עבור לתוכן

צריך מפרט למשחקים 5-6K

Featured Replies

פורסם

שלום

אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים ואני צריך קצת עזרה בלבחור מפרט.

אני לא צריך מקלדת עכבר וכו'. אני מעדיף מעבדים של אינטל וכרטיסי מסך של רדאון.

אשמח לקצת עזרה ורעיונות

אפשר לנצל את כל התקציב וגם לחרוג קצת כי אני רוצה שהמחשב יחזיק כמה שנים.

המחשב יהיה בעיקר לגיימינג (WoT,WoW)

אני רוצה מסך מרובע ולא שטוח. (את המסך תכננתי לקנות בנפרד אז אפשר לפרוץ תקציב בשבילו)

המחשב מיועד להגדרות בינוניות-גבוהות

אין צורך בציוד היקפי (אני כבר אקנה מקלדת ועכבר בנפרד).

עדיפות לאיכות על שקט.

לא מתכנן OC ומערכת הפעלה אני כבר אחפש לבד.

לא חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב.

את המחשב אני אקנה מחנות בחיפה (אז אני קודם רוצה לדעת איזה חלקים אני צריך ואח"כ לוודא שיש להם)

תודה

פורסם

מסך מרובע קצת תתקשה למצוא.

כדאי שתפרט יותר על המשחקים כי WOW ו-WOT אלה משחקים לא תובעניים בכלל. אם אלה המשחקים אז תוכל להסתפק במחשב הרבה

יותר זול.

פורסם
  • מחבר

זה מה שמתוכנן כרגע אבל בעתיד אני אעבור לכבדים יותר.. אני גם רוצה שהוא יוכל להריץ משחקים חדשים בעתיד לא רק ישנים, אין צורך לחסוך.

ואם מסך מרובע הוא משמעותית פחות טוב יחד עם הכרטיס מסך שיהיה לי אז אני אקח מסך רחב...

אני צריך מפרט בבערך 6 עם מסך יהיה נחמד

פורסם

אולי כדאי להישאר עם הליבה הגראפית המובנית, בעתיד, כשתשחק במשחקים חדשים תוכל לקנות כרטיס מסך חדיש.

מסך רחב אינו טוב יותר אלא יותר מותאם לשימושים ספציפיים. חוץ מזה הוא נפוץ הרבה יותר.

היתרון של מסך מרובע הוא שטח עבודה גדול יותר.

בעוד שמסכים מרובעים לא תמצא יותר מאשר 19", מסך רחב בגודל 23" יציע את אותו הגובה (פחות או יותר).

פורסם
  • מחבר

זה הכל טוב ויפה אבל כרגע אין לי מחשב.. ואני צריך אחד חדש אז אם אתה יכול להרכיב לי מפרט טוב (כי אני ממש לא מעודכן איזה רכיבים טובי יחסית לעלות) זה יהיה נחמד. וכרגע לא אכפת לי לקנות כרטיס מסך חדיש.. אני אפילו מעדיף.

תודה מראש

פורסם

הינה אחד מרובע...

LG L1942PK

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10265

הוא ניראה מורבע...

זה באמת ניראה לי עניין של נוחות...אני גם לא אוהב מסכים רחבים יש לי Philips Brilliance 190B9CB (אחלה מסך)

אבל היום קשה להשיג חדשים..

פורסם
  • מחבר

אחלה.. אבל אני קודם צריך מפרט ואחרי זה מסך (אם אין מסך חדש ומרובע שילך טוב עם כרטיס מסך חדש אז אני יכול ללכת על מסך רחב, אני פשוט לא אוהב אותם)

פורסם

הנה דוגמא למחשב חזק לגיימינג במחיר הרבה מתחת לתקציב. בעודף תוכל לשדרג כרטיס מסך בבוא הזמן:

מעבד:

[..] INTEL 2500 - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪923

לוח אם:

[..] ASROCK H61M/U3S3 - זמין במלאי ₪396

זיכרון:

[..] TRANSCEND 4096MB DDR3 1333 CL9 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪95

כמות:2

כרטיס מסך:

[..] INNO3D GTX560 TI "ICHILL" 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש מעל 3000 ש"ח ! ₪994

צורב DVD:

[..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪112

מארז:

[..] FRACTAL DESIGN ARC ₪468

ספק כוח:

[..] ANTEC NEO ECO 520W - זמין במלאי ₪347

קרור למעבד:

[..] SCYTHE KATANA III - FOR INTEL ONLY ₪135

דיסק קשיח:

[..] WD BLUE 500GB SATA3 - לרוכשי מחשב חדש מעל 3000 ש"ח ! ₪479

הרכבת מחשב:

[..] "הרכבה ובדיקות SILVER" - הרכבה + ביצוע בדיקות - אספקת מחשב עד 5 ימי עסקים ₪82

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪4126

מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il

למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 3% הנחה!

עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה

פורסם
  • מחבר

תודה.. כמה שאלות

המעבד זה core i5?

אני לא מכיר את החברות של הזיכרון והכרטיס מסך.. עד כמה הן אמינות?

הספק כח יוכל להתמודד עם שדרוג עתידי שלך הכרטיס מסך?

למחשב הקודם שקניתי היה ספק חזק יותר אם אני לא טועה..

אני צריך כרטיס קול או שמה שמגיע עם הלוח אם מספיק טוב לכל מה שהוא לא מקצועי?

זה משנה איזה כרטיס רשת אני אקח עם זה?

סליחה שאני חופר :)

פורסם

1. כן.

2. חברות מוכרות. אין שום משמעות לאמינות - הן רק מייצרות את ה-PCB. את הצ'יפים מייצרות חברות אחרות (AMD למשל)

3. בהחלט. זה שעל הספק הקודם שלך היה מצויין יותר Watt לא אומר שאכן כך היה (ספק ג'נרי). לחלופין, היה לך ספק overkill.

4. כרטיסי הקול המודרניים שמגיעים מובנים על הלוח מצויינים ויספיקו לכל שימוש שאינו מקצועי.

5. אם אתה מתכוון לכרטיס רשת חוטי אז גם זה כבר בא בילט אין בלוח. לגבי אלחוטי תתייעץ בפורום המתאים.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה להוסיף לזה מסך (פשוט רציתי לראות כמה יעלה..)

על איזה מסך תואם לכרטיס אתה ממליץ? (וכאן ממש אפשר להשקיע כי מסך יכול להמשיך איתי גם למחשב הבא...)

או שכל מסך חדש יתאים...

עד כמה SSD קטן למערכת ההפעלה ישפר את הביצועים?

תודה רבה

פורסם
  • מחבר

מקפיץ

פורסם

1. מסך איכותי בגודל 23" יעלה בערך 1000 ש"ח. תסתכל על ה-Dell U2312M. רצוי לבדוק את המסך בחנות טרם הרכישה.

2. SSD בהחלט משפר את כל מה שקשור בגישה לדיסק - העתקות קבצים, זמני טעינה וכולי. זה לא ישפיע על ה-FPS במשחקים למשל.

המחירים גבוהים יחסית לנפח ולכן הם לא הכי משתלמים. בכל מקרה אם אתה רוצה אחד, צריך לפחות 64GB בשביל מערכת ההפעלה ועוד כמה תוכנות\משחקים.

• 5 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מקפיץ... בגלל אילוצי תקציב ועבודה עוד לא קניתי.. המפרט עדיין רלוונטי?

פורסם

פחות או יותר.

המחירים כמובן משתנים, צריך למצוא את החלקים הזולים ביותר (למשל כרטיס המסך הנ"ל אזל כנראה מהמלאי. 560TI הכי זול שם עולה כ-1100 ש"ח)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים