עבור לתוכן

זקוק לייעוץ בקניית מחשב נייד

Featured Replies

פורסם

שלום, אני צריך יעוץ בקניית מחשב נייד.

אני מחפש מחשב שיכול להריץ סרטים באיכות גבוהה ללא בעיות, אך בנוסף אני גיימר לכן אני מחפש מחשב חזק ככל האפשר בתקציב נמוך (התקציב שלי הוא 2500 ש"ח).

נגיד את זה ככה, אם יהיה לי מחשב נייד שמסוגל להריץ unreal tournament 3 בצורה טובה אהיה אדם מאושר (:

מה אתם אומרים, יכולים לעזור לי?

אני לא מבין גדול כך שלדעתכם יש משקל.

אחרי חיפושים מצאתי מחשב בתקציב שניראה לי סביר, אך אני לא יודע אם הוא עונה על הדרישות שלי (ע"פ המדריך לקנייה של זאפ):

[table][tr][td]שם המוצר[/t][/t]מחשב נייד Dell Latitude E5520M T6670 HD 3000 דל[table][tr][td]תמונה[/t][table][tr][td]מק"ט:[/t]1690854[table][tr][td]אחריות:[/t]3 שנים באתר הלקוח[table][tr][td]יצרן:[/t]DELL[table][tr][td]מעבד:[/t]Intel Core 2 Duo T6670 2.2Ghz[table][tr][td]זיכרון:[/t]2GB DDR3 1333Mhz[table][tr][td]דיסק קשיח:[/t]500GB SATA 7200RPM[table][tr][td]צורב DVD:[/t]יש[table][tr][td]מסך:[/t]15.6 LED[table][tr][td]רזולוציה:[/t]1366x768[table][tr][td]מצלמה מובנית:[/t]יש[table][tr][td]כרטיס מסך:[/t]Intel HD Graphics 3000[table][tr][td]כרטיס קול:[/t]SoundMAX Integrated HD Audio[table][tr][td]רמקולים:[/t]standard[table][tr][td]מיקרופון מובנה:[/t]יש[table][tr][td]כרטיס רשת רגיל:[/t]יש[table][tr][td]כרטיס רשת אלחוטי WIFI:[/t]יש[table][tr][td]bluetooth:[/t]יש[table][tr][td]USB:[/t]4 כניסות[table][tr][td]חריץ PCMCIA:[/t]יש[table][tr][td]FireWire:[/t]יש[table][tr][td]קורא כרטיסים:[/t]יש[table][tr][td]מערכת הפעלה:[/t]Free Dos *ללא מערכת הפעלה[table][tr][td]משקל:[/t]2.5 ק"ג[table][tr][td]צבע:[/t]כסוף[table][tr][td]סוללה:[/t]6cell Lithium-Ion[table][tr][td]קורא טביעת אצבע:[/t]יש[table][tr][td]ESATA:[/t]ישקישור לדף המחשב: http://link-results.com/?lid=aHR0cDovL3d3dy5uYXlhZG5heWFkLmNvLmlsL1Byb2R1Y3QuYXNweD9Qcm9kdWN0SUQ9OTc5Mg-56A-56A

חשוב לציין שמחשב זה עולה 1990 ש"ח (כך שאם מה שחסר לו זה זיכרון או משהו שניתi לרכוש בחלקים ולהוסיף, אז אולי כדאי לקנות את המחשב הזה ולהוסיף לו.)

מה דעתכם על המפרט הטכני, האם זה מספיק? האם הכרטיס מסך שלי טוב או שצריך אחד יותר טוב, מה לגבי המעבד? ומה ההבדל בין זיכרון DDR2 לDDR3? יש לי עוד הרבה שאלות ^^

תודה, אמיר[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים