עבור לתוכן

HecticSC - סרטוני סטרקרפט2

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני נעם ואני מאוד אוהב סטרקרפט :hi:

מאז אוגוסט 2010 אני מקריין משחקי סטרקרפט2 ישראלים ומעלה אותם לערוץ היוטיוב שלי. מדי פעם אני גם משדר טורנירים בשידור ישיר בערוצי הסטרימינג השונים שלי.

בנושא הזה אני ארכז את כל הסרטונים שאני מפרסם לנוחיותכם.

קישורים שימושיים:

ערוץ היוטיוב שלי: סטארקראפט

ערוצי הסטרים שלי: own3d justin regame

ערוץ הצ'אט: sc2.il @ QuakeNet

טוויטר: HecticSC@

אם אתם רוצים לשלוח לי הודעה עדיף דרך הפורום, אבל תרגישו חופשי להוסיף אותי בבאטלנט: hectic.288

תודה :)

פורסם
  • מחבר

אני קצת חלוד, אבל יצא לי לשדר ריפליי:

פורסם

מי שלא מכיר את נעם, מדובר בשדרן הוותיק והמנוסה ביותר בקהילה הישראלית. הוא שידר את כל הטורנירים הגדולים שהיו בארץ, בהם חולקו פרסים בשווי של אלפי שקלים רבים. בעבר לעבודת השדרנות נעם פעיל מאוד בכל מה שקשור לסטאקראפט בארץ - בין אם מדובר בניהול טורנירים, בניהול קהילה, במודרציה בפורומים, בכתיבת ועריכת פרקים ב Liquipadia, ועוד ועוד...

תודה רבה נעם על כל התרומה לקהילה! אוהב אותך.

פורסם
  • מחבר

תודה על המילים החמות אבנר :)

חברים, אני מציג בפניכם את המשחק המשודר הראשון של אושו בתור פרוטוס:

תהנו.

פורסם
  • מחבר

eSr^Zanubis vs LiquidHayprO in a PvZ on Antiga Shipyard

אושו נגד טרסון - פרוטוס נגד טראן:

פורסם
  • מחבר

כששחקנים שולחים לי ריפליים הם לרוב שולחים כמות גדולה של ריפליים בו זמנית, אבל רובם הגדול הם משחקים שלא הכי מתאימים לשידור ליוטיוב מסיבות כאלה ואחרות (לרוב, המשחק חד צדדי מדי).

אתמול בערב רציתי לבדוק כמה דברים אז שידרתי את הריפליים האלה בשידור ישיר, וגם שמרתי אותם כ VODs באתר השידור.

שימו לב שבגלל שזה שידור ישיר האיכות תהיה נמוכה מזאת של סרטון ביוטיוב, אבל אני חושב שכבר הגעתי לרמת איכות טובה ובמידה והכל רץ חלק האיכות לא צריכה להיות בעיה.

אנא הגיבו מה דעתכם לגבי האיכות וידאו, אודיו, האם רץ לכם חלק, וגם מה אתם חושבים על הקריינות הקלילה יותר:

eSr^Zanubis vs EGHuK?? - PvP

eSr^Zanubis vs AcerElfi - PvP

אושו נגד דייסטאר - PvT

eSr^Zanubis vs mTwDIMAGA - PvZ

eSr^Zanubis vs VortiX - PvZ

ואם אהבתם את הרעיון של לשדר גם את הריפליים ה"פחות טובים" הודיעו לי, יכול להיות שאעשה זאת בעתיד :)

פורסם

great games and casts as usual :yelclap:

פורסם
  • מחבר

עוד PvP של אושו, משחק צמוד מאוד.

אני מקווה שגם סידרתי את בעיית ה audio desync שנוצרה בסרטונים האחרונים. אנא הודיעו לי אם אתם שמים לב לאיזשהו בעיה שכזאת.

פורסם
  • מחבר

משהו לא צפוי נפל בחלקי:

תהנו.

פורסם

אני חייב להגיד שמאז שראיתי את הקריינות הראשונה שלי לפני כמה חודשים - התמכרתי! מאוד מעניין :xyxthumbs:

פורסם

זה MKP????? :smile1:

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

סרטון משלב הבתים של טורניר ה IEM שמתרחש ברגע זה:

פורסם

מה? סתם בונה wall של supply?

אחלה משחקים.

נחתים זה OP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים