עבור לתוכן

נבחרת ישראל בסטרקרפט2 לשנת 2012

Featured Replies

פורסם

אהלן חברה.

בחודש ינואר יפתחו שני טורנירי סטרקרפט2 לאומות, אחד באתר בשם Clanbase ואחד ב ESL. נתחיל ונציין שאין כרגע פרסים בטורנירים האלה.

כמה פרטים טכניים חסרי חשיבות:

באתר Clanbase הקבוצה "ישראל" מנוהלת על ידי עמיאל, הוא מינה אותי למנהל הסטרקרפט ויש כרגע בחירות לקפטן, לצערי אני היחיד שנרשם ולכן ככל הנראה גם אבחר לקפטן.

באתר ה ESL כל אדם יכל לפנות לאדמינים כדי להתמנות למנהל הנבחרת של המדינה שלו. לא ידוע לי מי עוד פנה אליהם אבל אני יודע שהם בחרו בי כמנהל הנבחרת (אין אף אחד מעלי, אני יכול למנות קפטן ושחקנים וכו).

מכיוון שזה מגוחך לנהל קבוצה נפרדת לכל טורניר. הקבוצה תהיה גוף אחד שישתתף ב2 הטורנירים במקביל (על פי הזמינות של השחקנים כמובן). אם לשחקן יש בעיה עקרונית/דתית/רוחנית להשתתף בטורניר של Clanbase אין אפשרות שיתנדב לנבחרת.

מה הולך לקרות תאכלס:

בשבוע הקרוב אני אחפש שחקנים שמוכנים להשתתף בנבחרת. אני גם כן אשמח אם בן אדם מאוד מאוד רציני ופעיל יתנדב לעזור בניהול של הנבחרת.

בחודש הבא המשחקים של הנבחרת יתחילו, ככל הנראה יהיו שבועות עם 2 משחקים בשבוע. המטרה היא כמובן לשדר את המשחקים לייב אבל אני לא יכול להתחייב מראש.

מי יכול לשחק בנבחרת:

כל שחקן ישראלי שמאוד מאוד רוצה, והוא בליגת מאסטר ומעלה.

בקמפיין הקודם הבעיה העיקרית שלי הייתה להגיע בזמן כל שבוע עם קבוצה מלאה והייתי צריך להתחנן לשחקנים שישתתפו, הפעם זה לא יקרה.

מה? באמת כל שחקן???

כן. אבל יש דרישות.

1) תהיו רציניים ובוגרים. אתם מייצגים דגל, תעשו את זה בכבוד.

2) תהיו חברים פעילים בסצינת המשחק, מעודכנים באסטרטגיות וזמינים לשחק. אני שמח שיש אנשים בישראל שמוצאים את הזמן להכנס למשחק כמה שעות פה ושם ונשארים ברמת מאסטר. זה לא מספיק בשביל הנבחרת.

3) תהיו מוכנים לשחק נגד שחקנים אחרים בנבחרת למטרות אימונים ובדיקת מי יותר טוב.

4) תהיו מוכנים לקבל את המצב הלא נעים שאתם נדרשים להגיע ביום ושעה מסוימת לשחק, אבל בסופו של דבר לא תבחרו לשחק כי שחקנים טובים יותר (על פי בחירה סוביקטיבית לחלוטין של מנהל הנבחרת והקפטן) היו זמינים. או במילים אחרות, אל תקחו קשה את זה שאתם "יושבים על הספסל".

אם אתם מרגישים שאתם עונים על הדרישות האלה, תגיבו כאן.

איך יבחרו השחקנים שישחקו?

השחקנים יתבקשו להגיע כשעה לפני כל מפגש. השחקנים הטובים ביותר בין אלה שהגיעו ישחקו. הבחירה מי יותר טוב תעשה על פי תוצאות בטורנירים, נקודות לאדר, IRPD, משחקי אימון פנימיים.

אני לא שחקן מאסטר אבל אני רוצה לתרום

כפי שאמרתי קודם אני אשמח אם בן אדם מאוד מאוד רציני ופעיל יתנדב לעזור בניהול. אין הרבה עבודה אז לא צריך יותר מדי עוזרים, אבל זה תמיד טוב שיש לי מישהו שאני יכול להסתמך עליו במידה ואני לא יכול להיות אונליינ בזמן מפגש.

אני ממש שמח לראות נבחרת ישראלית בסטרקרפט ולא יכול לחכות עד שיתחילו המשחקים ויהיה אפשר לצפות ולעודד

מצויין! השחקנים משחקים בשביל האוהדים. ננסה לשדר את המשחקים. בכל מקרה תזכרו להעריך את השחקנים על התרומה שהם נותנים על מנת לייצג אתכם.

למי שלא מכיר, לנבחרת ישראל בסטרקרפט2 יש כבר היסטוריה ענפה:

http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/Team_Israel

פורסם
  • מחבר

עדכון קצר:

נרשמו 19 שחקנים בינתיים. הרשימה היא:

Osho
Zanubis
RoyiempZ
eman
FreePwR
HeNili
NotThat
Sinok
Mosko
Shadowmoor
Blight
regba
Pure
Omer
BHMaster
Flyling
SkippeR
maoda
Plato

כמה סטטיסטיקות חסרות משמעות:

9 פרוטוסים, 4 טראנים, 6 זרגים.

4 מ ESR

5 מ NOM

3 מ PWR

2 מ QTP

תודה לכל הנרשמים עד כה :)

התאריכים הידועים לנו נכון לרגע זה הם ה23 לינואר - תאריך תחילת המשחקים ב Clanbase. ב ESL ההרשמה לנבחרות עדיין פתוחה ואין תאריכים, כן אפשר לעדכן שנראה כאילו הטורניר ב ESL יהיה מאוד מרשים, עם רוב הנבחרות הטובות שאתם יכולים לדמיין. עדיין אין שום מילה על פרסים.

בקרוב אני אשלח לכל השחקנים אימייל עם הדברים שעליהם לעשות. בתחילה יש על כולם להרשם לאתרים ולהצטרף לקבוצה. מהשבוע הבא אני אבקש מחלק מהשחקנים להתחיל לשחק אחד נגד השני כדי להתאמן.

את כל המידע החשוב אני אשלח באימייל, אבל כולם מוזמנים להוסיף אותי גם בסקייפ תחת השם noam.hectic וכמובן בבאטלנט hectic.288

בנוסף, אני רוצה להודות לכל האנשים אשר הציעו לעזור לי!

אני ממנה את eman ו FreePwR כעוזרים רשמיים ובמידה ויהיה צורך בעוד אנשים בעתיד אני אפנה אל כל מי שהציע את עצמו.

נתראה בקרוב, עם תחילת המשחקים :hi:

פורסם

Team Israel FIGHTING!

WxL8R.jpg

וכמובן, אל-אל ישראל :)

פורסם

נועם אני מקווה שאתה זוכר את החוק שאומר שאסור ליותר מ3 אנשים מאותה קבוצה להשתתף =)

פורסם
  • מחבר

אם כבר ממציאים חוקים, אפשר להמציא אחד שאומר שאני יכול לגייר קוריאנים בלחיצת כפתור? ;)

פורסם

מותר לכל מי שרוצה להשתתף ! בהצלחה לנבחרת :)

פורסם

I'm ready to serve my country

NOM-Amit

Amit.371, The Red Terran.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים