עבור לתוכן

משהו לא מסתדר לי בנטווזין +גימר

Featured Replies

פורסם

עשיתי 12M גיימר בנטוויזן דרך הוט...

בSpeed test לנייורק אני מקבל פינג של 188 בממוצע אבל המהירות קופצת ולא יציבה בין 12M ל 2 שלבסוף הוא מראה לי שאני כאלו על 2.40M

לכל מקום בארץ אני מקבל פינג של 18 ומהירות של 12M , באירופה אני מקבל סביב 130 פינג...

אני גר באילת...

יש מצב שלא עידכנו לי גיימר? הIP שלי מתחיל ב 85.65

פורסם

נו בטח חוסר אחריות מצידם. אתה כרגע מוגדר בחיבור ללא חייגן ולכן אתה לא מקבל את התעדוף של הגיימר.

תתקשר לתמיכה הטכנית של 013 נטוויז'ן ותגיד להם שאתה רוצה לעבור לחיבור עם חייגן בשביל לקבל את התעדוף של הגיימר והם יעבירו אותך ויעזור לך להגדיר הכל כמו שצריך.

אחרי שיעבירו אותך לחיבור עם חייגן תוודא שכתובת ה- IP שלך מתחילה ב- 62.

ואז יהיה לך את הגיימר ותוכל לעשות את כל ההשוואות שלך :)

פורסם
  • מחבר

תודה, חוסר אחריות מצידם, כאשר עשיתי את ה"שדרוג" הם אמרו לי "תנתק את המודם ותחבר מחדש..." לקח לי חודש

לעלות על זה שאני לא בגיימר...

עכשיו אני מחכה שהם יעדכנו את הוט שעוברים להגדרות חייגן ויחזרו אלי תוך כמה שעות או מחר בשביל להגדיר את המודם והראוטר..

נקווה לטוב :)

פורסם

אני עם חייגן 30 מגה גיימר אצלהם (HOT) תאמת אני מאוכזב מהם... הגיימר שלהם נותן לך רק גלישה מהירה יותר באתרים מחו"ל ה-P2P (יוטורנט אמיול) וכל מה שקשור לנושא איטי בצורה מחרידה...

הפינגים גם לא משהו, 30MS בממוצע מעל אקספון\בזק בינלאומי לשרתים בחו"ל

פורסם
  • מחבר

הנציג של נטוויזן אמר לי שהפינגים משתפרים לעומת רגיל אבל המהירות גלישה יורדת באיזה מגה (נראה לו)...

פורסם

אני משתמש בראוטר שקיבלתי מבזק- DLINK 2650U

אני צריך להגדיר חייגן?

פורסם
  • מחבר

הגדרתי עם הנציג של נטווזן את החייגן והוא אומר שעכשיו זה יעבוד טוב עם IP קבוע..

אבל עדיין אני מקבל IP לא של גיימר ועדיין פינגים של 180 לNY ...

לחזור אליהם ? או שהבעיה אצלי ?

פורסם

איך מתחיל הIP שלך?

פורסם
  • מחבר

שונה ל 82.166 .

פורסם

אני יודע שלא כל הפול של 82.166 הוא של גיימר, רק חלק ממנו.

איזה פול בדיוק מתוך ה82.166 הוא גיימר אני לא יודע, אולי יש מישהו שיכול לאושש את זה

פורסם

כנס לאתר שלהם netvision.net.il תראה אם בחבילה כתוב גיימר...

בנוסף אם האייפי שלך התחיל להיות קבוע, זה גיימר...

ד"א עזבתי אותם עברתי ל-018 לא נסבל מהירות ה-P2P שלהם והגיימר שלהם לא שווה כלום.

פורסם

טוב בתור בכיר לשעבר ב013 אני חייב להגיד 2 דברים...

1.הגיימר של 013 לא רע בכלל יחסית ל014(שכרגע אני מחשיב אותו כהכי טוב בשוק)

2.תגיע לתמיכה הבכירה של 013 ותבקש יעשו לך wireshare כדי שיעבירו את זה להנדסה...תחכה שבוע שבועיים והם יסדרו את זה...

אגב כשאתה מוריד ויש לך איטיות...תבטל את הרשת האלחוטית(מקווה שאתה עם סיסמא) ותעיף את כל המחשבים מהרשת(או שתכבה או שתנתק את הכבל אם יש)...לך תדע...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים