עבור לתוכן

איך אפשר לחסום העלאה?

Featured Replies

פורסם

ביוטורנט אם אני מגביל את ההעלאה ל 1KB אז מהירות ההורדה יורדת, יש דרך אחרת לעשות את זה?

פורסם

זה באופן יחסי, כמה שתעלה יותר תוריד מהר יותר.

תוריד תוכנה אחרת \ מכל מיני תוספים שעוקפים את זה.

בכל מקרה, לא תומכים פה בהורדות.

פורסם

כשאתה מגביל העלאה בצורה כל כך אגרסיבית, עד כדי כך שהטורנט מוריד לך את מהירות ההורדה, אתה פוגע במשתמשים אחרים שרוצים להוריד את אותו הטורנט. למה להגביל בצורה כזו?

פורסם
  • מחבר

כשאתה מגביל העלאה בצורה כל כך אגרסיבית, עד כדי כך שהטורנט מוריד לך את מהירות ההורדה, אתה פוגע במשתמשים אחרים שרוצים להוריד את אותו הטורנט. למה להגביל בצורה כזו?

כי כשזה מעלה על מעל ל 1 KB מהירות ההורדה יורדת, אין לי בעיה לשתף אבל לא באמצע ההורדה.

פורסם

מה מהירות החיבור שלך?

פורסם
  • מחבר

מה מהירות החיבור שלך?

30MB הורדה 1MB העלאה.

פורסם

לא הגיוני שאם אתה מעלה על 1KB זה מוריד את המהירות הורדה.

עם איזה תוכנה אתה משתמש להורדת טורנטים?

פורסם
  • מחבר

לא הגיוני שאם אתה מעלה על 1KB זה מוריד את המהירות הורדה.

עם איזה תוכנה אתה משתמש להורדת טורנטים?

אני משתמש ב utorrent 3.1. ורק אם אני מגביל את ההעלאה ל 1KB ביוטורנט אז מהירות ההורדה יורדת. אם אני לא מגביל וזה מעלה על 1KB אז מהירות ההורדה לא יורדת.

פורסם

מעקב

פורסם

למה להגביל ל1KB?

תגביל ל50-40 זה מספיק שתוכל לקבל מהירות של 30 מגה.

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה. נראה לי שפותח הדיון שלנו קצת מבולבל ומבלבל את כולנו.

ב UTORRENT יש לך setup guide. פשות תבחר ידני 1 MB/S מהירות העלה וUTORRENT ישים את כל ההגדרות אוטומטי. מהירות העלה יוגבל ל 90 kb/s שישאיר די רוחב פס שתוכל לגלוש חופשי בזמן שטורנט מוריד.

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין מה הבעיה. נראה לי שפותח הדיון שלנו קצת מבולבל ומבלבל את כולנו.

ב UTORRENT יש לך setup guide. פשות תבחר ידני 1 MB/S מהירות העלה וUTORRENT ישים את כל ההגדרות אוטומטי. מהירות העלה יוגבל ל 90 kb/s שישאיר די רוחב פס שתוכל לגלוש חופשי בזמן שטורנט מוריד.

אני לא מבולבל, אני דברתי על זה שאם אני מגביל את מהירות ההעלאה ב UTORRENT ל 1KB מהירות ההורדה יורדת. למה אני צריך להגביל? כי כשהטורנט מעלה על יותר מ 1KB מהירות ההורדה יורדת.

פורסם

לא הגיוני.. אני על 10mbit ומוריד על 1.1MB ~ בטורנט בזמן שאני מעלה על 40kB. [מהירות ההעלאה אצלי היא 800Kb].

פורסם

Shlomo ממש לא, ברגע שתעלה על 50KB שבאופן יחסי זה חצי ממהירות העלאה שלו הוא יקבל רק 15 מגה הורדה...

אתה לא יכול לנצל את כל רוחב הפס שלך בהעלאה ובהורדה בו זמנית...

פורסם

אתה טועה כי לא צריך 125KB בשביל להוריד על 30 מגה.

יכול להיות שלא מסומן לך

Options> Preferences > BitTorrent > Enable bandwidth management [uTP]

?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים