עבור לתוכן

שאלה לגבי כרטיס מסך ATI Radeon HD 4800 Series 512mb

Featured Replies

פורסם

אהלן,

יש לי לוח אמ EP43-DS3L עם כרטיס מסך ATI Radeon HD 4800 Series 512mb

אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך שתומך בכניסת HDMI ורציתי לדעת אם זה אפשרי ומה האפשרויות לגבי זה.

הערה: לא ידעתי איפה לפתוח את הנושא כי הוא קשור ל-2 דברים שונים אז אם זה לא קשור לפה תעבירו ...

פורסם

ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.

כדי להפוך את הכותרת לעניינית הוסף לה את דגם לוח האם.

בלוח שלך יש רק חריץ PCIex16 אחד שכבר מאוכלס בכרטיס הנוכחי שלך ולכן לא תוכל להוסיף כרטיס גרפי נוסף. בכל מקרה אגב היה מאוד מיותר ליצור מערך מרובה כרטיסים בשביל יציאת HDMI.

יש לך שתי אפשרויות, הראשונה היא להחליף כרטיס גרפי לכזה שמכיל יציאת HDMI, זה בעיקר משתלם אם הכרטיס הגרפי שלך לא מספק אותך מכל בחינה שהיא וגם כך התכוונת לשדרג אותו בעתיד הנראה לעין.

האפשרות השנייה וכנראה שהכי משתלמת היא לקנות מתאם DVI ל-HDMI.

פורסם
  • מחבר

שונה..

לגבי המתאם, הוא יעביר לי סאונד דרך הhdmi?

פורסם

אני לא יודע לענות לך על זה.

אם אתה רוצה אני יכול להעביר את הדיון לפורום כרטיסי מסך או שתפתח שם דיון בנושא (או אולי אפילו בפורום אודיו וקולנוע ביתי) מה שלדעתי עדיף.

פורסם

ניסיתי את הדבר. לא מעביר סאונד

פורסם

חח זה לא באמת פיתרון זה סך הכל כבל AUX רגיל שדחפו לו.. זה כמו לחבר AUX מ2 הצדדים צד אחד מחשב צד שני טלוויזיה/מערכת

פורסם

זה לא. כשהטלויזיה ב-input של HDMI, הוא לא יכול לקבל אות מה-3.5mm (רק ב-pc input אאל"ט)

פורסם

ברור שלא. DVI לא מעביר סאונד.

במקרה הזה אני לא לגמרי בטוח. אני זוכר במעורפל שבכרטיסים מסוימים של ATI היה אפשר לחבר מתאם DVI ל-HDMI שהעביר גם שמע. אולי זה מתאם "מיוחד" שסופק עם הכרטיס ולא כל מתאם יעשה את זה, אולי זה תלוי בכרטיס עצמו (סביר להניח), אולי זה שילוב של הדברים האלה ודברים נוספים, אבל לדעתי כדאי לברר את זה יותר לעומק כדי לבדוק אם זה אפשרי. אם זה לא אפשרי אז מן הסתם הדרך היחידה (שלא כרוכה בהחלפת כרטיס) היא לנתב את הוידאו והשמע בנפרד.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את הדבר. לא מעביר סאונד

עם איזה כרטיס מסך בדקת את זה?

ד"א אפשר להעביר את הנושא לפורום כרטיסי מסך?

פורסם

מועבר.

תערוך בבקשה את הכותרת כדי שהיא תשקף את נושא הדיון החדש (כבר לא מדובר בשאלה אם הלוח שלך יכול להכיל יותר מכרטיס גרפי אחד).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים