עבור לתוכן

נתב אלחוטי של איזה חברה כדי לקנות

Featured Replies

פורסם

הי

אני רוצה לקנות נתב אלחוטי בתקן 300mbp/s n

כניסות חוטיות (לא אכפת לי אם זה usb או כניסות רשת רגילות)

קליטה בבית לא קומות וללא ממד

בונוס הוא שהכניסות החוטיות יהיו 1G אבל לא נראה לי שחייב

מינמום מחיר אבל שלא יעשה בעיות

אם הייתי יודעת איזה חברות טובות (חוץ מlinksys) הייתי יכולה לבחור בעצמי

זה המידע שחסר לי

אשמח להצעות

פורסם

לTPLink יש דגמים מאוד חביבים לאחרונה.

פורסם

שבת שלום לך היום רוב החברות לא עמדות בביצועים שהם רשמות ובמודמים הזולים שרושמים עליים 300MB תקבלי מקסימום 70MB ובשביל לקבל מודם טוב צריך לשלם הרבה לפחות 500 ש"ח + אפלו 1000 ש"ח ורק עם 2 אנטנות עדיף 3 ושהיו חזקים וזה לא מישתלם היום שהכול הטכנולגיה מישתנה מהר עם את יכולה לשדרג את הקו בבזק ולקבל מודם ראוטר בחינם זה הכי טוב בשבילך ועם יש משהו שיש לו דגם טוב ולא יקר שיגיד לך

פורסם

אני נוטה מאוד לא להסכים איתך.

אתה נשמע כמו איזה סוכן מכירות של בזק.

יש הרבה ראוטרים טובים, שיעשו עבודה טובה.

לדוגמה

TL-WR1043ND עובד יופי.

פורסם

מאשר

פורסם

הוא צודק לגבי זה שכשאתה מחובר בטכנולוגיית אלחוט שהמקסימום התאורטי שלה הוא 300Mbps, בפועל תקבל חצי במקרה הטוב מאוד, ובמקרה הממוצע (כשיש מרחק מה בין הנתב לצרכן), יותר כמו חצי-רבע. זה לא קשור ליצרנים טובים או גרועים, אלא פשוט למגבלות הטכנולוגיה.

פורסם

הוא צודק, אבל זה לא סיבה ליחצן פה את בזק.

וזה שהראוטר עולה 1000 שקל, לא אומר שהקליטה שלו תהיה טובה יותר מראוטר בסיסי.

פורסם
  • מחבר

הסתכלתי על הTL-WR1043ND , מחיר סביר ויש לו את כל התכונות

אבל היו הערות לא טובות עליו בZAP

יש לאנשים ניסיון טוב איתו?

כי דרישה בסיסית היא שזה לא יתנתק כל שניה ויעשה בעיות.

פורסם
:facepalm: אני לא סוכן של בזק ולא רוצה להיות אני פשוט ראתי כמה המוצרים הזולים הסנים פלסטיק זול לא עושים את העבודה רק חלקי כול הזולים לא נותנים את כול הפיצרים שיש בראוטרים טובים והם גם מיתחממים ומיתנתקים ומפסקים לעבוד הם לא בנוים לעומס רב ולכן אמרתי שכול עוד אין תקציב סביר או יותר ואין מי שהמליץ פה על ראוטר זול וטוב ואמין שעושה את העבודה זואת הברירה הכי טובה כי הם תהייה לו בעייה תמיד אפשר להחליף לחדש או לדגם אחר זה נוח
פורסם

בחור... תחזור לשיעורי הבעה בבית הספר, באמת. :facepalm:

פורסם

אדון צוות הפורמים אוליי לי יש בעיית כתיבה אבל לך יש בעיית הבנה כול כך קשה להגיד דגם אחד טוב ולא יקר גם אני יכול לכתוב יש חברה X Y Z שיש לה מוצרים טובים ובלי לתתת אפלו דגם אחד זה לא רצני למי שיש יותר מי 16000 הודעות פה אז בה לא נתחיל לחפש מי יותר טוב פה ומי פחות ונינסה לעזור כמה שיותר שבת שלום

פורסם

shiranbi הייתי לוקח את התגובות בZap בערבון מוגבל.

מה שכן, זה קצת יותר מקצועי, בנוסף יש לי את הדגם 941, הם זהים כמעט לגמרי.

והוא עובד טוב, ללא כל בעיות התחממות וכד'...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים