב אני לא יכול לשחק בו כמו שצריך.

אני נכנס לסרבר, משחק כמה דקות ומקבל קיק, נכנס שוב ועוד פעם מקבל קיק.

למה בבטא הוא עבד כל כך טוב ועכשיו הוא דפוק?

(אגב, אם מישהו מתנדב להשאיל לי יוזר מיותר לכמה דקות רק כדי לבדוק אם הבעיה בCCC אני אשמח)

פורסם

לעשות יוזר למשך שבוע בכל חברה שהיא יעלה לך מקסימום 5 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים