עבור לתוכן

מאיפה כדאי לרכוש דומיין?

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה לאחסן אתר על חברה בחו"ל, האם כדאי לרכוש דומיין מאותה חברה?

מה אם אני ירצה להחליף חברה, יכול להיות שהם ישאירו את הדומיין אצלהם או יבקשו יותר כסף?

תודה

פורסם

מין הסתם זה תלוי בחברה שאתה מדבר עליה. יש חברות שיציעו לך "דומיין בחינם" יחד עם האיכסון, אבל זאת למעשה תרמית כי הוא לא יהיה רשום על שימך. אז שים לב לזה.

ברגע שהדומיין רשום על שימך, זה לא משנה מאיפה קנית אותו. יש לך בעלות עליו.

פורסם
  • מחבר

מין הסתם זה תלוי בחברה שאתה מדבר עליה. יש חברות שיציעו לך "דומיין בחינם" יחד עם האיכסון, אבל זאת למעשה תרמית כי הוא לא יהיה רשום על שימך. אז שים לב לזה.

ברגע שהדומיין רשום על שימך, זה לא משנה מאיפה קנית אותו. יש לך בעלות עליו.

שלום,

איך אפשר לבדוק אם זה רשום על שמי? (מלבד לשאול את החברה)

עוד שאלה, בחברה הזאת www.hostpapa.com מציעים Unlimited Disk Space ו- Unlimited Bandwidth. לעומת זאת ב- Reseller הם מציעים 50 ג'יגה אחסון ו500 ג'יגה תעבורה. לא משתלם בעצם לרכוש את האחסון הרגיל שזה לא מוגבל ויותר זול? או שהאחסון הבלתי מוגבל זה לא באמת בלי מוגבל..?

פורסם

reseller זה דבר אחר לגמרי. זה מאפשר לך לפתוח ולנהל חשבונות נפרדים, במספר דומיינים.

פורסם
  • מחבר

reseller זה דבר אחר לגמרי. זה מאפשר לך לפתוח ולנהל חשבונות נפרדים, במספר דומיינים.

אבל גם באחסון הרגיל הם רושמים שאפשר לרכוש מספר דומיינים?

איך אני יכול לבדוק אם הדומיין רשום על שמי במידה ואני מקבל אותו חינם? (מלבד לשאול בחברה)

פורסם

אני קניתי ב GoDaddy

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

רכשתי את שלי ב-1&1, המחירים שלהם בסדר אבל השירות על הפנים.

כשהתקשרתי פעם לשירות שלהם לשאול משהו, האיש תמיכה ענה לי משהו בכלל לא קשור - אמרתי לו שהוא לא הבין את השאלה שלי ואז הוא אמר לי "No sir, it is YOU who don't understand" וטרק לי את הטלפון. טוב נו, מפגרים יש בכל מקום.

פורסם

השקעתי דיי הרבה זמן בתחקיר בנושא והגעתי למסקנה שזה אצל namecheap.com

הכי ישירים ולעניין בלי פרסומות והטרדות וטריקים מלוכלכים כמו אצל godaday.

המחיר אצלהם בין הזולים ביותר בלי צורך בקופנים ( למורות זאת אתה יכול לחפש קופונים ולקבל עוד מעט הנחה). אתה מקבל גם whois gurd חינם בשנה הראשונה. המחירים יציבים ולא קופצים.

אני באמת חושב שהם הבחירה הנכונה.

איך אני יכול לבדוק אם הדומיין רשום על שמי במידה ואני מקבל אותו חינם? (מלבד לשאול בחברה)

אתה יכול לעשות WHOIS על שם הדומיין. אין את הבעיה הזאת עם namecheap.

פורסם

השקעתי דיי הרבה זמן בתחקיר בנושא

דומיין com. עולה דולרים בודדים בשנה. דומיין ישראלי למשל שהוא יקר יותר עולה כ-120 ש"ח לשנה.

כמה אתה כבר יכול לחסוך בין החברות השונות? שקל בחודש?

אבל אם זה היה שווה לך את כל הזמן וההשקעה בתחקיר הזה, אשרייך :)

פורסם

אני לא מסכים בכלל. היום הבודד שהשקעתי בלגלגל אותם, לבדוק את המוניטין שלהם, לקרוא חוות דעת של משתמשים וכו' אני מעריך שבהחלט יהיה שווה את הזמן בטווח הארוך גם בהוצאה כספית שיכולה להיות ניכרת שכשמדובר במספר רב של דומיינים וגם מבחינת בעיות עתידיות, כאב ראש, וניהול נוח.

אם כבר בשוק הישראלי ההחלטה קלה יותר עקב מיעוט אופציות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים