עבור לתוכן

צילמתי תמונה מהעיתון של שופרסל. מה תגידו על הכיסא הבא? 200 שקל

Featured Replies

פורסם

מה תגידו על הכיסא הבא?

בד רשת, לא עור. לא סופג זיעה וכל החרטא שמסביב.

גב גבוה. ידיות, והכל.

ניראה בסדר ל - 200 שקל? כיסא טוב? לא רואים בתמונה, כתוב שמחיר לפני הנחה 400 שקל.

ולמי שמתעניין אז שלא יתבאס, כי לא רואים בתמונה וחבל שירדם - יש עד ה 2.1 לקנות, אם אני זוכר נכון את הכיתוב. זה מבצע למעבר לשנה החדשה.

מה אומרים על הכיסא?

http://ufu.co.il/files/612eyphk9facvksa3vgi.png

פורסם

איכות לא תקבל בכסא של 200 שקל, גם לא בכזה של 400.

פורסם
  • מחבר

טוב רוטשילד. אתה יכול לעבור לאשכול הבא, תודה על התגובה. אני אחכה לחבר'ה מ"העם רוצה צדק חברתי".

תהנה עם הכיסא ב 10,000 שקל שלך :xyxthumbs:

פורסם

בן אדם שפותח ט'רד שמבקש עזרה לא אמור להסתלבט על מי שעונה לו (אולי מה שרשום לי בצד ימין בלבל אותך).

ואני בספק אם מישהו יביא לך תשובה אחרת,

אולי אחת קצת יותר מפורטת למה "כסא מנהלים" נוטה להתפרק אחרי כמה חודשים ושאין פה פונ' הזזה נורמליות.

פורסם

ב-200 שקל לא תקבל כיסא טוב. ב-600-700 תוכל לקנות כיסא טוב לשנים רבות רק תתרחק מכל מיני כיסאות "מנהלים" מצופי "עור".

פורסם

לך תנסה אותו and let your ass do the talking.

פורסם

היו שלי שתי כיסאות מנהלים באותו גודל אותו מחיר

לשניהם בשלב מסוים נשברו הרגלים.

ולאחד מהם נשברה גם הידית.

פורסם

יש לי כסא שנראה אותו דבר רק בכחול עלה לי 350 בערך אולי קצת יותר וואלה אני מבסוט עד השמים...

ראיתי אותו גם בשופרסל ואמרתי לעצמי אם זה אותו כסא אני קונה אותו פשוט לא ראיתי אותו שם אז לא קניתי...

אני לא בטוח אם הוא כמו שלי 100 אחוז כי לשלי יש ריפוד קטן בידיות ובתמונה זה נראה שיש לו רק פלסטיק ויש לי גם מנגנון נידנוד ובולם זעזועים אבל הכסא נראה אותו כסא יש לי אותו כבר למעלה מחצי שנה נראה לי ואני מבסוט ממנו רצח...

עזוב תשטויות שאומרים... אם יש לך כסף סבבה ברוך ה' אז קנה לך כסא יותר טוב אבל אם זה התקציב שלך קנה לך משהו בתקציב שלך ותשמח בו...

http://www.usexport.co.il/product.asp?productid=372

זה הכסא ואני לא זוכר אם קניתי משם או מקום אחר ומה המחיר היה בידיוק... וחוץ מזה יש להם אחלה כסאות...

פורסם

שים לב שהידיות תהיינה מפלסטיק ללא ציפוי ספוג או "עור". פשוט כי זה מתקלף ממש מהר ונראה לא טוב תוך חודש.

אם הידיות מפלסטיק (כמו שזה נראה בתמונה), זה אחלה.

ידיות = משענות לידיים.

פורסם

אני שם בידיות שתי כריות פשוטות ומרגיש בכסא מליון דולר...

הפלסטיק בוודאי שלא יהיה נוח וגם שלי עם טיפה ריפוד לא משהו אבל עם הכריות זה עולם אחר

פורסם

יש לי את הכסא הזה (או מאוד דומה, עלה סכום דומה וגם בשופרסל, ונראה ככה). הוא סביר - לא מציאה גדולה אבל גם לא נפילה מי יודע מה. יש לי אותו סביבות השנה, הדבר היחיד שמרגיז זה שהמנגנון שמוריד/מעלה את המשענת נדפק ולפעמים אני מוצא את עצמי בגובה הרצפה בערך.

פורסם

מה המשקל שלך?

פורסם

יש לי שני כיסאות כאלה .... בעקרון הוא סבבה

רק שהמנגנון שמעלה אותו למעלה ולמטה נדפק ולפעמים הוא לאט לאט מוריד אותך לריצפה ....

הוא יחזיק לפחות שנה

כשניסיתי לסדר את המנגנות בטעות עפו לי כול הלגרים :smile1: אבל זה גרם לכך שהמנגנון יפול פחות חחח

פורסם

לך שב עליו, מה שנוח לנו לאו דווקא נוח לך.

פורסם

מה המשקל שלך?

משקל ממוצע פחות או יותר. חוץ מזה, זה לא היה ככה מההתחלה אלא התחיל לאחרונה, ככה שזה לא בגלל המשקל שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים