פורסם 2012 בינואר 213 שנים שלום לכולם, אני נעם ואני מאוד אוהב סטרקרפט מאז אוגוסט 2010 אני מקריין משחקי סטרקרפט2 ישראלים ומעלה אותם לערוץ היוטיוב שלי. מדי פעם אני גם משדר טורנירים בשידור ישיר בערוצי הסטרימינג השונים שלי. בנושא הזה אני ארכז את כל הסרטונים שאני מפרסם לנוחיותכם. קישורים שימושיים: ערוץ היוטיוב שלי: סטארקראפט ערוצי הסטרים שלי: own3d justin regame ערוץ הצ'אט: sc2.il @ QuakeNet טוויטר: HecticSC@ אם אתם רוצים לשלוח לי הודעה עדיף דרך הפורום, אבל תרגישו חופשי להוסיף אותי בבאטלנט: hectic.288 תודה
פורסם 2012 בינואר 213 שנים מי שלא מכיר את נעם, מדובר בשדרן הוותיק והמנוסה ביותר בקהילה הישראלית. הוא שידר את כל הטורנירים הגדולים שהיו בארץ, בהם חולקו פרסים בשווי של אלפי שקלים רבים. בעבר לעבודת השדרנות נעם פעיל מאוד בכל מה שקשור לסטאקראפט בארץ - בין אם מדובר בניהול טורנירים, בניהול קהילה, במודרציה בפורומים, בכתיבת ועריכת פרקים ב Liquipadia, ועוד ועוד...תודה רבה נעם על כל התרומה לקהילה! אוהב אותך.
פורסם 2012 בינואר 413 שנים מחבר תודה על המילים החמות אבנר חברים, אני מציג בפניכם את המשחק המשודר הראשון של אושו בתור פרוטוס: תהנו.
פורסם 2012 בינואר 513 שנים מחבר eSr^Zanubis vs LiquidHayprO in a PvZ on Antiga Shipyard אושו נגד טרסון - פרוטוס נגד טראן:
פורסם 2012 בינואר 513 שנים מחבר כששחקנים שולחים לי ריפליים הם לרוב שולחים כמות גדולה של ריפליים בו זמנית, אבל רובם הגדול הם משחקים שלא הכי מתאימים לשידור ליוטיוב מסיבות כאלה ואחרות (לרוב, המשחק חד צדדי מדי). אתמול בערב רציתי לבדוק כמה דברים אז שידרתי את הריפליים האלה בשידור ישיר, וגם שמרתי אותם כ VODs באתר השידור. שימו לב שבגלל שזה שידור ישיר האיכות תהיה נמוכה מזאת של סרטון ביוטיוב, אבל אני חושב שכבר הגעתי לרמת איכות טובה ובמידה והכל רץ חלק האיכות לא צריכה להיות בעיה. אנא הגיבו מה דעתכם לגבי האיכות וידאו, אודיו, האם רץ לכם חלק, וגם מה אתם חושבים על הקריינות הקלילה יותר: eSr^Zanubis vs EGHuK?? - PvP eSr^Zanubis vs AcerElfi - PvP אושו נגד דייסטאר - PvT eSr^Zanubis vs mTwDIMAGA - PvZ eSr^Zanubis vs VortiX - PvZ ואם אהבתם את הרעיון של לשדר גם את הריפליים ה"פחות טובים" הודיעו לי, יכול להיות שאעשה זאת בעתיד
פורסם 2012 בינואר 513 שנים מחבר עוד PvP של אושו, משחק צמוד מאוד. אני מקווה שגם סידרתי את בעיית ה audio desync שנוצרה בסרטונים האחרונים. אנא הודיעו לי אם אתם שמים לב לאיזשהו בעיה שכזאת.
פורסם 2012 בינואר 513 שנים אני חייב להגיד שמאז שראיתי את הקריינות הראשונה שלי לפני כמה חודשים - התמכרתי! מאוד מעניין
פורסם 2012 בינואר 2613 שנים מחבר המשחקים ששודרו מהיום הראשון של טורניר פתיחת השנה של HWZone: CtlAltDefeat vs SWPro - ZvP - Winner Bracket Round1 eman vs Pure - TvZ - Winner Bracket Round2 Gozal vs Mosko - ZvP - Loser Bracket Round2 אם צפיתם לייב, תגיבו עם המשחקים המומלצים לדעתכם
פורסם 2012 בינואר 2913 שנים מחבר משחקים ממוצ"ש:Warsfear vs wrj - TvZ - Game2 onwardsmaoda vs ShadowmoorPwR - ZvT
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.