פורסם 2011 בדצמבר 2813 שנים נגן עם איכות סאונד גבוהה ביותר שיש היום לא משנה mp3 או 4 .תציעו ואחשוב לחסוך בשבילו {תקציב לא מוגבל לבינתיים}.יש לי את ה u10 שהיה נחשב בזמנו לבין הנגנים עם הסאונוד הטוב שיש ,עד היום אני נהנה מימנו וחשבתי לשדרגאבל אני רוצה שינוי משמעותי ביותר.יש לי גם את האוזניות cx300 שעלו לי 200 ש"ח והיום הם עולים 80 ש"ח אם תמליצו לי לשדרג גם אותם אז אשדרג.
פורסם 2011 בדצמבר 2813 שנים אני בספק אם במבחן עיוור תצליח לזהות איזשהו הבדל בין "נגן MP3" ובין הסלולרי שלך, כך שאני לא מצליח לחשוב על סיבה הגיונית להסתובב עם שני מכשירים נפרדים.
פורסם 2011 בדצמבר 2813 שנים אני בספק אם במבחן עיוור תצליח לזהות איזשהו הבדל בין "נגן MP3" ובין הסלולרי שלך, כך שאני לא מצליח לחשוב על סיבה הגיונית להסתובב עם שני מכשירים נפרדים.שטויות.. יש הבדל עצום בין ה COWON I7 שלי ל SGS שלי, עם אותם אוזניות ואותם קבצים... איך אתה אומר דבר כזה?
פורסם 2011 בדצמבר 2913 שנים מחבר יש לי nokia n95 והסאונד על הפנים הu10 לא רואה אותו באיכות שמע,וממש יש הבדל,וחוץ מזה אם אני אקנה פלאפון שהוא גם נגן כגון אייפון זה יעלה לי פי 2 אם לא 3.
פורסם 2011 בדצמבר 2913 שנים נגנים סיגנון COWON,יש להם הגברה חזקה מאוד בתוך הנגן,לדעתי הם נישמעים יותר טובמכל פלאפון,גם שהם בלי איקוליזר,בגלל האיכות סאונד הנקי והטוב שיוצא מימנו,לי יש עוד סיבות למה כן כדיי להפריד בין נגן לפלאפון,נתחיל מאחד שהכי חשוב לי,לפלאפון יש קרינה.לצערי ולדעתי המון אנשים,לא מבדילים באיכות הסאונד בנגנים.
פורסם 2011 בדצמבר 2913 שנים מחבר השאלה שלי האם ישי כזה הבדל Cבין נגן COWON למשל לבין הנגן iriver u10 {שנחשב לנגן בעל איכות סאונד טובה}ששווה לשלם על זה הרבה כסף?שמעתי על ה c2 וה j3{שכבר לא נמכר} דברים טובים בסאונד השאלה שוב עד כמה משמעותי לעומת ה iriver u10 שלי
פורסם 2011 בדצמבר 3013 שנים מי אמר שהנגן יצא מייצור?הוא מופיע באתר שלהם,מופיע באתרי מכירה,משונה,אני מדבר על הנגןה-j3
פורסם 2011 בדצמבר 3013 שנים אם אני לא טועה,הנגן חדש יחסי בשוק,אני לא רואה מצב הגיוני שהחברה תוריד אותו,יש משווק בלעדי בארץ לחברה,תבדוק את זה עם חנות בבאג,לפי בדיקה ברשת,הוא לא נימכר בשום מקום בארץ.
פורסם 2012 בינואר 613 שנים מחבר מה מיוחד בנגן הזה? ומאיפה אפשר לקנות אותו בארץ?הדף אצלי משובש ולכן אני לא מצליח לקרוא מה כתוב.
פורסם 2012 בינואר 613 שנים למי שטען שאין בכלל הבדל באיכות בין פלאפון/נגני MP3 שונים יכול לטעון אותו דבר עם כרטיסי קול של מחשב ופאנלים של מסך.אבל כולם יודעים שיש הבדל..
פורסם 2012 בינואר 613 שנים חח.. אני בהחלט טוען שגם ברטיסי קול של מחשב אין שום הבדל. לפחות לא עבור אנשים עם רמקולים "של מחשב".אצל השאר, רוב האנשים מתחברים דגיטלית וה-DAC של כרטיס הקול בכלל לא בשימוש, אז...
פורסם 2012 בינואר 1513 שנים יש את הנגנים של HIFIMAN. והמחיר בהתאם...http://www.amazon.com/Hi-Fi-Man-HM-801-Portable-Player/dp/B004352HAY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1326644916&sr=8-1
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.