עבור לתוכן

נתב מומלץ ל VDSL ?

Featured Replies

פורסם

יש לי 20 מגה בזק+בזקבינלאומי עם נתב netgear 2000 חוץ מהנתב של DLINK שיש לבזק האם יש נתב מומלץ ל VDSL בסביבות ה 300 שקל ?

פורסם

רק בזק מוכרת בארץ מודם/נתב VDSL ורק את ה-Netgear או ה-Dlink. אתה יכול לקנות מחו"ל מודם VDSL אבל המחיר הוא גבוה.

במה הנטגיר או הדילינק לא עונים לצרכים שלך? אתה תמיד יכול להגדיר כברידג' ולחבר איזה ראוטר שאתה רוצה.

פורסם

יש לי 20 מגה בזק+בזקבינלאומי עם נתב netgear 2000 חוץ מהנתב של DLINK שיש לבזק האם יש נתב מומלץ ל VDSL בסביבות ה 300 שקל ?

למה אתה לא מרוצה מה netgear vvg2000? לי יש אותו ואין לי שום בעיה.

פורסם
  • מחבר

מתנתק לא מעט פעמים ובגדול אף פעם לא הייתי מבואס כל כך מנתב

פורסם

מתנתק לא מעט פעמים ובגדול אף פעם לא הייתי מבואס כל כך מנתב

לי אף פעם לא מתנתק. חוץ מהניתוקים מה עוד יש?

פורסם

רק DLINK 6740 ועם גרסא עדכנית.

יציב כמו סוס...אבל יש לקחת בחשבון שלעיתים גם עם נתוני סנכרון תקינים, יש שגיאות של HEC/CRC שאפשר לראות או במודם או בפורט או גם וגם שעלולות לגרום לניתוקים !

אתה מוזמן לתת פרינט סקרין של הADSL/VDSL STATISTICS

פורסם
  • מחבר

רק DLINK 6740 ועם גרסא עדכנית.

יציב כמו סוס...אבל יש לקחת בחשבון שלעיתים גם עם נתוני סנכרון תקינים, יש שגיאות של HEC/CRC שאפשר לראות או במודם או בפורט או גם וגם שעלולות לגרום לניתוקים !

אתה מוזמן לתת פרינט סקרין של הADSL/VDSL STATISTICS

אוקיי.. אבל איזה גירסא זו בדיוק ?

פורסם

אני משתמש ב2.50 ויש כבר יותר חדש.....ואני יכול להעיד על יציבות מעולה !

פורסם

קודם כל תמצא 6740u ... זה לא קל. תבדוק בפתח תקווה אם נשאר ואולי בתל אביב (ביום ראשון הם אמרו שהם מקבלים מישלוח - לא אמרו של מה) . בפתח תקווה אמרו לי שה"netgear יותר טוב" , כנראה שיש להם הרבה במחסן. הנתב בא מעודכן עם 2.54 או משהו כזה. הבעיה העיקרית שהיתה לי איתו היא שמתי שהחלפתי IP ל 192.168.0.1 הוא הפסיק להתחבר לאינטרנט אז החזרתי אותו ל138.0.0.128 . אני לא בדיוק בטוח למה זה קרה, האישה מהתמיכה הטכנית של בזק (166) אמר שזה לא צריך לשנות.

הסיבה היחידה שהתקשרתי ל166 היא שהנתב לא עבר לVDSL ישר ואמרו לי שזה לוקח כ3 שעות - לקח בערך 4 ואז הוא התנתק והתחבר מחדש.

פורסם

ייתכן ויצא סוף סוף FW נורמלי לNETGEAR.

אבל באופן ודאי הDLINK מעולה , החל מגרסה 2.5 אפילו 2.41.

בכל אופן, תתעקש ותקבל , תמיד אפשר לאיים בניתוק של או DLINK או בה-ביי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים