עבור לתוכן

זקוק להמלצה על מדפסת משולבת צבעונית ושקטה לשימוש ביתי - עד 500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

לכולם שתדעו. לא מתקנים בכלל מד' הזרקת דיו!!!!!!!

עלות התיקון יותר גבוהה ממכשיר.

• תגובות 35
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי אנשים צריכים לקחת בחשבון שהם קונים דיו, לא מדפסת. בגלל זה אין שום סיבה לקנות מדפסת משוכללת מדי, כי אתה סתם משלם על הדיו יותר מדי.

אתה קונה מדפסת משוכללת כי:

1. היא חסכונית יותר בדיו (ככל הנראה) ולכן זולה יותר בטווח הכמעט מיידי.

2. יש לה פונקציות שאתה זקוק להן באמת (פקס/סורק/רשת/FEEDER למשל) - לפחות כל עוד הן מתפקדות.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עדכון:

הרבה בזכות המכרז בשיטת "המחיר היורד" של OLSALE קניתי HP 6500A PLUS (עם רשת אלחוטית והדפסה דו צדדית) ב-449 ש"ח בלבד עם אחרית לשנה של HP.

אחרים "הוציאו" אותה ב-399 ש"ח בלבד :o ... לי לא היתה סבלנות.

הגיעה תוך יומיים אלי הביתה - עדיין לא פתחתי אותה.

סט 4 ראשי דיו 920XL מקורי של HP עלה לי 243 ש"ח ב-KSP (רשמית 1200 דפים לשחור ו-700 דפים לכל צבע).

עריכה: "שישר", המחירים באתר שלך די גבוהים בהשוואה לשוק - מה הסיבה לכך? מה ההבדל שמצדיק את פער המחירים? :nixweiss:

אמרו לי בכמה מקומות (כולל אחד שאני סומך עליו וחף מאינטרס מכירה) שהדיו החליפי מהדגם הזה מאוד בעייתי מבחינת הצ'יפ והסיכוי שהוא יעבוד זה 50% לכל היותר. מכיר את הטענה? עד כמה זה נכון? יש אולי דיו חליפי שלא בעייתי?

פורסם

אני הצלחתי להוציא 1300~ מהמחסנית למרות שבדפים האחרונים זה היה כבר זוועה.

140 ש"ח למחסנית דיו שלפי השימושים שלך, אמורהל הספיק לך לשנה. יש לך באמת סיה ללכת על דיו חלופי?

פורסם

תשובה משישר.

אני לא מחזיק כמויות של מקוריים ואין לי מבצעי 1+1 בחצי מחיר, אבל ראשי הדיו החליפיים שלנו עובדים באחריות עם צ'יפ שמתאים, היו לנו כמה נסיונות עד שנמצאה סחורה שממש עובדת כמו שצריך.

יש לקחת בחשבון שאם ב-HP כותבים עד 1200 עמודים בשחור הם מתכוונים להדפסה במצב חיסכון ו- עד 10 שורות בעמוד (כמו כל שאר היצרנים). בפועל הראש יספיק לכשליש מהכמות הזו (בשימוש נורמלי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים