עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

התלבטות בין ASUS N55SF ל-VOSTRO או כל דגם אחר. מולטימדיה עד 5.5K

Featured Replies

פורסם

לאחרונה חיפשתי ברחבי הפורום ובאינטרנט מחשבים ניידים למולטימדיה ומשחקים בעלי מפרט חזק. הוא אמור להיות השימוש כנייח משני ולכן אין יותר מדי חשיבות לסוללה או משקל וכדו' למרות שזה יתרון במידה וקיים...

מעבד i7 SB, כרטיס מסך חזק למשחקים, עיצוב קשיח ולא פלסטיקי, מסך 15.6 FULL HD, מסך LED מט, חברה טובה ואמינה.

USB3, זכרון של 8G.

יתרון להארדיסק 7200RPM.

תקציב עד 5.5K.

מצאתי מפרט של ASUS מדגם N55SF שעונה על כל מה שחיפשתי וגם דגמים של חברות אחרות אבל קצת יותר יקרים ו/או נופלים ממנו בחלק מהנתונים: VOSTRO שמחיפושים בפורום הבנתי שהיו קצת בעיות עם החומרה הגרפית והדרייברים שלה ובכל מקרה סדרה קצת יקרה לתקציב (ולא כל כך מכוונת מראש לשוק המולטימדיה אלא לעסקי), תקנו אותי אם אני טועה. כמו כן גם HP DV6 שיש לו אחלה מבנה אבל פה ושם יש דברים שלא התלהבתי במיוחד כמו כרטיס מסך חלש יותר בחלק מהדגמים והארדיסק 5400...

לגבי האסוס: לא הצלחתי למצוא מקום בו יש תצוגה של המחשב אך הוציאו לי אותו מאריזה כדי שאוכל למשש אותו. הוא נראה לי די טוב אך מעוגל יותר ופחות מהוקצע מהאחרים שציינתי לעיל.

מכיוון שלא הייתה לי אפשרות לנסות אותו בפעולה, אשמח אם מישהו יוכל לתת חוות דעת עליו עם דגש ככל שניתן על הפרטים הבאים:

איכות המסך, נוחות המקלדת, סאונד (הבנתי שהרמקולים טובים), התחממות בשימוש ממושך/מאומץ, תפקוד בשימוש יום יומי, איכות בניה של המחשב.

כמו כן, הבנתי שקיימת בעיה של ביצועים מוחלשים עקב תוכנות של אסוס שבאות מותקנות עם המחשב וכדי להפטר ממנה צריך לפרמט. אשמח לדעת עד כמה זה נכון ובכלל אם יש עניינים נוספים שכדאי לתת עליהם את הדעת.

כל מידע נוסף או המלצות לדגמים נוספים יתקבלו בברכה.

תודה רבה!

פורסם

טוב כאחד שיש לו את המחשב הזה אני אענה לך על השאלות באופן מסודר:

1)איכות מסך, איכות מדהימה שמריצה משחקים על HIGH בלי להרגיש בכלל תעומס אבל לאורך זמן המחשב מתחיל להתחמם באופן יחסי.

2)המקלדת, זה החלק המבאס, המקלדת צפופה מאד, עם מקשים מסביב שמפריעים להנאה של ההקלדה והמשחק, אבל מתרגלים.

3)סאונד האיכות ממש מצויינת אי אפשר בכלל להתלונן על משהו.

4)העניין של התחממות, שיחקתי משחק אחד החדשים בשוק, לאחר כשעה וחצי על ULTRA גרפיקה המחשב התחיל להתחמם, איזור המקשים

החימום שהורגש היה דיי קליל וניתן להתעלמות, אבל אם לשים תיד באיזור של המאווררים האוויר שיצא משם היה רותח.

שוב, זה מחשב עם מפרט מאד מאד חזק הוא מחזיק בקלילות כל דבר שתיתן לו.

5)תיפקוד ושימוש ביום יום, עובד מצויין, סוללה דיי רופפת אם אתה טוחן דברים כבדים, שעה שעתיים וגמרת. נאמר שעם תכנות כמו WORD

ובהירות מסך לא מקסימלית (אצלי תמיד מקסימום) ניתן להחזיק 3 שעות אפילו+.

איכות מילה טובה ממש ממש בנוי היטב מכל הבחינות, איכות החומרים מהפד לעכבר, לרמקולים, למקשים.

לגביי התכנות, אכן אצלי כרגע גם לא מחקתי כלום עדיין ואני מחפש איך, אך אם להגיד שכל השימוש שלי עד עכשיו עם התכנות רצו חלק, מה יהיה אחרי הנקיון? רק טוב.

שים לב אם תחליט לקנות, יש חנויות שלא מציעות תיק ועכבר בקניית מחשב זה במתנה, וזה תיק ועכבר שמגיע בקופסה של המחשב וכל אחד אמור לקבל אותם, אם לא מציעים תדע שהחנות פתחה את הקופסה שלך והתעסקה בפנים מה שבאמת לא מומלץ לקנות מכאלה מקומות.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה המהירה!

אני שמח לשמוע שאתה מרוצה!

אגב, המסך מבריק או מט?

רציתי לדעת על אילו דגמים נוספים חשבת לפני שהחלטת לקנות אותו...?

ואיפה החלטת בסוף לקנות, איך השירות, המחיר וכו'...?

מישהו יודע האם יש בעיה בהתחממות הזאת של המחשב בזמן משחק והאם יש דרך למנוע אותה או את ההשלכות המזיקות שלה, באם יש כאלו?

תודה רבה!

פורסם
  • מחבר

עניין נוסף,

מישהו יכול בבקשה לעזור לי לפענח את הבנצ'ים של שני כרטיסי המסך?

NVIDIA GeForce GT 555M שמגיע עם ה-ASUS N55SF.

או ה-AMD Radeon HD 6770M שמגיע עם ה-HP Pavilion DV6-6B19EJ.

אני רואה שבמשחקים החדשים הם די דומים עם נטייה קלה ביותר לטובת ה-GT555M...

חוץ מזה אני לא מבין על מה לשים דגש ומה ההשלכות של זה לגביי...

תודה רבה!

פורסם

תודה רבה על התגובה המהירה!

אני שמח לשמוע שאתה מרוצה!

אגב, המסך מבריק או מט?

רציתי לדעת על אילו דגמים נוספים חשבת לפני שהחלטת לקנות אותו...?

ואיפה החלטת בסוף לקנות, איך השירות, המחיר וכו'...?

מישהו יודע האם יש בעיה בהתחממות הזאת של המחשב בזמן משחק והאם יש דרך למנוע אותה או את ההשלכות המזיקות שלה, באם יש כאלו?

תודה רבה!

בהתחלה היה לי 4אלף גג בשביל מחשב, לא רציתי לתת יותר בשביל גיימינג שאני לא כבד כלכך, אבל לאט לאט ראית גם מחשבים של HP כמו שהבאת, ב4.5 אלף, עד שהביאו לי תמחשב הזה ואחרי בדיקות מקיפות מסביב החלטתי ללכת עליו ואני מאד מרוצה.

המסך הוא מסך מט.

קניתי בסוף מפה:

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18874

חנות סבבה לגמריי נמצאת ברחובות, הכל מעולה.

עניין נוסף,

מישהו יכול בבקשה לעזור לי לפענח את הבנצ'ים של שני כרטיסי המסך?

NVIDIA GeForce GT 555M שמגיע עם ה-ASUS N55SF.

או ה-AMD Radeon HD 6770M שמגיע עם ה-HP Pavilion DV6-6B19EJ.

אני רואה שבמשחקים החדשים הם די דומים עם נטייה קלה ביותר לטובת ה-GT555M...

חוץ מזה אני לא מבין על מה לשים דגש ומה ההשלכות של זה לגביי...

תודה רבה!

בדיקה שאני ערכתי גם לשתי כרטיסי מסך האלה נתנו תוצאות שונות לטובת כל אחד מהם באתרים שונים, בסופו של דבר החלטתי לא

לקחת HP בגלל שהיא היה חלש יותר, ואיך שהו לא אהבתי את מה שראיתי בפניי.

צילמתי שבשבילך מהפלא שלי את המחשב שתראה איך הוא נראה במצב פתוח: בלי תגובות על המודם הפרימיטיבי בצד אני יודע שאני

צריך אלחוטי ואקנה בקרוב :P

20111229021100.jpg

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, סחתיין על ההשקעה!

המחשב נראה מעולה.

אני דווקא מעדיף רשת חוטית בבית כך שאין לי בעיה עם המודם החביב שלך... :silly:

מישהו אולי התנסה עם ה-HP Pavilion DV6-6B19EJ ויש לו דעה עליהם?

תודה!

פורסם

שמתי ביקורת רחבה מאוד על N55SF בזאפ. היא תתפרסם בקרוב.

קניתי את המחשב עם I7 2630 (במקום 2670) ב-4400 ש"ח compil.org.il (כי זה בלי מע"מ) חח :-). אחלה מחשב. 555GT צורך קצת יותר חשמל והוא קצת חזק יותר (תסתכל בבנצ'מארק) אבל הוא בא עם תכנה שמשמשת בו רק כשצריך ובכ"מ של אינטל כשלא צריך, אז הוא עדיף על ה6770.

פורסם
  • מחבר

שמתי ביקורת רחבה מאוד על N55SF בזאפ. היא תתפרסם בקרוב.

קניתי את המחשב עם I7 2630 (במקום 2670) ב-4400 ש"ח compil.org.il (כי זה בלי מע"מ) חח :-). אחלה מחשב. 555GT צורך קצת יותר חשמל והוא קצת חזק יותר (תסתכל בבנצ'מארק) אבל הוא בא עם תכנה שמשמשת בו רק כשצריך ובכ"מ של אינטל כשלא צריך, אז הוא עדיף על ה6770.

חשבתי על האפשרות של קניה באילת...

אני לא מוצא את הדגם הזה באתר שלהם משום מה....

בכלל הבנתי שהמלאי של הדגם הזה יתחדש רק בינואר...

מישהו יודע על הדגמים האחרים של אסוס כמו ה-ASUS K53?

יש איזה משהו שמשתווה באותה רמת מחיר ל-N55SF?

פורסם

יש את הדגם של MSI GE620DX שהוא די דומה. אני לא בעמדה להמליץ לך עליו כי אני בעצמי טרם החלטתי מה לרכוש בשבילי. אבל מבחינת מפרט הוא בהחלט לא נופל מן האסוס בהרבה וגם עולה פחות ממנו.. (+מע"מ).

בגדול.. ממה שאספתי נראה שהמחשב אחלה פחות או יותר חוץ מן העובדה שהוא מתחמם בעת הרצה של דברים כבדים כמו משחקים.. אבל את זה אפשר הגיד על כל מחשב אני מניח. מעבר לכך אין לו עיצוב מהפכני, והוא לא נראה משהו. די אפור במראה וגם הבנתי שיש בעיות לאנשים עם הטאצ'פד שלו.

בשבילי זה לא משהו שעל פיו אני יפסול מחשב.

פורסם
  • מחבר

ממה שראיתי עד כה ה-N55SF לא רואה אף מחשב ממטר בטווח המחירים שלו..

לכל מתחרה אפשר למצוא נק' חולשה כמו כרטיס מסך חלש יותר, מסך מבריק (בשבילי זה חסרון), הארדיסק 5400 וכו'...

לדעתי עם המקלדת הצפופה והעיצוב המוזר אפשר להתסדר בצורה מצויינת, בסך הכל עניין של הרגל וטעם...

תודה לכל העוזרים!

יש בעיה של קניית מחשב באילת במידה ואני לא גר באיזור?

אם אני מגלה איזשהו דפקט כשאני בבית יש מי שיטפל בזה?

האם נותן האחריות יכול לעזור לי במקרה כזה?

פורסם

אתה תצטרך לנסוע לאילת לקחת אותו, אני בספק רבבבבב שהמשלוחים שלהם תקפים לאיזור מרכז הארץ, אלה אם זה בתוספת תשלום.

בדרך כלל עם המחשב הזאת מגיעה אחריות IBM VIP, זאת אומרת שאם ישנה בעיה, הם מגיעים עד לבית שלך לקחת תמחשב ואז מחזירים לך

לבית.

פורסם
  • מחבר

בדרך כלל עם המחשב הזאת מגיעה אחריות IBM VIP, זאת אומרת שאם ישנה בעיה, הם מגיעים עד לבית שלך לקחת תמחשב ואז מחזירים לך

לבית.

זה אומר שרק צריך לדאוג לאסוף אותו מאילת ומשם כבר האחריות עובדת?

פורסם

בהחלט, המעבדה של IBM היא איפשהו ליד המרכז אני יודע בוודאות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.